Όσο τσουχτερά και να είναι τα πρόστιμα, χωρίς έλεγχο...... χαιρετα μου τον πλάτανο.
Και τι να πρωτοελέγξεις? Καθόλου ρεαλιστικό. Ας προέβλεπαν ταχυδρομική παράδοση (ή σε κάποιο διαμορφωμένο κουτί) σε συγκεκριμένη προθεσμία.
Ότι ναναι.
Όσο τσουχτερά και να είναι τα πρόστιμα, χωρίς έλεγχο...... χαιρετα μου τον πλάτανο.
Και τι να πρωτοελέγξεις? Καθόλου ρεαλιστικό. Ας προέβλεπαν ταχυδρομική παράδοση (ή σε κάποιο διαμορφωμένο κουτί) σε συγκεκριμένη προθεσμία.
Ότι ναναι.
Αν δεν κάνω λάθος, μη καταβεβλημένα τέλη κυκλοφορίας περνάνε απ'ευθείας στο ΑΦΜ οπότε τα χρωστάς μέχρι να τα πληρώσεις. Το πρόστιμο είναι έξτρα.
Απο όσο ξέρω διπλασιάζονται αλλά είναι υποχρεωμένοι να κάνουν 24 δόσεις.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ε, ρε, Λιάπικο που έχει να πέσει.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αυτό ακριβώς!
Η διασταυρωση έχει νόημα για ανασφάλιστα οχήματα με πινακίδες. Για αυτα που στο σύστημα φαίνονται σε ακινησία ενώ κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους η διασταυρωση στοιχείων θα δείξει το προφανές: ότι είναι σε ακινησια!
Δεν ελέγχονται αυτά τα οχήματα. Δεν παίζει. Αμφιβάλω αν το κάνουν και άλλα πιο προηγμένα κράτη.
Λάθος κατάλαβα. Όσο γι'αυτό που λες, σαν Κρητικός μετά βεβαιότητος δηλώνω ότι δε γίνονται τέτοια πράγματα, να κυκλοφορείς και να μην έχεις πληρώσει τέλη, ή ασφάλεια, ή ακόμα και να κυκλοφορείς για χρόνια χωρίς πινακίδα και να μη σου έχουν καν αερίσει τους όρχεις. Δε γίνονται λέμε, jamais.
Υ.Γ: Όπως σχολίασε ο motojojo, ο έξυπνος θα κυκλοφορεί με απλήρωτα και τέλη και ασφάλεια, ώστε να είναι συνεπής στην ηλεκτρονική διασταύρωση ότι κατέθεσε πινακίδες. Μέχρι να πετύχει μπλόκο χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Μα αν δηλώσεις ηλεκτρονικά ακινησία ξενοιαζεις από ΚΤΕΟ και ασφάλεια
Και εχεις και τις πινακίδες σου
Ζάχαρη.....
Ειδικά για κάτι χωριά στο πουθενα όπως ορεινή Κρήτη η Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας
Αν γίνεται τακτικός έλεγχος στοιχείων με τις ασφαλιστικές τα οχήματα που δεν είναι ασφαλισμένα θα ελέγχονται και για το αν έχουν δηλώσει ακινησία για το τρέχων έτος. Αν όχι τότε θα πρέπει το πρόστιμο να είναι διπλό.
Στην τελική πιο σημαντικό είναι να είναι ασφαλισμένο το όχημα από το μην έχει πληρώσει τα τέλη. Και εν πάση περιπτώσει ας αυξηθούν οι έλεγχοι από την τροχαία. 100% έλεγχος δεν μπορεί να γίνει
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Ολα αυτα που λεμε ,ειναι ΟΛΑ θεμα ελεγχου.ΕΚΕΙ πασχει το συστημα.Τεχνολογια μεσω της ηλεκτρονικης διασταυρωσης υπαρχει.Και για ΚΤΕΟ,και για ΑΣΦΑΛΕΙΑ και για ΤΕΛΗ.Δεν μπορει ομως ΠΡΑΚΤΙΚΑ το συστημα να ανταποκριθει.Για τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ λογους.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Τα οχήματα της ασφάλειας έχουν κάμερα και σύστημα αναγνώρισης πινακίδας, που δουλεύει ΣΥΝΕΧΕΙΑ όσο κινείται το όχημα σε ότι άλλο όχημα βλέπει στο οπτικό πεδίο, ΧΩΡΙΣ να κάνει κάτι ο οδηγός, και μόλις διαβάσει το σύστημα πινακίδα που απασχολεί (κλεμμένο, τελεσίδικα χρέη ή καταδίκες στο Δημόσιο και ΠΡΟΦΑΝΩΣ στο μέλλον ακινητοποιημένο) βαράει καμπανάκι στον οδηγό, να προβεί σε έλεγχο, σύλληψη ή ότι άλλο χρειαστεί.
Οπότε όποιος έχει σκοπό να κυκλοφορεί όχημα δηλωμένο ως ακινησία, ειδικά σε περιοχή Αθηνών, Αττική οδό και μεγάλες λεωφόρους της Αθηνας, ας έχει και 5000 ευρώ στην τράπεζα, γιατί θα τα χρειαστεί πολύ γρήγορα.
Σε περίπτωση ατυχήματος, είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ, το καταλαβαίνουμε αυτό τι σημαίνει ε;
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό