με βάση την παρακάτω εικόνα δεν το λες σκουτερ, πιο πολυ μοτοσυκλέτα με περισσότερα πλαστικά τμήματα και αυτόματο κιβώτιο. Δε ξέρω αν είναι cvt ή διπλός συμπλέκτης όπως της honda
Με την ευκαιρία θεωρώ ότι: τα σκούτερ απο 300cc και πάνω θα πρέπει δομικά κατασκευαστικά να παρέχουν κινητήρα μπροστά, ψαλίδι + μόνο αμορτισέρ. Για να ισορροπήσει η κατασκευή.
Γιατί εντάξει με τα 125-200 που βγάζουν 110km και έχουν 130kg
Τα 300ρια που ξεκινάνε απο 180kg με κατανομή βάρους 25-75 μπρος-πίσω δεν έχουν νόημα τα περισσότερα γκάζια όταν δε μπορεί να πλαγιάσει με ασφάλεια σε ενδεχόμενες στροφές
you rise you fall you're down then you rise again
Τα σκούτερ είναι δευτερότριτα οχήματα για μέσα στην πόλη και ίσως προάστεια. Με αυτά τα κριτήρια τα 8κ+ και τα 300 cc+ είναι μάλλον περιττά.
Ο κόσμος εκπαιδεύεται να καλύπτει ανάγκες του χιλαρικου με πεντοχιλιαρα
Ειναι ο νόμιμος τρόπος συγκέντρωσης πλουτου
Ας πεί κάποιος τι κάνουν καλά αυτά τα mega scooter και αξίζει να τα πάρει κανείς.
Έχουν τα μισά άλογα από μια καλή μοτοσυκλέτα δρόμου δεκαετίας, είναι μακριά, ζυγίζουν περισσότερο και η θέση οδήγησης θυμίζει τσόπερ.
Μάλιστα βλέπω σε video να δίνουν τις +14 χιλιάδες και μετά να βάζουν επάνω εξάτμιση και μπίλιες πριν καν κυκλοφορήσουν για βελτίωση........
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εχω σκουτερ και μεχρι 300 κεκ ειναι πολυ πρακτικα μεσα στην πολη, κλπ, αλλα αν ηταν να δωσω 8.000€ θα επαιρνα ενα Trident 660, ενα SV 650 να μεινουνε και ρεστα η ενα μεταχειρο MT-09.
Γιατι;
Γιατι 14 σχεδον χρονια με το σκουτερ ποτε δεν πηγα "βολτα' μετα την δουλεια ετσι για την χαρα της οδηγησης, ενω πριν που ειχα το Africa καθε 3 και λιγο να σου μια βολτα 30-40 χλμ να φυγει η κουραση της μερας.
Για τα mega scooter δεν μπορω να εχω αποψη....
εμενα βασικα το SYM GTS που εχω με εχει βολεψει παρα πολυ.....το χρησιμοποιω καθε μερα Σαρωνιδα-κεντρο-Σαρωνιδα, κάνοντας περι τα 120κμ καθημερινα !
Εκτος το οτι ειναι βολικο στην διαδρομη, και ξεκουραστο, ειναι και οικονομικο.....
Θα μπορουσα να εχω και μια μηχανη, αλλα με 5-6λιτρα/100κμ ειναι απαγορευτικο νούμερο...
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Ποιος αγοραζει μοτο η σκουτερ με βαση το τι τραβαει το γυναικειο φυλο?
Οποιος μπορει να το κανει αυτο απλα ειναι καταδικασμενος...
Αυτο που ειπες ακριβως. Κ γω εκλεισα 14 χρονια με σκουτερ κ παραλληλα το gsxr.
Ελαχιστες οι φορες που σκεφτηκα να παω καπου μετα την δουλεια η βολτα για ευχαριστηση (ενταξει διακοπες σε νησι με σπαστηρια δρομους ηταν τι πρεπει να τα λεμε ολα).
Με τη μηχανη απο Απριλιο μεχρι Νοεμβριο καθε μερα με καλο καιρο ηταν ευκαιρια για μια γρηγορη καφεδια καπου...Σουνιο, Πεντελη, Μαραθωνα!!
Ride(s) the wind of change...
η εννοια του ''τραβαει'' το γυναικειο φιλο εχει εκτος απ την κυρια ερμηνεια,και αλλες οπως η εξυπηρετηση.
Π.χ ,δεν πεταγεσαι μεχρι το σουπερ μαρκετ θελω αυτα τα ψιλοπραγματα να φερεις (5 τσαντες πραγματα)
Θα με πεταξεις καπου ,αλλα ειναι βρεγμενα κατω ,παμε με το σκουτερ γιατι με την μηχανη θα λερωθω.
Πεταξε τα παιδια στα αγγλικα,στον χορο,στο θεατρικο παιγνιδι,και σιγα στον δρομο.
κλπ κλπ κλπ.
μιλωντας για δουλειες τριγυρω θεωρω πως οτιδηποτε μπορει να παρει μια 52αρα μπαγκαζιερα μπορει να κουβαλησει οτι και ενα σκουτερ