Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα;
Αν θέλετε, απαντήστε αυθόρμητα, χωρίς να χρειάζεται σχόλιο κ.λπ. α ή β, έτσι για την απλότητα της έρευνας.
θα φόραγες ένα T shirt με το λογότυπο της ΜV Αgustα;
Α: μάλλον ναι
Β: μάλλον όχι
doctor_john: B
Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα;
Αν θέλετε, απαντήστε αυθόρμητα, χωρίς να χρειάζεται σχόλιο κ.λπ. α ή β, έτσι για την απλότητα της έρευνας.
θα φόραγες ένα T shirt με το λογότυπο της ΜV Αgustα;
Α: μάλλον ναι
Β: μάλλον όχι
doctor_john: B
και μοτο γκούτσι θα φορούσα![]()
Γιατί να μην φορέσω μπλουζάκι μιας ιστορικής φίρμας
πολυπρωταθλήτριας με θρυλικούς αναβάτες στην εποχή της;![]()
when life gets complicated... i ride.
Δε θα φορούσα επειδή δεν έχω τα χρήματα να την αποκτήσω. Όπως δε θα φορούσα φερράρι, μερσεντες, χάρλει για τον ίδιο λόγο. Νομίζω πως αυτό είναι και το νόημα της ερώτησης του doctor john. Αν θα φορούσε κάποιος ένα λογότυπο που τον εκφράζει ή για να πουλήσει, ας πούμε, μούρη. Ελπίζω να το έχω πιάσει στη σωστή του βάση...![]()
αν το μπλουζακι το πουλαγε η ΑΓΚΟΥΣΤΑ, ΟΧΙ ,γιατι θα ηταν πανακριβο
αν το εβρησκα στο μοναστηρακι με 5-10 ευρω ΝΑΙ
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Τα μπλουζάκια είναι οκ και μπορεί να αγόραζα οποιασδήποτε μάρκας (εκτός των γνωστών 1-2 σιχαμένων).
Ωστόσο τα μπουφάν, παντελόνια, κράνη, γάντια, μπότες με λόγκο εταιρειών είναι τραγωδία, και δεν είμαι σίγουρος αν είναι χειρότερο το να είσαι κάτοχος της αντίστοιχης μοτοσικλέτας ή όχι.![]()
Life begins at 45°.
Για να τελειώνουμε με το θέμα Νο 2:
ΑΝ ειμουν φραγκατος(πολύ φραγκατος) οπωσδήποτε
θα αγόραζα μια f4 για να την βλέπω να την θαυμάζω και να πηγαίνω βόλτα μια φορά το μήνα.
Κατανοητόν ;