Σελίδα 16 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Σιγα μην περνει και 8000€.
    Παιδια λιγο εγκρατεια στην παραπληροφορηση.
    2200 βαρια με εκτος εδρας που περνουν σαν επιδομα. Κι αυτο για μεγαλους βαθμους με παιδια.
    Αμα περναν 4000...θα πεφτανε πιστολιες για το ποιος θα παει οχι απλα βυσματα.
    αδελφε ...δεν τα ξερεις καλά ....καθολου καλά μάλιστα ,
    τα ποσα που εγραψα τα εχω δει με τα μάτια μου κ οχι καποιος καπου καποτε μου ειπε ...
    οπως κ συγγενης μου ταξιαρχος στην αστυνομια με 2 παιδια κ 30 χρονια υπηρεσία περιπου ,καθαρίζει 3400 καθε μηνα καθαρά +εχει δωρεαν αυτοκινητο ιχ ολο το 24ωρο στην κατοχή του απο την υπηρεσια του (γιατι δεν του παραχωρεί η υπηρεσια του για λογους οικονομιας οδηγο κ ασφαλιτικο η περιπολικο για την μετακινηση του ενω πριν που ηταν αστυνομικος διευθυντης ειχε αυτη την δυνατοτητα) οπότε κατι ξερω που τα εγραψα....

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis72 Προβολή μηνύματος
    αδελφε ...δεν τα ξερεις καλά ....καθολου καλά μάλιστα ,
    τα ποσα που εγραψα τα εχω δει με τα μάτια μου κ οχι καποιος καπου καποτε μου ειπε ...
    οπως κ συγγενης μου ταξιαρχος στην αστυνομια με 2 παιδια κ 30 χρονια υπηρεσία περιπου ,καθαρίζει 3400 καθε μηνα καθαρά +εχει δωρεαν αυτοκινητο ιχ ολο το 24ωρο στην κατοχή του απο την υπηρεσια του (γιατι δεν του παραχωρεί η υπηρεσια του για λογους οικονομιας οδηγο κ ασφαλιτικο η περιπολικο για την μετακινηση του ενω πριν που ηταν αστυνομικος διευθυντης ειχε αυτη την δυνατοτητα) οπότε κατι ξερω που τα εγραψα....
    Ανάμεσα στον Ταξίαρχο και στον Αρχιφύλακα αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν 7 βαθμίδες έτσι?

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Το φανάρι που πίστευες ότι έχει σταματήσει ο ταξιτζής με την είσοδο έχουν τουλάχιστον 20μετρα απόσταση.
    Από το βίντεο φαίνεται καθαρά πως το ταξί δεν ήταν καν στην λωρίδα του φαναριού κ ήδη είχε μετακινηθεί μια λωρίδα αριστερά.
    Η μοτοσυκλέτα είναι κανονικά στην λωρίδα της.
    Καλά για το αμάξι που στέκεται τόση ώρα στο αντίθετο ρεύμα δεν λέμε κάτι.
    Κρίμα που δεν το ψυλλιαστηκε το παιδί όταν έκοψε ο ταρίφας (άλλη μάστιγα κ αυτοί ).
    Ride(s) the wind of change...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Το φανάρι που πίστευες ότι έχει σταματήσει ο ταξιτζής με την είσοδο έχουν τουλάχιστον 20μετρα απόσταση.
    Από το βίντεο φαίνεται καθαρά πως το ταξί δεν ήταν καν στην λωρίδα του φαναριού κ ήδη είχε μετακινηθεί μια λωρίδα αριστερά.
    Κρίμα που δεν το ψυλλιαστηκε το παιδί όταν έκοψε ο ταρίφας (άλλη μάστιγα κ αυτοί ).
    Δεν είναι σε άλλη λωρίδα απλά είναι τέρμα αριστερά επί της μονής λωρίδας (προέλευσης) Η λωρίδα στο σημείο είναι αρκετά φαρδιά για αυτό και επιχείρησε την προσπέραση από τα δεξιά .
    Το ατύχημα θα είχε γίνει ακόμα και αν έβγαινε αμάξι από την συγκεκριμένη πύλη. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.
    Είναι απαράδεκτο που υπάρχει πύλη στο σημείο αυτό .
    Τελικά Δόκτωρα η μηχανή προσπέρασε από δεξία ή όχι γιατί αμφέβαλλες πριν για αυτό κάτι έλεγες για εμπειρίες και οδήγηση. Τελικά η μηχανή πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα?
    Η φωτό της λωρίδας ανόδου από την πρόελευση ταξί - μηχανής. Είναι αρκετά φαρδιά να χωράει στενά 2 αμάξια παράλληλα αλλά είναι μία λωρίδα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο οθόνης (4).jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	59,9 KB 
ID:	426460

