Απο πότε?Μήπως από το Μάιο του 19????Γιατί άραγε άλλαξε η ετυμολογία του όρου τότε??
Για όποιον έχει όρεξη να μάθει κάποια πράγματα και χρόνο φυσικά να το παρακολουθήσει.
https://www.youtube.com/watch?app=de...wzZf0tf3dvd-DQ
Υ.Γ. Johnny the fox θα μας ακυρώσεις και τον Dr Ιωαννίδη?
Τελευταία τροποποίηση από Jimmu; 07/11/2020 στις 15:34.
"To do is to be" - Nietzsche
"To be is to do" - Kant
"Do be do be do " - Scooby Doo
1) ιος ειναι και μεταλασσεται.Βιολογια πρωτης γυμνασιου....μαλιστα !! Τι επιπτωση λοιπον εχει μια και μοναδικη μεταλλαξη ενος και μονο νουκλεοτιδιου σε ενα επιφανειακο υποδοχεα στελεχους ,στην ανοσοαπαντηση ενος κοινωνικου συνολου; (αναμενω απαντηση οχι ομως βιολογιας πρωτης γυμνασιου)
2)Εποχικοτητα .Η προετοιμασια σε υλικα και υποδομες για την εποχιακη γριππη γινεται καθε χρονο βαση σχεδιου σε ολα τα νοσοκομεια και μοναδες υγειας της Ελλαδας.Οταν το το προβλεπομενο εποχικο αμυντικο σχεδιο επιβαρυνθει λογω προσθετου μη αντιμετωπισημου παραγοντα ποιες υποδομες υλικων επιστημονων θα βρεις σαν εφεδρεια μεσα σε 1-2-3 24ωρα πρωτου εξωκειλει το συστημα υγειας ;Η λυση ειναι μια Την ειπες και ο ιδιος ''Κατσε σπιτι στο καναπε φαε σουβλακια και παθε καταθλιψη και ψοφα απο τη φτωχεια.''
κουκουρουκουκου
Εγώ έχω δυσκολία πράγματι να συνδέσω πράγματα, και λέω μήπως όλα αυτά είναι αφορμές για χαλάρωση του 3% έλλειμα στους προϋπολογισμούς των κρατών της ΕΕ
και χαλάρωση των μέτρων λιτότητας και ενέσεις ρευστότητας στις οικονομίες και τέτοια χαζά , μιας και απ' ότι φαίνεται όλοι έχουν καταλάβει ότι η ΕΕ τα έχει σκατώσει.
1)Εγω τις επιπτωσεις δε τις ξερω αλλα τις βλεπω στο αποτελεσμα το οποιο ειναι μηδεν στο πηλικο. 2) το δευτερο κυμα ειχες ολο αυτο το καιρο να το προετοιμασεις αλλα παρολα αυτα προτιμησες να φοβιζεις το κοσμο και να τρεχει στο νοσοκομειο επειδη εχει 37.4... Με 20 εκ στα καναλια. Γτ δεν ανοιξες το λοιμωδων εδω στην αγια βαρβαρα αφου εχεις τετοιο θεμα? Και η απαντηση ειναι οτι δε το ανοιξες γιατι δεν υπαρχει ιατρικο θεμα αλλα θεμα πολιτικο.3) να κατσεις εσυ σπιτι γιατρε μου γιατι τη βολεψη σου την εχεις βρει μεσα στη τσεπουλα σου. Αυτονα το πεις και στο 1εκ (ποιο ενα εκατομυριο μιλαμε για.πολυ παραπανω)ελληνες που ειναι ανεργοι και οι οποιοι θα εχουνε θεμα επιβιωσης σε λιγο καιρο.Και τεσπα αν φοβασαι κανε τη καραντινα σου φορα και μια κολοκυθα στο κεφαλι εμενα δε με νοιαζει. Δε θαα ερθω σπιτι σου να σε κολλησω. Εμενα τι με παιρνεις μαζι σου στο πατο αυτο δε καταλαβαινω.Μαζευτειτε ολοι οι φοβισμενοι να πατε στη σπιναλογκα να ζησουμε εμεις με το κορωνοιο ειλικρινα δε θελω διχασμο αλλα ολα εχουνε το οριο τους.
Τελευταία τροποποίηση από faithless; 07/11/2020 στις 15:16.
Θέλεις να πεις ότι επιχειρήσεις που κουβαλάνε κόκκινα δάνεια ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ και έχουν απλήρωτο προσωπικό μήνες
γονατίσανε από το κλείδωμα (όσες έκλεισαν στην καραντίνα δηλαδή) και τώρα έχουν ευκαιρία παγώματος
δανείων και οφειλών ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο COVID (στον αιώνα τον άπαντα φαντάζομαι) δεν ευχαριστούν το θεό.
