Σελίδα 115 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120125165215 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Λόγο του ότι ο faithless δεν μπορεί να καταπνίξει την οργή του, είναι φυσιολογικό όλοι υπόλοιποι
    να γενικεύουμε και να δικαιολογούμε όλες τις υπόλοιπες κινήσεις του κράτους;

Έχουμε έναν ιό μεταδοτικό και με μετρήσιμο ποσοστό θνησιμότητας.
    Ναι να προσέχουμε, να πλενόμαστε, να γυμναζόμαστε, να φοράμε μάσκες, να δοκιμάζουμε lockdown.

Τα νοσοκομεία γιατί δεν τα εξόπλισαν;
    Τα πρόστιμα γιατί έχουν σκοπό την εξαθλίωση όντας μεγαλύτερα από συντάξεις;
    Τους κλέφτες γιατί τους αθωώνουν;
    Τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων γιατί τα καταλύουν;
    Την βία της αστυνομίας γιατί την προκαλούν;

Έκαναν πάρτυ σε πλατείες, σε ταράτσες κ.λπ. πόσοι; γιατί θα πρέπει να εκδικηθούν όλη την κοινωνία;
    Σαλτάραν τα παππούδια και παίρνουν τον αέρα τους, δεν μπορούμε να έχουμε οδηγίες να διαχωρίσουμε ηλικιακά;

Γενικεύσεις και οριζόντια μέτρα όρισαν και όχι χαρακτήρισαν, τα χειρότερα στον πλανήτη.

Γιατί θα πρέπει να τα δεχόμαστε όλα έχοντας μόνιμα απέναντι μας ένα είδωλο της μειοψηφίας, που ωρύεται, που δεν συγκρατείται
    που τέλος πάντων δεν συμπεριφέρεται καλά και λέει μπούρδες σε ποσοστό 20% και πράγματα με τα οποία συμφωνούμε 80%
    αλλά εμείς που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και εμπιστευόμαστε την λογική και τα δεδομένα, αρκούμαστε σε 100% αντίθετη
    θέση από την μειοψηφία και 80% ενάντιοι στα δικαιώματα μας...

Δεν το βλέπουμε αυτό; στα αχλάδια μας και ο faithless και ο κάθε πειραγμένος flat earther.
    Εμείς οι πολλοί, οι μετρημένοι, δικαιολογούμε όλες τις υπόλοιπες υπερβολές και ραδιουργίες εναντίον μας;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Λόγο του ότι ο faithless δεν μπορεί να καταπνίξει την οργή του, είναι φυσιολογικό όλοι υπόλοιποι

Ναι να προσέχουμε, να πλενόμαστε, να γυμναζόμαστε, να φοράμε μάσκες, να δοκιμάζουμε lockdown.

Έκαναν πάρτυ σε πλατείες, σε ταράτσες κ.λπ. πόσοι; γιατί θα πρέπει να εκδικηθούν όλη την κοινωνία;
    Σαλτάραν τα παππούδια και παίρνουν τον αέρα τους, δεν μπορούμε να έχουμε οδηγίες να διαχωρίσουμε ηλικιακά;

Γενικεύσεις και οριζόντια μέτρα όρισαν και όχι χαρακτήρισαν, τα χειρότερα στον πλανήτη.

Γιατί θα πρέπει να τα δεχόμαστε όλα έχοντας μόνιμα απέναντι μας ένα είδωλο της μειοψηφίας, που ωρύεται, που δεν συγκρατείται
    που τέλος πάντων δεν συμπεριφέρεται καλά και λέει μπούρδες σε ποσοστό 20% και πράγματα με τα οποία συμφωνούμε 80%
    αλλά εμείς που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και εμπιστευόμαστε την λογική και τα δεδομένα, αρκούμαστε σε 100% αντίθετη

Δεν το βλέπουμε αυτό; στα αχλάδια μας και ο faithless και ο κάθε πειραγμένος flat earther.
    Εμείς οι πολλοί, οι μετρημένοι, δικαιολογούμε όλες τις υπόλοιπες υπερβολές και ραδιουργίες εναντίον μας;
    1) Κανείς δεν είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα σωστά.
    2) Με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά όπως πάντα
    3) Στα ποσοστά διαφωνούμε τελείως. Το 99% είναι παπαριές και μπορεί να συμφωνούμε στο 1%
    4) Και να μή θέλουμε να τα δεχτούμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ τί προτείνεις να κάνουμε? Κάτσε να περάσει η κορονομαλακία και θα βγώ και εγώ μαζί σου στο δρόμο. Μέχρι τότε προσπάθησε να μήν κολλήσεις και επένδυσε στο μυαλό σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67

Γιατί αυτοί που κυβερνούν δεν θέλουν το καλό το δικό μας, θέλουν να βολέψουν αυτους που τους δίνουν δουλειά.
    Γνωρίζουν ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη και πως σε λίγο καιρό θα τα ξεχάσουν όλα αυτά και ποντάρουν σε αυτό.
    Ταΐζουν λοιπόν ΜΜΕ, ημέτερους γιατί με τα δικά τους λεφτά και την δική τους προωθηση θα μείνουν πανω.

Βλέπεις λεφτά γέννησαν για περιπολικα και παπακια της ΕΛΑΣ. Για λεωφορεία έστω και μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν...

Παλαιό μέλος
    Όποτε γινόταν λόγος για περιορισμό μετακινήσεων μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γινόταν ξεκάθαρο ότι και τέτοιο δεν μπορεί να γίνει λόγω αντισυνταγματικότητας. Τελικά το Σύνταγμα το σεβόμαστε μόνο όταν προστατεύει τους ψηφοφόρους μας.

Όταν πρόκειται για αριστερούς που θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Πολυτεχνείου το Σύνταγμα δεν έχει και πολύ σημασία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Διαβάζω τόσο καιρό και δεν έχω πάρει θέση.
    Λέτε για αυτούς που μας κυβερνούν. Συνέχεια τους αποκαλείται δολοφόνους κλέφτες ληστές χουντικούς.
    Γιατί ψηφίζετε?Ο δικομματισμός στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Η ο ένας ή ο άλλος είναι ακριβώς η ίδια πολιτική.Υποκινουμενη από την Ε.Ε.
    Όλοι αυτοί πού βρίζετε είναι εκλεγμένοι από εσάς.
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Οι πολιτικές ιδεολογίες όπως και οι θρησκείες (στην ουσία είναι ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα) , έχουν την εξής ''λογική'': Λένε έστω το τάδε δόγμα με τα τάδε χαρακτηριστικά, και ΜΕΤΑ προσπαθούν να εξηγήσουν και να φέρουν την πραγματικότητα, έτσι ώστε να συμφωνεί με το δόγμα. Ποτέ μα ποτέ, δεν λένε, ρε συ η πραγματικότητα λέει άλλα πράγματα, μήπως να αλλάζαμε το δόγμα; ΌΧΙ. Το δόγμα δεν αλλάζει. Φυσικά αυτό είναι βλακώδες.

Θα ήταν παράδοξο λοιπόν, να περιμένει κανείς, από φαινόμενα της πραγματικότητας, όπως η οικονομική κρίση, ο κοροναιός (και ακόμα περισσότερο στην πραγματικότητα η ΒΑΘΕΙΑ κρίση ΠΑΙΔΕΙΑΣ που έχουμε) να αλλάζει μυαλά στους δογματικούς. Έχουν το δόγμα, και θα λένε τα δικά τους, ακόμα κι αν βυθίζονται σαν τους πολιτικούς στην Hy-Brasil στην κωμωδία Ερικ ο Βικινγκ.