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι σε άλλη λωρίδα απλά είναι τέρμα αριστερά επί της μονής λωρίδας (προέλευσης) Η λωρίδα στο σημείο είναι αρκετά φαρδιά για αυτό και επιχείρησε την προσπέραση από τα δεξιά .
    Το ατύχημα θα είχε γίνει ακόμα και αν έβγαινε αμάξι από την συγκεκριμένη πύλη. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.
    Τελικά Δόκτωρα η μηχανή προσπέρασε από δεξία ή όχι γιατί αμφέβαλλες πριν για αυτό κάτι έλεγες για εμπειρίες και οδήγηση. Τελικά η μηχανή πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα?
    Η φωτό της λωρίδας ανόδου από την πρόελευση ταξί - μηχανής. Είναι αρκετά φαρδιά να χωράει στενά 2 αμάξια παράλληλα αλλά είναι μία λωρίδα.

Η φωτό είναι στο φανάρι ακριβώς. Μετά από εκεί δεν υπάρχει διαγράμμιση αλλά είναι εμφανές η κίνηση πως συνεχίζει στο Video που διέρρευσε.

Moderator
    Επίσης από την στιγμή που δεν υπάρχει κάθετη ή οριζόντια σήμανση για το αν απαγορεύεται η αριστερή στροφή εκεί και χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό και το λέω με κάθε επιφύλαξη το σημειώνω είναι πιθανό και ο ελιγμός να μην είναι παράνομος. Πρέπει να αναζητήσω το πως ορίζεται εκεί η οδός βασ. Σοφίας πράγμα που δεν έχω κάνει (κακώς) ακόμα.

Παλαιό μέλος
    Δεν είμαστε εδώ για να δικάσουμε , ή να κατηγορήσουμε . Λάθος καταλαβαίνετε κάποιοι.

Όταν επάνω σε μία διασταύρωση βλέπεις κάποιο αυτοκίνητο σταματημένο , πρέπει κάτι να υποψιαστείς. Κάτι να σε ανησυχήσει.
    Εκτός αν νομίζετε ότι όλοι όσοι βλέπετε γύρω σας να οδηγούν έχουν σώας τα φρένας τους .
    Το δυστύχημα είναι τόσο όμοιο όσο και τα εκατοντάδες που γίνονται κάθε χρόνο και στέλνουν 1000+ άτομα στον άλλον κόσμο.
    Σαν δικυλιστές απλά πρέπει να ξέρουμε κάτι. Όταν σου συμβεί έχεις ελάχιστες πιθανότητες να σηκωθείς και να διαμαρτηρηθείς , είτε για το παράμονο κλείσιμο , είτε για το μη σωστό δέσιμο του κράνους.

Είναι προφανές ότι τα σκουπίδια της Ελληνικής Αστυνομίας τον τελευταίο χρόνο βρήκαν πρόσφορα έδαφος.
    Όμως σε 20 μπλόκα με έχουν σταματήσει φέτος γενικότερα. Από 50 άτομα ένας ήταν που είχε την συμπεριφορά του ηλίθιου. Ένας.
    Όλοι οι άλλοι ήταν ευγενικοί όπως πρέπει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω μιά ολόκληρη υπηρεσία για αυτό , την στιγμή που ο ίδιος έχω την ανάγκη τους .
    Έτσι δεν είναι?

Για τους πολιτικούς μας και το συνάφι τους ότι και να πει ο καθένας έχει δίκιο.
    Και όχι , δεν είμαι από αυτούς που τα έφαγα μαζί τους .

