Σελίδα 83 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω παντως εχω προβλήματιστει με την ολη κατασταση...
    απο τη μια οι ειδικοι λοιμωξιολογοι, και ο ΠΟΥ που λενε οτι ο
    ιος ειναι επικινδυνος και πρεπει να προσεχουμε και να ακολουθουμε
    τις οδηγιες, και απο την αλλη ο τακης ο μακης ο λακης, παλιοι συμμαθητες
    που με το ζορι περναγαν τη ταξη καθε χρονια το σεπτεμβρη, η αλλες φορες
    εμεναν στο τοπο, και καλα καλα δε ξερουν να βαλουν 3 λεξεις σε μια σειρα
    αλλα παριστανουν τους διαβασμενους, οι οποιοι λενε οτι ολο αυτο ειναι απλα
    ενα κρυολογημα και ολη η ιστορια ειναι μια απατη που παιζεται στα κεφαλια μας
    για να εξυπηρετησει τα μεγαλα συμφεροντα, και δε ξερω ποιον να πιστεψω ρε γαμωτο....

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Γιατρε θα μας πεις τι θα κανει ο ελληνικος λαος που δε θα εχει να φαει στο σπιτι του κλεισμενος? Η θα μας ψεκαζεις με φοβιες που δε τις πιστευει ουτε ο παππους μου που ειναι 94 με 2 μπαλονακια? Εισαι παντελως αδιαφορος και καθολου ανθρωπος. Εσυ να σαι καλα και ο φτωχος να ψοφησει στο δρομο... Ποιος οικογενειακος γιατρος ρε γιατρε τι νομιζεις οτι ειναι ολοι πλουσιοι να δινουν τα 100ρικα που χρεωνετε για επισκεψη? Ελα σε παρακαλω που ηρθες να μου κανεις και μαθημα ιατρικης και να μου πεις να κατσω και σπιτι...Ακου εκει δε φτανει που τα σκαμε σε εισφορες για να πεθαινουμε στο ρατζο θα μου πεις κιολας να καλεσω ιδιωτη γιατρο στο σπιτι. Εισαι και μεγαλος ανθρωπος. Ντροπη σου.
    Γιατρε συγγνωμη συντηρεις ενα συστημα που ναι μεν θα με εχει κλεισμενο σπιτι χωρις εισοδημα (για το καλο μου)αλλα απο την αλλη θες να σε καλεσω αν εχω γριπη σπιτι μου και να σου σκασω και 100ρι 150ρι(και ολα αυτα μεσα σε μια φονικη πανδημια οπως μας λες)? Αυτη την ελλαδα ονειρευεστε?Την ελλαδα του αμα δεν εχεις λεφτα ψοφα?Και μου λες και γιατι σου λεω ντροπη σου? Και εσυ με ειπες παντελως ανημερωτο επειδη δε βλεπω τον σκαι που μονοπωλει ενα ιατρικο λομπυ καθε μερα.Μια χαρα τα σκεφτηκατε εσεις η γιατροι.. Απο πλουσιοι γινατε παμπλουτοι.. Ντροπη ντροπη και παλι ντροπη.
    Ο άνθρωπος σού απαντάει με επιχειρήματα και εσύ ανταπαντάς με επιδείξεις παντογνωσίας ''Ελα σε παρακαλω που ηρθες να μου κανεις και μαθημα ιατρικης και να μου πεις να κατσω και σπιτι'' και προσβολές επί προσωπικού.Τα 'ντροπή σου' κλπ όχι εδώ.
    Δεν με ενδιαφέρουν τα Βαγκνερικά σου κηρύγματα σ' αυτό το νήμα τόσο καιρό,ΟΦΕΙΛΕΙΣ όμως να είσαι κόσμιος.

Τελευταία φορά.

Μέλος
    Εγω θελω να μου απαντησει ο γιατρος αφου για το καλο μου γινονται ολα και για την υγεια μου με περισσιο θρασος μου λεεξ να κατσω σπιτι να μη παω στο νοσοκομειο που εγω πληρωνω να πεθανω απο τη φτωχεια αλλα να τον παρω και τηλεφωνο να του δωσω 100ρι.Αυτο δεν ειναι ιατρικη περισσοτερο e-food μου θυμιζει.Στα επιχειρημαγα απαντησα μια χαρα απαντηση δεν ελαβα αλλα αντι αυτου ο γιατρος μου εκανε και διαφημιση στο μαγαζι του.Πολλα ανεχτηκα...
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 07/11/2020 στις 16:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Απο πότε?Μήπως από το Μάιο του 19????Γιατί άραγε άλλαξε η ετυμολογία του όρου τότε??

Για όποιον έχει όρεξη να μάθει κάποια πράγματα και χρόνο φυσικά να το παρακολουθήσει.

https://www.youtube.com/watch?app=de...wzZf0tf3dvd-DQ

Υ.Γ. Johnny the fox θα μας ακυρώσεις και τον Dr Ιωαννίδη?
    Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα Ελληνικά σημαίνει ακριβώς το ίδιο.

Η επισκεψη του οικ.ιατρου ειναι εντελως δωρεαν.(Αυτο βεβαια δεν θα ειναι αποδεκτο απο εσενα που εισαι γνωστης του συστηματος εκ'των εσω )

Οι κατ’ οίκον επισκέψεις του β ́ συμβαλλόμενου για τον εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης του, περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις του και απαγορεύεται ρητά να ζητηθεί επιπλέον αμοιβή από τους ασφαλισμένους. Οι κατ’ οίκον επισκέψεις δεν αποζημιώνονται με επιπλέον ποσό από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και πραγματοποιούνται και εκτός του δηλωμένου ωραρίου του ιατρείου του, μέσα στα πλαίσια ευθύνης του οικογενειακού ιατρού για την περίθαλψη και προαγωγή της υγείας του εγγεγραμμένου πληθυσμού και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 2 του Ν.4486/2017.

https://www.healthreport.gr/%CE%B4%C...A%CE%BF%CE%B3/
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Εγω θελω να μου απαντησει ο γιατρος αφου για το καλο μου γινονται ολα και για την υγεια μου με περισσιο θρασος μου λεεξ να κατσω σπιτι να μη παω στο νοσοκομειο που εγω πληρωνω να πεθανω απο τη φτωχεια αλλα να τον παρω και τηλεφωνο να του δωσω 100ρι.Αυτο δεν ειναι ιατρικη περισσοτερο e-food μου θυμιζει.Στα επιχειρημαγα απαντησα μια χαρα απαντηση δεν ελαβα αλλα αντι αυτου ο γιατρος μου εκανε και διαφημιση στο μαγαζι του.Πολλα ανεχτηκα...
    Γιατί να τον πάρεις τηλέφωνο? Αφού υιός δεν υπάρχει. Και εν τέλει πριν από καμμιά 10 άρια ποστ σου είπες ότι δεν θα γράψεις αλλά. Ακόμα και σε αυτό αυτοαναιρείσαι
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Η επισκεψη του οικ.ιατρου ειναι εντελως δωρεαν.(Αυτο βεβαια δεν θα ειναι αποδεκτο απο εσενα που εισαι γνωστης του συστηματος εκ'των εσω )

Οι κατ’ οίκον επισκέψεις του β ́ συμβαλλόμενου για τον εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης του, περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις του και απαγορεύεται ρητά να ζητηθεί επιπλέον αμοιβή από τους ασφαλισμένους. Οι κατ’ οίκον επισκέψεις δεν αποζημιώνονται με επιπλέον ποσό από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και πραγματοποιούνται και εκτός του δηλωμένου ωραρίου του ιατρείου του, μέσα στα πλαίσια ευθύνης του οικογενειακού ιατρού για την περίθαλψη και προαγωγή της υγείας του εγγεγραμμένου πληθυσμού και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 2 του Ν.4486/2017.

https://www.healthreport.gr/%CE%B4%C...A%CE%BF%CE%B3/
    Καλα ναι εννοειται ολα δωρεαν ειναι αλλα αν παρεις τηλεφωνο στον εοπυ για δωρεαν ραντεβου θα εξυπηρετηθεις το 2022.Αν παλι παρω εσενα τηλεφωνο και σου πω για ραντεβου με ικα εσυ θα με εξυπηρετησεις... Αστο γιατρε δε θελω αλλο κουβεντα. Ενας φτωχος ανθρωπος καταλαβαινει πολυ καλα τι λεω και τι κανω. Ενας βεβαια εισοδηματιας σα και σενα που δεν εχει παρει ποτε τηλεφωνο στον εοππυ μαλλον ονειρευεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Απο πότε?Μήπως από το Μάιο του 19????Γιατί άραγε άλλαξε η ετυμολογία του όρου τότε??

Για όποιον έχει όρεξη να μάθει κάποια πράγματα και χρόνο φυσικά να το παρακολουθήσει.

https://www.youtube.com/watch?app=de...wzZf0tf3dvd-DQ

Υ.Γ. Johnny the fox θα μας ακυρώσεις και τον Dr Ιωαννίδη?
    Τωρα το ειδα Μου παραθετεις ενα βιντεο 3 ωρων 15 ' 34'' .ποια ειναι η ερωτηση σου φιλε ; Εγω δεν καταλαβα ντιπ τι ρωτας . Εσυ μπας και καταλαβες τι θες να με ρωτησεις ;
    κουκουρουκουκου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Γιατί να τον πάρεις τηλέφωνο? Αφού υιός δεν υπάρχει. Και εν τέλει πριν από καμμιά 10 άρια ποστ σου είπες ότι δεν θα γράψεις αλλά. Ακόμα και σε αυτό αυτοαναιρείσαι
    Ποτε ειπα οτι δεν υπαρχει ιος?ιος υπαρχει και θα υπαρχει για παντα. Δεν ειναι λεπρα ομως ουτε και πανουκλα. Αυτο ειπα και πεσατε ολοι πανω μου. Ειλικρινα ομως υπαρχουν και φωνες που μου λενε μπραβο μου(σε pm) αλλα στο φορουμ αυτο δε θα καταφερω κατι.Το γιατι δε το ξερω αλλα μαλλον το καταλαβαινω
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 07/11/2020 στις 16:49.

Αστο γιατρε δε θελω αλλο κουβεντα.
    ..εγινε !!
    κουκουρουκουκου

Ποτε ειπα οτι δεν υπαρχει ιος?
    Γιατί υπάρχει?

και γιατι να μην υπαρχει;
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 07/11/2020 στις 16:54.
    κουκουρουκουκου

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Iός υπάρχει αλλά θα είναι σαν να μην υπάρχει
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    και γιατι να μην υπαρχει;
    Να κάνει η μανα

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