https://youtu.be/d8IBnfkcrsM

Ο κόσμος θα βυθίζεται, κι αυτοί θα λένε για τα δικαιώματα της κλαδικής (με τον χειρότερο και προσβλητικότερο τρόπο, αυτό των κομματικών συνδικαλιστών) , την διαδήλωση στο Πολυτεχνείο κ.ο.κ.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Διαβάζω τόσο καιρό και δεν έχω πάρει θέση.
    Λέτε για αυτούς που μας κυβερνούν. Συνέχεια τους αποκαλείται δολοφόνους κλέφτες ληστές χουντικούς.
    Γιατί ψηφίζετε?Ο δικομματισμός στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Η ο ένας ή ο άλλος είναι ακριβώς η ίδια πολιτική.Υποκινουμενη από την Ε.Ε.
    Όλοι αυτοί πού βρίζετε είναι εκλεγμένοι από εσάς.
    Εγώ ψηφίζω γιατί δεν έχω επιλογή να μην ψηφίσω.
    Γιατί όταν μου τα έλεγαν στις αρχές του 2000, δεν ευαισθητοποιήθηκα και πλέον δεν αρκεί το 61%(?) αποχής, για να επιστρέψουμε
    με βάση το σύνταγμα στην απλούστερη μορφή εκλογής και σε μια νέα εκ βαθέων βουλή κ.λπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    To ότι μέσα σε όλη αυτή την συγκυρία που ζούμε βρίσκουμε τρόπο και αφορμή για να "τσακωνόμαστε" για την πορεία του Πολυτεχνείου, εμένα μου λέει ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ναι, νταξ, αυτο με τη ρουφιανια ειναι γνωστη καραμελα των ανευθυνων παρτακηδων που θελουν να λενε και να κανουν οτι γουσταρουν
    χωρις ομως να εχουν τα κακαλα να υποστουν τις οποιες συνεπειες των πραξεων τους..

δεν εχω καμια αναγκη να με αγαπησουν ατομα επικινδυνα για τη κοινωνια και το γενικο συνολο..
    μου φτανουν αυτοι που με ξερουν

i rest my case... δεν υπαρχει καμια ελπιδα πλεον...
    αρχιζω να αμφιβαλω σε αυτο που ειπε ο αινσταιν οτι ειναι δυο τα πραγμματα που δεν εχουν
    ορια σε αυτο το κοσμο.. το συμπαν καπου θα πρεπει να τελειωνει...
    Ο ανευθυνος παρτακιας λοιπον ειναι αυτος που θελει να αγαπησει και να αγαπηθει. Αυτος που θελει να αγγιζεται και να τον αγγιζουν. Αυτος που διαλεγει να ρισκαρει τη ζωη του για να αντικρισει ενα χαμογελο και ας κολλησει κορονα η βουβωνικη πανωλη. Ανευθυνος παρτακιας ησουνα και εσυ τοτε που μεχρι χτες δε κυκλοφορουσες με μασκα οταν ειχες γριπη για να κολλησεις κανενα και πεθανει. Ανευθυνος παρτακιας ειναι αυτος που βλεπει αντιφατικες δηλωσεις σε γιατρους που εχουνε καταντησει να γινονται συνταγματαρχες. Ανευθυνος παρτακιας ειμαι που λεω οτι η ζωη δεν ειναι δεδομενη και ποτε δε θα ειναι.Δεν ηρθε ο κορωνοιος για να μου το θυμισει. Ανευθυνος ειμαι που βλεπω 1) εμβολιο υποχρεωτικο για ολους(γιατι?) 2) πτωχευτικο3) χειρουργεια να αναστελονται 4) εργασιακο μεσαιωνα και παρολα αυτα μου λες να κοιταζω ΜΟΝΟ το προβλημα του κορωνοιου επειδη το μεγκα γουσταρει και κεφια? Καποιος καποτε ειπε καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη. Υγεια δεν υπαρχει χωρις ελευθερια. Ο ιος υπαρχει αλλα δεν ειναι το αμεσο προβλημα μου καθως το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων το περναεισα γριπη. Αρα η λυση προφανως ηταν ευκολη με το να προστατεψεις ευαλωτο πληθυσμο. Οταν ομως πας ενα λαο φτωχο σε καταστροφη οικονομικη και μαλιστα σε μορφη χουντας αυτα να τα περιμενεις.Καποτε καποιοι εδω ελληνες τους λεγανε ,ειπανε ελευθερια η θανατος.Δεν ειπανε ναι μεν αλλα οπως λες εσυ. Η ιστορια θα γραφτει ομως και τοτε θα δουμε ποιος ηταν ο ανευθυνος και ποιος ο υπευθυνος.Καταθλιψη φτωχεια και αυτοκτονια ειναι η λυση με χιλιαδες θυματα στο βωμο του κορωνοιου και παρολα αυτα εγω ειμαι ο ανευθυνος.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 16/11/2020 στις 10:25.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Ο ανευθυνος παρτακιας λοιπον ειναι αυτος που θελει να αγαπησει και να αγαπηθει. Αυτος που θελει να αγγιζεται και να τον αγγιζουν. Αυτος που διαλεγει να ρισκαρει τη ζωη του για να αντικρισει ενα χαμογελο και ας κολλησει κορονα η βουβωνικη πανωλη. Ανευθυνος παρτακιας ησουνα και εσυ τοτε που μεχρι χτες δε κυκλοφορουσες με μασκα οταν ειχες γριπη για να κολλησεις κανενα και πεθανει. Ανευθυνος παρτακιας ειναι αυτος που βλεπει αντιφατικες δηλωσεις σε γιατρους που εχουνε καταντησει να γινονται συνταγματαρχες. Ανευθυνος παρτακιας ειμαι που λεω οτι η ζωη δεν ειναι δεδομενη και ποτε δε θα ειναι.Δεν ηρθε ο κορωνοιος για να μου το θυμισει. Ανευθυνος ειμαι που βλεπω 1) εμβολιο υποχρεωτικο για ολους(γιατι?) 2) πτωχευτικο3) χειρουργεια να αναστελονται 4) εργασιακο μεσαιωνα και παρολα αυτα μου λες να κοιταζω ΜΟΝΟ το προβλημα του κορωνοιου επειδη το μεγκα γουσταρει και κεφια? Καποιος καποτε ειπε καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη. Υγεια δεν υπαρχει χωρις ελευθερια. Ο ιος υπαρχει αλλα δεν ειναι το αμεσο προβλημα μου καθως το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων το περναεισα γριπη. Αρα η λυση προφανως ηταν ευκολη με το να προστατεψεις ευαλωτο πληθυσμο. Οταν ομως πας ενα λαο φτωχο σε καταστροφη οικονομικη και μαλιστα σε μορφη χουντας αυτα να τα περιμενεις.
    Faithless έχω την εντύπωση ότι όλο το υγρο ψεκασμού πρέπει να έχει πέσει όλο επάνω σου. Σαν τον οβελίξ που έπεσε μικρός στην χύτρα με το μαγικό φίλτρο. Δεν εξηγείται αλλιώς
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    To ότι μέσα σε όλη αυτή την συγκυρία που ζούμε βρίσκουμε τρόπο και αφορμή για να "τσακωνόμαστε" για την πορεία του Πολυτεχνείου, εμένα μου λέει ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα...
    https://www.youtube.com/watch?v=OO4NKXiENbc
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Εγώ ψηφίζω γιατί δεν έχω επιλογή να μην ψηφίσω.
    Γιατί όταν μου τα έλεγαν στις αρχές του 2000, δεν ευαισθητοποιήθηκα και πλέον δεν αρκεί το 61%(?) αποχής, για να επιστρέψουμε
    με βάση το σύνταγμα στην απλούστερη μορφή εκλογής και σε μια νέα εκ βαθέων βουλή κ.λπ.
    Εγώ έχω επιλογή.Να παω μία ωραία βόλτα με την οικογένεια τη μέρα πού θα βλέπω τα πρόβατα να πηγαίνουν στο μαντρί.