Βάζεις λάθος οπτική στην φώτο σού. Γύρνα την 180 μοίρες κ δες που γίνεται το συμβάν.
    Οι διαγραμμισεις εχουν τελειώσει κ ο δρόμος έχει απλώσει. Το ταξί κ η μοτοσυκλέτα είναι σε διαφορετικές λωρίδες.
    Αν κάποιος είναι στην σωστή λωρίδα είναι η μοτοσυκλέτα.
    Όσο για την ταχύτητα αν είναι να βγάλουμε τα μέτρα με τα δεύτερολεπτα να τα υπολογίσουμε ξέρω γω... Κάνα 60αρι λογικά το είχε. Έτσι δείχνει τουλάχιστον. Ήταν αφρεναριστος δυστυχώς.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kas_Tracer Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαστε εδώ για να δικάσουμε , ή να κατηγορήσουμε . Λάθος καταλαβαίνετε κάποιοι.

Όταν επάνω σε μία διασταύρωση βλέπεις κάποιο αυτοκίνητο σταματημένο , πρέπει κάτι να υποψιαστείς. Κάτι να σε ανησυχήσει.
    Εκτός αν νομίζετε ότι όλοι όσοι βλέπετε γύρω σας να οδηγούν έχουν σώας τα φρένας τους .
    Το δυστύχημα είναι τόσο όμοιο όσο και τα εκατοντάδες που γίνονται κάθε χρόνο και στέλνουν 1000+ άτομα στον άλλον κόσμο.
    Σαν δικυλιστές απλά πρέπει να ξέρουμε κάτι. Όταν σου συμβεί έχεις ελάχιστες πιθανότητες να σηκωθείς και να διαμαρτηρηθείς , είτε για το παράμονο κλείσιμο , είτε για το μη σωστό δέσιμο του κράνους.

Είναι προφανές ότι τα σκουπίδια της Ελληνικής Αστυνομίας τον τελευταίο χρόνο βρήκαν πρόσφορα έδαφος.
    Όμως σε 20 μπλόκα με έχουν σταματήσει φέτος γενικότερα. Από 50 άτομα ένας ήταν που είχε την συμπεριφορά του ηλίθιου. Ένας.
    Όλοι οι άλλοι ήταν ευγενικοί όπως πρέπει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω μιά ολόκληρη υπηρεσία για αυτό , την στιγμή που ο ίδιος έχω την ανάγκη τους .
    Έτσι δεν είναι?

Για τους πολιτικούς μας και το συνάφι τους ότι και να πει ο καθένας έχει δίκιο.
    Και όχι , δεν είμαι από αυτούς που τα έφαγα μαζί τους .
    Συν τοις άλλοις πρέπει να αλλάξουμε και νοοτροπία ως μηχανόβιοι. Επειδή χωράμε (σχεδόν παντού ) στο οδόστρωμα δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές να κάνουμε τέτοιους ελιγμούς.

Moderator
    Βάζεις λάθος οπτική στην φώτο σού. Γύρνα την 180 μοίρες κ δες που γίνεται το συμβάν.
    Οι διαγραμμισεις εχουν τελειώσει κ ο δρόμος έχει απλώσει. Το ταξί κ η μοτοσυκλέτα είναι σε διαφορετικές λωρίδες.
    Αν κάποιος είναι στην σωστή λωρίδα είναι η μοτοσυκλέτα.
    Όσο για την ταχύτητα αν είναι να βγάλουμε τα μέτρα με τα δεύτερολεπτα να τα υπολογίσουμε ξέρω γω... Κάνα 60αρι λογικά το είχε. Έτσι δείχνει τουλάχιστον. Ήταν αφρεναριστος δυστυχώς.
    Τι εννοείς? Όταν δεν υπάρχει διαγράμμιση κρατάς την λωρίδα και κατεύθυνση προέλευσης Δεν είναι τραχανάς ο δρόμος για να απλώνει.Εκτός αν υποστηρίζεις ότι το ταξί τελικά πήγαινε ανάποδα στο ρεύμα. Το αμάξι που έστριψε και το ταξί έχουν διαφορετική θέση επι του οδοστρώματος άρα ούτε αυτό μπορεί να ισχύει.

Τι εννοείς? Όταν δεν υπάρχει διαγράμμιση κρατάς την λωρίδα και κατεύθυνση προέλευσης Δεν είναι τραχανάς ο δρόμος για να απλώνει.
    Όταν σού λέω ότι είσαι άπειρος παρεξηγησαι...
    Παρατήρησε απόσταση μεταξύ ταξί κ πεζοδρόμιου!! Ένα Octavia μήκος.
    Δεν έχει βάλει ούτε τον προφυλακτήρα του πάνω στο πεζοδρόμιο ο οδηγός. Η μοτοσυκλέτα μια χαρά στην λωρίδα της είναι. Αν θες να κατηγορήσεις κάποιον που δεν τήρησε την διαγραμμιση ριξτα στον ταρίφα.

Όνομα:	IMG_20210319_014351.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	426461

Moderator
    Όταν σού λέω ότι είσαι άπειρος παρεξηγησε...
    Παρατήρησε απόσταση μεταξύ ταξί κ πεζοδρόμιου!! Ένα Octavia μήκος.
    Δεν έχει βάλει ούτε τον προφυλακτήρα του πάνω στο πεζοδρόμιο ο οδηγός. Η μοτοσυκλέτα μια χαρά στην λωρίδα της είναι. Αν θες να κατηγορήσεις κάποιον που δεν τήρησε την διαγραμμιση ριξτα στον ταρίφα.

Όνομα:	IMG_20210319_014351.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	426461
    Η λωρίδα είναι φαρδιά φαίνεται και από την φωτό που ανέβασα. Το σημείο είναι ακόμα πιο φαρδύ γιατί υπάρχει η είσοδος.
    Τελικά όπως το είδες και με την εμπειρία σου θεωρείς καθαρά υπεύθυνο τον οδηγό ή υπάρχει και ευθύνη της μηχανής?

Moderator
    Εγω εχω καταλαβει που εχει γινει το δυστυχημα. Τον δρομο αυτον τον εχω περασει χιλιαδες φορες. Αν εισαι απο Αθηνα θα ξερεις...
    Τα λουλουδαδικα ειναι αρκετα πιο πισω απο την εισοδο της βουλης.
    Για να γινει το δυστυχημα το αμαξι ηθελε να μπει μεσα στη βουλη οπου αυτο το σημειο ειναι μετα το φαναρι που απο μια λωριδα γινονται 2+1.
    Η μοτοσυκλετα κ το παιδι βρισκοντουσαν στην διαβαση μετα την εισοδο της βουλης...
    Έλεγες αυτό παρεμπιπτόντως.

Η λωρίδα είναι φαρδιά φαίνεται και από την φωτό που ανέβασα. Το σημείο είναι ακόμα πιο φαρδύ γιατί υπάρχει η είσοδος.
    Τελικά όπως το είδες και με την εμπειρία σου θεωρείς καθαρά υπεύθυνο τον οδηγό ή υπάρχει και ευθύνη της μηχανής?
    Το μόνο που μπορώ να προσαψω στον μοτοσυκλετιστη ήταν ότι φαίνεται να πηγαίνει κάτι τις παραπάνω (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω εγώ τουλάχιστον) κ δεν ψυλλιαστηκε γιατί κόβει ο ταρίφας.
    Επειδή θα χρησιμοποιηθεί η ταχύτητα λογικά για να μην το ρίξουν 100% στον οδηγό του αυτοκινήτου.
    Κατά τ αλλά δολοφονικη κίνηση να κόβεις κάθετα μια λεωφόρο.

Moderator
    Το μόνο που μπορώ να προσαψω στον μοτοσυκλετιστη ήταν ότι φαίνεται να πηγαίνει κάτι τις παραπάνω (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω εγώ τουλάχιστον) κ δεν ψυλλιαστηκε γιατί κόβει ο ταρίφας.
    Επειδή θα χρησιμοποιηθεί η ταχύτητα λογικά για να μην το ρίξουν 100% στον οδηγό του αυτοκινήτου.
    Κατά τ αλλά δολοφονικη κίνηση να κόβεις κάθετα μια λεωφόρο.
    Έχουμε πρόοδο τουλάχιστον, πλέον συμφωνούμε στην συνυπαιτιότητα. Θα περιμένω καμία εβδομάδα που θα βγουν και άλλα να ανακαλεσεις και κάποια ad hominem που έκανες πιο πριν σε εμένα.
    Καλό βράδυ.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24