Σελίδα 10 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    εντάξει ρε συ δεν στην πέσαν και όλοι , αλλά - και νομίζω θα συμφωνήσεις - κράτος και αστυνομία φρόντισαν με την απαράδεκτη στάση τους άλλο ένα τροχαίο - τραγικό βέβαια - αλλά ένα τροχαίο τέλος πάντων , να το αναγάγουν σε εθνικό ζήτημα , το ερέθισμα από τους ίδιους ξεκινάει για να γίνουν και πάλι όλα μπάχαλο , αν έχεις παρακολουθήσει έχουν διοργανωθεί μοτοπορείες λόγω του γεγονότος που δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχουν , είναι λογικό και εμείς στο φόρουμ που όλοι μας παραμιλάμε με αυτά που συμβαίνουν να κρατάμε μια επιφυλακτική στάση
    Δεν θεωρώ όλους τους αστυνομικούς μπάτσους. Αλλά υπάρχουν μπάτσοι ανάμεσα στους αστυνομικούς . Επίσης είναι τραγική η διοικηση τους (πάντα ακροδεξία ) ο συνδικαλισμός τους(γελοίος μπαλάσκας) και ο υπουργός δεν το συζητώ.
    Πάντως δεν θεωρώ μπάτσους τα βύσματα της βουλής. :P
    Το θέμα Ν.Σμυρνης και Λιγνάδης όλους μας αναγούλιασε. Απλά το δυστύχημα δεν είναι αντίστοιχο των σκανδάλων. Αυτό πιστεύω.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Παιδιά από έμπιστη πηγή (έναν ξάδερφο από το χωριό, δεν τον ξέρετε) ο κοπσαλιβε είναι τριτοξάδελφος του οδηγού και τεταρτοανηψιός της Ντόρας.
    Βαλτός ειναι.

(αστειεύομαι φυσικα)
    ...αν είχα βύσμα θα αγόραζα την Crosstourrer ρε ξάδελφε όχι την Transalp...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Μην αναρωτιέται κανείς γιατί αιτήματα όπως το αρχικό του θεματοθετη, δεν έχουν εφαρμογή στο μοτο.γρ...

Δεν τολμάμε να μην νταντεψουμε ένα πρωί ένα σοβαρό θρεντ...φροντίζετε να γίνονται πουτανα όλα.
    Τι να πω ρε σεις...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Μην αναρωτιέται κανείς γιατί αιτήματα όπως το αρχικό του θεματοθετη, δεν έχουν εφαρμογή στο μοτο.γρ...

Δεν τολμάμε να μην νταντεψουμε ένα πρωί ένα σοβαρό θρεντ...φροντίζετε να γίνονται πουτανα όλα.
    Τι να πω ρε σεις...
    εκτός και αν έχει αναρτηθεί κανα ποστ που δεν είδα γιατί διαγράφτηκε νομίζω καλά τα πάμε μέχρι στιγμής , συλλέγουμε πληροφορίες , γίνονται τοποθετήσεις , εκφράζονται απόψεις , διαφορετικές μεν , αλλά δεν νομίζω ότι ξεφύγαμε πουθενά
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Ναι ρε Γαυρε,δικιο εχει ο KAWA.
    Ειμεθα κυριες ολο το πρωι.Δεν εκτραχυνθηκαμε.Φυσικα αναψανε λιγο τα αιματα αλλα για αυτο θα σε παραπεμψω στο ποστ #76.Ειμαστε ελληνοπουλα αφτερολ

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Κρίμα για το παιδι. Κουράγιο στους δικούς του.

Δεν ειχα μπει στο φόρουμ για κανα δυο μερες και το εχασα.

Πραγματικά ωραίο θέμα. Εμενα με ενδιαφέρουν οι στοιχειοθετημένες απόψεις και ο διάλογος πάνω σε αυτές. Και αυτό εγινε στο παρόν θέμα.

Ο corpsealive, και ευχαριστουμε για αυτο, εδωσε ωραίες πληροφορίες πέρα απο αυτα που θα ακουγόντουσαν ως συνήθως (οτι παντου και για όλα υπαρχει συγκαλυψη).

Και οι αλλες απόψεις μου αρεσαν ανεξαρτήτως επαγγέλματος του γράφοντως (εμεις που πουλαμε φιστίκια δεν πρεπει να γράφουμε; ).

Θα μπορουσαν απλα να λείπουν τα προσωπικά. Ιδίως αυτά που εχουν να κανουν με τα επαγγέλματα (αστυνομικοί=μπάτσοι=γουρουνια, βουλευτες=καθίκια, δικηγόροι=λερες)

Παλαιό μέλος
    κουράγιο κ μπράβο στους γονείς του ιασωνα που εδωσε νεα ζωή σε 6 συνανθρωπους μας με την δωρεά των οργανων του ,
    ευτυχώς που υπηρχει το video δευτερόλεπτα μετά το συμβάν απο το pronews tv κ εγινε αμεσως γνωστό στα μμε αλλιώς θα υπηρχε συγκάλυψη σιγουρα ,ακομα λέει ψαχνουν κ εναν αλλο ταξιτζή ( εχει καταθεσει ηδη ενας ) κ ΔΕΝ τον εχουν βρεί ακόμα για να καταθέσει ακουσα πριν λίγο στα μμε ...ελπίζω η οικογένεια να βάλει βαρβάτο δικηγόρο που να ασχολείται κυρίως με ΤΡΟΧΑΙΑ κ να εχει τεράστια πείρα κ εμπειρία ....αλλιώς μπορεί να βγαλουν 100 % φταίχτη τον ατυχο ιάσωνα
    Τελευταία τροποποίηση από alexis72; 18/03/2021 στις 09:42.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε Γαυρε,δικιο εχει ο KAWA.
    Ειμεθα κυριες ολο το πρωι.Δεν εκτραχυνθηκαμε.Φυσικα αναψανε λιγο τα αιματα αλλα για αυτο θα σε παραπεμψω στο ποστ #76.Ειμαστε ελληνοπουλα αφτερολ
    Όχι φίλε,δεν έχεις δίκιο.
    Μπήκα στο πεταχτό από κινητό ενώ δούλευα και είδα δέκα σελίδες όπου επιδίδεται κόσμος σε τηλεδικαστηρια, κόντρες με μπηχτες,καρφιά και αντεγκλήσεις, σε ένα θέμα που αγγίζει όλους μας ιδιαίτερα.
    Ο μπλιτζ στην προηγούμενη σελίδα στο ποστ 132 τα έγραψε όπως κατ'εμε έπρεπε. αναλωθηκατε πολλοί σε άσχετα πράγματα όταν το ζουμί ήταν αλλού.
    Με ξενερώνει απίστευτα όποτε διαπιστώνω το πόσο μας έχει διαφθείρει το μηντιακο (αν)αξιακο σύστημα.
    Τηλεδικαστηρια παντού,λίγο έλεος πια.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Το ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη από που προκύπτει? Πώς να συγκαλύψεις ένα τροχαίο στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, με άνθρωπο νεκρό, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ;

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Το ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη από που προκύπτει? Πώς να συγκαλύψεις ένα τροχαίο στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, με άνθρωπο νεκρό, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ;
    Το οτι στο πιο πολυσύχναστο μερος δεν εχει δοθεί το οπτικο υλικό απο τις καμερες.
    Δε λαλησαν τα κοκορια(tvmedia) για τουλαχιστο 3 ημερες απο το τραγικο συμβάν
    Το κρατος και η "προστασία του πολιτη" (μπακογιαννη, χρυσοχοιδης) δεν εδειξαν αμεσα στοιχειώδη ευαισθησία, παρα μονο μετα απο 48ωρες με επιστολη του εμπλεκομενου αυτοκινήτου μπακογιαννη.