Τίποτα προσωπικό παίδες. Και Επειδή δε μου αρέσει η πολιτική ούτε σκαμπαζω απ'αυτά πέταξα τη μαλάκια μου και εξαφανιζομαι απο'δώ
    Θα είμαι δίπλα στο νήμα με τη μαμα του μιρ
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Βλέπεις λεφτά γέννησαν για περιπολικα και παπακια της ΕΛΑΣ. Για λεωφορεία έστω και μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν...
    Δεν εχεις κανει δουλεια με Xsara 25ετιας με σπασμενα αμορτισερ και καθισμα που γερνει προς την πορτα του οδηγου. Ελεος. Ο στολος ειναι απαρχαιωμενος και το κοστος ειναι απειροελαχιστο σε σχεση με το φαγοποτι που γινεται αλλου.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Faithless έχω την εντύπωση ότι όλο το υγρο ψεκασμού πρέπει να έχει πέσει όλο επάνω σου. Σαν τον οβελίξ που έπεσε μικρός στην χύτρα με το μαγικό φίλτρο. Δεν εξηγείται αλλιώς
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1605365570142.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	29,6 KB 
ID:	422801 viper εσυ εισαι στη φωτο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1605365570142.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	29,6 KB 
ID:	422801 viper εσυ εισαι στη φωτο?
    Είμαι αυτός που σου βάζω τον μηχανισμό για να σε πείσω ότι δεν υπάρχει Κορονοιος. Και από ότι διαβάζω οι προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF