με πρόλαβαν το κέρατο μουτο βίντεο τα σπάει απο κάθε άποψη, νίωθεις καλύτερα μόνο και μόνο που δεν τους μοιάζεις..
Οι τροχοί πολύ ωραίοι, είναι καημός καταχωρημένος απο την εμφάνιση του RS900.. 1800 νομίζω η επίσημη τιμή.
Αυτοί νομίζω είναι λίγο διαφορετικοί, δεν δείχνουν πλατιές οι ακτίνες και δεν μοιάζει 5.5'' ο πίσω..
Ωραία δουλειά! την χαζεύεις και ανακαλύπτεις πράγματα.
Εκμεταλεύθηκαν ωραία το μήκος, φανάρι βοβερή πινελιά τζαπονιλας σε αυτάκια, ουρά στην εφαπτόμενη του στεφανιού, ωραίο και αυτό
το στάδιο του bobtail, σαν να μειδιάζει το παραδοσιακό ταρατσάκι των 80ς.
Το μοτερ αν είναι αυτούσιο θα είναι Z650 γιατί του Versys έχει λίγο διαφορετικούς εκεντροφόρους.
Το ύψος του τεπόζιτου είναι εντυπωσιακό σε σχέση με το Ζ, όπως και η διαφορά στα lt..
Είναι ωραίο όμως, χωρίς γονατιέρες θυμίζει το μπρουτάλ σχήμα των μεγάλων.
Έ.., για να καβαλάει αυτή η χαζή και ο φλώρος, το κράτησαν 3 δάκτυλα κοντύτερο![]()
δεν γκρινιάζω, εντάξει.
Φτερό καλοβαλμένο! εγώ θα έβαζα του RS αλλά φευ.. με αυτά που έχουμε δει ένα καλοβαλμένο φτερό είναι συγκινητικό.
Όργανα;! ωραία! όργανα μέτρησης, όχι οθόνη εμφάνισης των μετρήσεων..
Βαζουν το 2021 διπλές βίδες στήριξης των dial..
Αυτά τα όργανα φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα και αναφορές, μπορούμε να πούμε ότι για να μπουν στην διαδικασία
αντιλαμβάνονται και δέχονται τα βασικά που προσφέρουν τα όργανα όσον αφορά την ποιότητα.
Γιατί ρε παιδιά τα αφήνετε ανυπόγραφα;!
Δεν τα έφτιαξε κάποιος; δεν φοράνε τμήματα κάποιου;
Ο σχεδιαστής τους που αναπαρήγαγε τόσο ωραία το τράβηγμα του φρέσκου χρώματος στον περιμετρικό δακτύλιο
χάθηκε ο κόσμος να βάλει μια υπογραφή και απο την άλλη τρεις παπαρίτσες J A P O N;..
![]()