νομίζω ειναι πολύ καλή περίπτωση ,
αν εχει βάλει στο μάτι κάποιος μόνο για NC700 κ δοθεί το ok απο μηχανικό μετά απο ελεγχο ,
https://www.car.gr/classifieds/bikes...5-honda-nc700x
νομίζω ειναι πολύ καλή περίπτωση ,
αν εχει βάλει στο μάτι κάποιος μόνο για NC700 κ δοθεί το ok απο μηχανικό μετά απο ελεγχο ,
https://www.car.gr/classifieds/bikes...5-honda-nc700x
https://www.car.gr/32666083
Καθόλου άσχημη τιμή, είχα πάει να το δω όταν έψαχνα για το δικό μου. Δεν ήταν βιτρίνας αλλά δεν ήταν και χρέπι....
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Aprilia Shiver 900 καινούργιο 7.600..![]()
Το μόνο κακό είναι ότι καταργήθηκε σα μοντέλο λόγω euro.
Αλλά από τιμή κ χαρακτηριστικά μακράν όντως.
Θυμάμαι πίσω στο 2007 τιμή καταλόγου για το xtx660 ήταν 6.900(αν δεν κάνω λάθος). Άτιμο μάρκετινγκ!!!
6950€ είχε το Pegaso Strada όταν ήρθε το 2005, το ΧΤΧ είχε φτάσει 7300-7400€ (δεν θυμάμαι όμως ποία εποχή)
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή για μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα που μπορεί να κάνει τα πάντα!
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
στα ιδια λεφτα παιρνεις sv650 η mt07 οπου εννοειται δεν υπαρχει συγκριση
το ερωτημα ειναι κατα ποσο καλυπτεται απο ανταλλακτικα
γιατι τα αλλα ειναι υποδεεστερα αλλα εχουν ανταλλακτικα και δε ζητανε και τπτ
αυτο;....
Αν ήταν υποδεέστερα, δε θα είχαν την ίδια τιμή.![]()
Life begins at 45°.
Άρα λοιπόν δέχεσαι την άποψη ότι όσο ακριβότερο τόσο καλύτερο? Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές η τιμή καθορίζεται από τον κανόνα προσφορά/ζήτηση και όχι από την πραγματική αξία (δυνατότητες/ποιότητα) ενός προϊόντος
Μη λες πράγματα που δεν είπα.Όχι, ακριβότερο δε σημαίνει απαραίτητα καλύτερο. Αλλά φθηνότερο ΣΙΓΟΥΡΑ δε σημαίνει καλύτερο. Δες το πρόσφατο παράδειγμα με τα GSXR 250 ή όπως λέγονται, που τα χάριζαν επειδή δεν είχαν πουλήσει ούτε μισό κομμάτι. Το ίδιο κάνει και η Aprilia. Δεν είναι ανταγωνιστική, άρα αναγκάζεται να ρίξει σημαντικά τις τιμές.
Life begins at 45°.
Και φτάνεις έτσι στο σημείο να αγοράζεις μια σύγχρονη μηχανή με ηλεκτρονικά ,kayaba και sachs από ιστορική εταιρία που τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ,που είναι στο δίκτυο Piaggio άρα έχει παντού αντιπροσωπείες στην τιμή που θα έπρεπε να κοστίζουν τα περισσότερα.
when life gets complicated... i ride.
Εδώ θεώρησα ότι συσχετίζεις την ποιότητα με την τιμή.....αφού έχουν την ίδια τιμή (προφανώς τα sv650, mt07 με το Shiver) τότε δεν είναι υποδεέστερα γιατί άν ήταν προφανώς θα ήταν φθηνότερα
τέσπα....αμπελοφιλοσοφίες να περνάει η ώρα (για μένα λέω, μην υπάρξει παρεξήγηση)
Ναι, θα σπάσει τα ταμεία τώρα.
Πολύ καλή ευκαιρία για κάποιον που έτσι κι αλλιώς κοιτούσε το συγκεκριμένο μηχανάκι, αλλά δε νομίζω ότι θα προσελκύσει ανθρώπους που δεν κοιτούσαν προς τα κει.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το "καλύτερο/χειρότερο", όταν μιλάμε για ένα μηχανάκι, αφορά στο σύνολο. Μπορεί το Aprilia να είναι καλύτερο σε πολλά πράγματα, και σίγουρα παίζει μια κατηγορία πάνω από τα προαναφερθέντα, αλλά για να πωλείται σε αυτήν την τιμή, ε κάπου θα χάνει, δε νομίζεις; Ο κανόνας προσφοράς/ζήτησης είναι αμείλικτος. Και εδώ μιλάμε για μηχανάκια Aprilia και Yamaha/Suzuki, όχι άιφον ή μπεμβέ. Ζήτηση = αξία. Αν θεωρείς ότι δεν ισχύει αυτό, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.![]()
Life begins at 45°.