Και ερωτουμε ολοι, αν συνέβαινε σε μη VIP (very important person το γραφω για την ταξικοτητα της λεξης), σε εναν μεροκαματιάρη που του ηρθε να κανει αναστροφή με κατάληξη θανατηφόρο τροχαίο, δεν θα ειχαν δοθεί ολα στην φορα...ρητορικό φυσικα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Ξανά, αυτό δε σημαίνει τίποτα και ΔΕΝ είναι το θέμα. Το θέμα είναι το μόνιμο απυρόβλητο των "επισήμων" και των κολλητών τους, η αντανακλαστική απόπειρα συγκάλυψης παντού και πάντα (το έχουμε δει 20 φορές τον τελευταίο μήνα, από παιδεραστές μέχρι μπάτσους), ο τροχονόμος που διώχνει μάρτυρα επειδή δεν τον βολεύει (!!!), ο δυνητικά δολοφονικός ελιγμός στο συγκεκριμένο σημείο για να μην κάνουν 500 γαμημένα μέτρα παραπάνω, και άλλα πολλά.
    Το ξαναβαζω ακομη μια φορα αυτο που ειπε ο αποπανω για το κρατος δικαίου.
    Που τελικα αυτη η κυβέρνηση ξεπερασε τις προβλεψεις και "προσδοκίες" απο τοτε που γκαριζαν να παρουν την διακυβέρνηση της χωρας.
    you rise you fall you're down then you rise again

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Μια ακόμη άποψη για το ατύχημα μπροστά στην Βουλή. Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε αστυνομικό...είναι πρόβλημα κοινωνικό, που διαιωνίζεται δυστυχώς και που νέοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι Δύναμη στην οικογενεία που μένει πίσω, και ένα τεράστιο Respect σε αυτή την μάνα που βρήκε την δύναμη να δώσει ζωή σε 6 ανθρώπους με τα όργανα του γιου της.

https://youtu.be/LOWtTfIvJ0k
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    όπως γράφτηκε νωρίτερα για την δωρεά οργάνων του Ιάσονα με απόφαση της οικογένειας χαρίζοντας την ζωή σε 6 συνανθρώπους μας , τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι πολύ λίγα για αυτή την οικογένεια , άνθρωποι που δεν τους γνωρίζω και μπορώ να πω ότι κέρδισαν τον μεγαλύτερο σεβασμό μου και την αγάπη μου , μια μεγάλη αγκαλιά στέλνω σε αυτήν την οικογένεια με όλη μου την καρδιά
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από caesarsk Προβολή μηνύματος
    Μια ακόμη άποψη για το ατύχημα μπροστά στην Βουλή. Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε αστυνομικό...είναι πρόβλημα κοινωνικό, που διαιωνίζεται δυστυχώς και που νέοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι Δύναμη στην οικογενεία που μένει πίσω, και ένα τεράστιο Respect σε αυτή την μάνα που βρήκε την δύναμη να δώσει ζωή σε 6 ανθρώπους με τα όργανα του γιου της.

Και χορηγία motohub βλέπω, ακόμα δεν άνοιξε, πσσσσς
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από caesarsk Προβολή μηνύματος

Δηλαδη τωρα εσυ μας εβγαλες και διαγνωση -μεσω του διαφημιστικου
    σου στην αρχη βιντεο-χωριςνα εισαι μπροστα ,χωρις να εχεις την πραγματογνωμοσυνη της τροχαιας,μας ειπες και δολοφονο -εμμεσως τον αστυνομικο-μας εκανες και πολιτικη κριση λογω οδηγου μπακογιαννη και μας ανοιξες τα ματια γενικως κανοντας και τις καταλληλες διηθησεις κατα την ωρα της παρουσιασης,διηθησεις που απ οτι φαινεται ηταν και ΜΙΑ απ τις αιτιες που σκοτωσαν το παιδι. Λες εντεχνως την γνωμη σου και στο τελος μας λες οτι χωρις στοιχεια ΔΕΝ μπορω να βγαλω πορισμα .Τι αλλο να πω δεν ξερω.Το αφηνω στην κριση του φορουμ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σελίδα 10 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24