Προκειται για '' στατιστικο φορτωμα '' στο RO για να σχηματιστει η καμπυλη νοσηροτητας και να βγαλει αποφασεις ο ΕΟΔΥ
Οχι δεν τα ανακοινωνανε σαν αιτια θανατου οπως επιμενεις εσυ.
@ faithless.Δεν εισαι το μοναδικο φαινομενο αμφισβητια που συνομιλω Τετοιους αμφισβητιες που κανουνε του κεφαλιου τους απεναντι στις ιατρικες συμβουλες και καθοδηγηση, τους εχω υπογραψει το πιστοποιητικο θανατου σκεπτομενος οτι '' ηταν σκληρος '' και δεν ακουγε κανενα. Η υγεια αλλωστε δεν φτανει να ειναι δικαιωμα σου για να την εχεις .Θελει και καποιο κουκουτσι μυαλο . Αν ολοι το ειχαμε ,και εγω θα ειμουν ανεργος και εσυ δεν θα μας τα ειχες κανει πλανητες τοσες μερες τωρα...
κουκουρουκουκου
Άσε ρε νεοσσε,
Εκεί στη Σουηδία, προσμετράνε και τους θανάτους από ατύχημα στο σκι/σύγκρουση με φαλαινοθηρικο/ανακοπή στο σεξ με σουηδεζα/σύγκρουση ελκηθρων.
Αυτο ακριβως περιμενα να μου απαντησεις. Για να δεις λοιπον οτι μεχρι και ο καθηγητης το παραδεχεται αλλα εσυ οχι τσιμπα και αυτο https://youtu.be/z7Ompyu0DX4 και πηγαινε για υπνο γιατι θα σου ανεβει και η πιεση.Ο καθηγητης παραδεχεται και για τους αυξημενους θανατους σε ιταλια ισπανια και σε αλλες χωρες που φορτωνανε και εμεις κοιταζαμε σα μ@@@@ες πισω απο τη τηλεοραση(μαζι τους και εγω).Λοιπον τελειωσα απο δω. Οσο για το αν ειμαι αρνητης του ιου σου απανταω αμεσα και σου λεω οχι. Απλα δεν ειμαι φοβισμενος και σκεφτομαι καθαρα πλεον. Αυτα... Καλο βραδυ και με τις υγειες σου.
καλά περνάτε εδώ ρε φούστηδες![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν επιτρέπεται εν ώρα καθήκοντος. Επιτρέπεται μόνο να τσατάρει με ...άπιστους.
Ακόμα και να διαφωνούμε, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Καλό είναι να ακούγεται και μία αντίθετη άποψη, ώστε να βγαίνουν στη φόρα επιχειρήματα. Βέβαια αν σε είχε περάσει εκείνο το τιμημένο το Octavia, θα ήσουν πιο συγκρατημένος, αλλά καλή καρδιά.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Φιλε εχεις απολυτο δικιο αλλα βλεπεις οτι καθε φορα που απανταει ο γιατρος εκτος του οτι ψευδεται εχει και το θρασος να με βριζει επειδη εχω αλλη αποψη και να μου λεει οτι οι παραδοχες υπερβολικων θανατων απο το καθηγητη και στην ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες ειναι στατιστικη μελετη.Εγω αφηνω τα σκυπτρα σε καποιον αλλον με υπομονη γιατι οντως παρεκτρεπομαι. Οι μασκες πεσανε. Καλο βραδυ
Τελικά νομίζω θα βγουν υποθετα ποιο γρήγορα από το εμβόλιο![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Ούτε αυτοί που το ανέβασαν δεν ξέρουν να ακούν και να μεταφράζουν .
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ελλήνων_Συνέλευσις
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές