Σελίδα 21 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 326

Θέμα: Γιατι δεν βλεπουμε mv agusta στους δρομους;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Μάλιστα αν θυμάμαι καλά η MW Agusta στα τέλη του 2019 για τα μοντέλα Turismo Veloce Rosso του 2020 -με πολλά ταρατατζούμ- ανακοίνωνε πως θα έχει εννιαία τιμή στην Ευρώπη τις 14000, που σημαίνει ότι το ίδιο το εργοστάσιο θα "φρόντιζε" για αυτό. Μπορεί να θυμάμαι λάθος, δεν επιμένω.
    Πολύ καλά θυμάσαι και ίδια ενιαία τιμή έχει σε όλη την Ευρώπη εκτός από δω.

Δε μπορώ να σου πω αν φταίει ο αντιπρόσωπος για αυτή την προσαύξηση. Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι τα τέλη ταξινόμησης καινούργιου και μεταχειρισμένου Ι Χ είναι τα πιο ακριβά πανευρωπαϊκά. Φίλος μου Σλοβάκος πήρε alfa romeo giulia '17 από την Αυστρία το 2019 και πλήρωσε εκτελωνισμο 1200 ευρώ. Εδώ θες 4000-6500 ευρώ για αντιστοιχο αυτοκίνητο ανάλογα τον εξοπλισμό που έχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Προσαρμοστείτε στους καιρούς,δεν είναι κακό..Φιλικά πάντα..
    Κακο δεν ειναι,δυσκολο ειναι.
    Εχει γεμισει ο σκληρος δισκος και δυσκολα δεχεται καινουργια πραγματα.
    Απ την αλλη εχουν αμβλυνθει -καλο αυτο- και οι οργισμενες αντιδρασεις με το παραμικρο,δειγμα ωριμοτητος λογω ηλικιας.
    Ολα αυτα φιλε μου στα διδασκει η ηλικια και οχι τα σχολεια.
    Στο προκειμενο της συζητησης τωρα,δεχομαι οτι και οι δυο σχολες εχουν κανει βηματα βελτιωσης,η μια προς την αλλη,ΑΛΛΑ νομιζω οτι οι ευρωπαιοι ,για τις τιμες που πλασσαρουν τα προιοντα τους, αλλα και για τους ισχυρισμους τους περι κορυφαιων προμηθευτων και ποιοτητος των εξαρτηματων τους,ΕΧΟΥΝ ακομα δρομο για να φτασουν σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους γιαπωνεζους.[COLOR="#FF0000"]
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    εγω ειμαι 60,5,εσυ ποσο εισαι ???
    Γιατί δε μας το έλεγες τόσες μερες???

Και ο πατέρας μου τα nissan, datsun τα λέει ακόμα που είναι στην ίδια ηλικία...

Του λέω ότι η nissan έχει αγοράσει τη ρενω και δίνει και κινητήρες στη mercedes και δε με πιστεύει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Αν μάθω ότι η opel δεν έχει πια ascona δεν ξέρω αν θα το αντέξω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giorgos.boun
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος

Του λέω ότι η nissan έχει αγοράσει τη ρενω και δίνει και κινητήρες στη mercedes και δε με πιστεύει...
    Το αντιθετο.
    Ανταλλαγη ισως καλυτερα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.boun Προβολή μηνύματος
    Το αντιθετο.
    Ανταλλαγη ισως καλυτερα...
    Έχεις δίκιο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Αν μάθω ότι η opel δεν έχει πια ascona δεν ξέρω αν θα το αντέξω.
    Θα σου πω για τα Cadett αύριο μη σου έρθει απότομο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Γιατί δε μας το έλεγες τόσες μερες???

Και ο πατέρας μου τα nissan, datsun τα λέει ακόμα που είναι στην ίδια ηλικία...

Και συ 38 εισαι ,εξι χρονια μεγαλυτερος απ τον ντορσο,αλλα αυτα τα 6 χρονια ΕΠΡΕΠΕ να κανουν καποια διαφορα που ΔΕΝ την βλεπω ομως.
    Οσο για την ηλικια μου δεν χρειαζοταν να στην πω,μπορουσες αφου ειχες απορια να την βρεις απ το προφιλ οπως την βρηκα και γω.
    Τα υπολοιπα του πατερα σου,αφορουν τον πατερα σου,μην γενικευεις αστόχως.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Και συ 38 εισαι ,εξι χρονια μεγαλυτερος απ τον ντορσο,αλλα αυτα τα 6 χρονια ΕΠΡΕΠΕ να κανουν καποια διαφορα που ΔΕΝ την βλεπω ομως.
    Οσο για την ηλικια μου δεν χρειαζοταν να στην πω,μπορουσες αφου ειχες απορια να την βρεις απ το προφιλ οπως την βρηκα και γω.
    Τα υπολοιπα του πατερα σου,αφορουν τον πατερα σου,μην γενικευεις αστόχως.
    Κάτι για οργισμένες αντιδράσεις διάβασα πιο πάνω..Έχεις 28 χρόνια παραπάνω από μένα κ 22 από το παιδί.. Προφανώς το παιδί κάνει πλάκα..Κ εμένα ο πατέρας ντάτσουν το λέει κ το Τογιότα τούοτα..Δείξε την διαφορά στην ηλικία σου..Κ να ήθελε ν στην πει δείξε ψυχραιμία,γιος σου θα μπορούσε να ήταν..