Όσο για το ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ περίμενε να τελειώσουμε και βλέπουμε αν θα γίνουν ή όχι.
Φιλε αστο πραγματικα. Εσυ μαλλον εισαι της αποψης οτι το μνημονιο ειναι ευχη για το τοπο..Ειναι ευκαιρια για το τοπο..Μαλλον δε ξερεις οτι οταν το χρημα δε γυριζει δεν υπαρχει οικονομια αλλα συσσωρευση η οποια οδηγει σε καταστασεις υεμενης και ουγκαντα. Τεσπα σου ειπα αστο.Μια γρηγορη ματια στο αεπ και στον ετησιο προυπολογισμο του κρατους θα σε διαφωτισει. Οσο για την υφεση φετος μαζι με αυτη τη καραντινα παμε για ρεκορ.
Μα εσυ αλλα υποστηριζεις στα μεχρι τωρα ποστ σου.Εσυ δειχνεις οτι γνωριζεις πολυ καλα τις επιπτωσεις απο τις κορονολοιμωξεις ,διαφωνοντας και υποτιμωντας τοσο σε παγκοσμιο επιπεδο ,οσο και τοπικο τα μετρα κατα του συγκεκριμενου ιου.
Το μηδεν στο πηλικο σε νοσηροτητα ωφειλεται στην μεχρι τωρα ιατρικη τακτικη και μεριμνα αντιμετωπισης της πανδημιας με σωστα μετρα και οχι στην θεα τυχη.
3) Κανενας δεν ειπε να τρεχεις στο νοσοκομειο με 37,4. Αντιθετα σου ειπαν σε περιπτωση αδιαθεσιας να κατσεις σπιτι σου και να απευθυνθεις στον οικογενειακο σου γιατρο για να αποφασισει αυτος τι θα κανεις,και να μην πας μονος σου στα εξωτερικα ιατρεια επιβαρυνοντας την εφημερια .
Εισαι παντελως ανημερωτος.Νομιζω το μονο σιγουρο ειναι αυτο που σου εχω γραψει και στο προηγουμενο ποστ μου https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3072830
κουκουρουκουκου
Γιατρε θα μας πεις τι θα κανει ο ελληνικος λαος που δε θα εχει να φαει στο σπιτι του κλεισμενος? Η θα μας ψεκαζεις με φοβιες που δε τις πιστευει ουτε ο παππους μου που ειναι 94 με 2 μπαλονακια? Εισαι παντελως αδιαφορος και καθολου ανθρωπος. Εσυ να σαι καλα και ο φτωχος να ψοφησει στο δρομο... Ποιος οικογενειακος γιατρος ρε γιατρε τι νομιζεις οτι ειναι ολοι πλουσιοι να δινουν τα 100ρικα που χρεωνετε για επισκεψη? Ελα σε παρακαλω που ηρθες να μου κανεις και μαθημα ιατρικης και να μου πεις να κατσω και σπιτι...Ακου εκει δε φτανει που τα σκαμε σε εισφορες για να πεθαινουμε στο ρατζο θα μου πεις κιολας να καλεσω ιδιωτη γιατρο στο σπιτι. Εισαι και μεγαλος ανθρωπος. Ντροπη σου.
Αφησα το χουντοχοιδη να το διαβασει αλλα ειχε αλλες πιο σοβαρες δουλειες να κανει.. Οσο για τους ευρωπαιους εταιρους και αδελφους μας δεν εχω πολλα να πω. Ουτε τα αρχαια μας δε μας δινουν και απλα ερχονται και τρωε γαριδες το καλοκαιρι εμεις λεμε οτι εχουμε βαρια βιομηχανια..Τις γαριδες και τις ξαπλωστρες και τους κανουμε και τεμεναδες ειλικρινα ειναι αλλη κουβεντα αυτη και δεν υπαρχει λογος.
Γιατρε συγγνωμη συντηρεις ενα συστημα που ναι μεν θα με εχει κλεισμενο σπιτι χωρις εισοδημα (για το καλο μου)αλλα απο την αλλη θες να σε καλεσω αν εχω γριπη σπιτι μου και να σου σκασω και 100ρι 150ρι(και ολα αυτα μεσα σε μια φονικη πανδημια οπως μας λες)? Αυτη την ελλαδα ονειρευεστε?Την ελλαδα του αμα δεν εχεις λεφτα ψοφα?Και μου λες και γιατι σου λεω ντροπη σου? Και εσυ με ειπες παντελως ανημερωτο επειδη δε βλεπω τον σκαι που μονοπωλει ενα ιατρικο λομπυ καθε μερα.Μια χαρα τα σκεφτηκατε εσεις η γιατροι.. Απο πλουσιοι γινατε παμπλουτοι.. Ντροπη ντροπη και παλι ντροπη.
Τελευταία τροποποίηση από faithless; 07/11/2020 στις 16:11.