Παλαιό μέλος
    Σου απαντώ αναλόγως αφού δε βλέπω καμιά διαλλακτικότητα από τη μεριά σου σε τίποτα...

Και αυτό είναι θέμα ηλικίας...

Καλό θα ήταν να μας πεις ποτέ και ποια ήταν η τελευταία φορά που είχες ευρωπαϊκή μοτοσυκλέτα, να καταλάβουμε και μεις την αμετακίνητη άποψη σου...

Γιατί ξέρω κάτι 'ευρωπαιους' Ταλιμπάν στην ηλικία σου (+-5) που ακόμα
    και σήμερα υποστηρίζουνν ότι τα γιαπωνέζικα δεν έχουν πλαίσιο, φρένα , γ@μω το Σαρακάκη τον Ηλια Καμμένο κλπ...

Κάτι για οργισμένες αντιδράσεις διάβασα πιο πάνω..Έχεις 28 χρόνια παραπάνω από μένα κ 22 από το παιδί.. Προφανώς το παιδί κάνει πλάκα..Κ εμένα ο πατέρας ντάτσουν το λέει κ το Τογιότα τούοτα..Δείξε την διαφορά στην ηλικία σου..Κ να ήθελε ν στην πει δείξε ψυχραιμία,γιος σου θα μπορούσε να ήταν..
    1)Δεν εδειξα καμια οργη,ουτε ειχα καμμια οργισμενη αντιδραση.Λογω ηλικιας βεβαιως ΔΕΝ μπορεις ΑΚΟΜΑ να διακρινεις την διαφορα.
    2)Αν και ''οριακα'' και ισως ''καθυστερημενα'' ΕΣΕΝΑ θα σε χαρακτηριζα ''παιδι'', τον φιλο μας ΔΕΝ θα μπορουσα ''πια'' να τον χαρακτηρισω ''παιδι'' οπως τον λες.
    3)Εγω δεν τα λεω ουτε τουότα,ουτε ντατσουν,αν και δεν με πειραζει καθολου να τα ακουω να τα λενε ετσι.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    ......Κ εμένα ο πατέρας ντάτσουν το λέει κ το Τογιότα τούοτα..
    ...Εγω δεν τα λεω ουτε τουότα,ουτε ντατσουν.........

Γιατί ρε παιδιά πώς λέγονται;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Γιατί ρε παιδιά πώς λέγονται;;;;;;;;;;;;;;
    Kαι γω έτσι ξέρω ότι λέγουνται...

Όπως και η SΗELL, σηελ. Έτσι δε λέγεται?

Μέλος
    1)Δεν εδειξα καμια οργη,ουτε ειχα καμμια οργισμενη αντιδραση.Λογω ηλικιας βεβαιως ΔΕΝ μπορεις ΑΚΟΜΑ να διακρινεις την διαφορα.
    2)Αν και ''οριακα'' και ισως ''καθυστερημενα'' ΕΣΕΝΑ θα σε χαρακτηριζα ''παιδι'', τον φιλο μας ΔΕΝ θα μπορουσα ''πια'' να τον χαρακτηρισω ''παιδι'' οπως τον λες.
    3)Εγω δεν τα λεω ουτε τουότα,ουτε ντατσουν,αν και δεν με πειραζει καθολου να τα ακουω να τα λενε ετσι.
    Δεν τον χαραχτηρησα παιδί..Μου θυμίζεις κάτι μπαρμπαδια που νομίζουν η ηλικία τους τους έχει δώσει το δικαίωμα να κρίνουν τα πάντα κ τους πάντες κ είναι κ αλάνθαστοι..Ίσως ν κάνω λάθος..

Δεν τον χαραχτηρησα παιδί..Μου θυμίζεις κάτι μπαρμπαδια που νομίζουν η ηλικία τους τους έχει δώσει το δικαίωμα να κρίνουν τα πάντα κ τους πάντες κ είναι κ αλάνθαστοι..Ίσως ν κάνω λάθος..
    ισως............... αλλα αυτο θα το μαθεις ΣΙΓΟΥΡΑ σε καμμιά 30αριά χρονια.
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 30/03/2021 στις 02:35.

Σελίδα 21 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:54