Σελίδα 29 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    δεν εχει immobiliser......
    ενωνεις καλωδια και φευγεις..........
    αν εχεις κανει και πρακτικη σε ιδια στον καταυλισμο με την ησυχια σου.....
    Το δικό μου 2001 μοντέλο, πάντως, έχει....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ειναι σκυλια μαυρα
    old school japan κι ας ειναι κορεατικα
    κουβαδες αλλα απεθαντα
    Οντως.
    Νομιζω Mitsubishi μοτερ φοραει.
    Αυτα τα Accent και το Mk2 ρου ιδιου μοντελου τα κλεβουν οι γυφτοι και μετα μπαινουν σε μαγαζια σπαζοντας βιτρινες με αυτα η μπουκαρουν σε ΑΤΜ.
    Στο πρακτορειο ΟΠΑΠ ξαδέλφου μου με ένα Mk2 μπηκανε. Το παρατησαν και ειχαν ηδη κλεψει απο το ιδιο στενο ενα Toyota Carina 2 για την διαφυγη τους. Τους συνελαβαν απο τις κάμερες του πρακτορειου και ειναι φυλακη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Υποθετικο σεναριο..Μου κλεβουν το αμαξι,περνω τηλ την αστυνομια.Γιατι την περνω?Για να μου βρουν το αμαξι,σωστα?Γιατι εχει καποια αξια για μενα.Και επισης για να μην βρεθω κατηγορουμενος πχ για ληστεια γτ το οχημα με τις ταδε πινακιδες που ηταν στην ληστεια ανηκει σε μενα.Αλλιως δεν θα την επερνα τηλ.Βρισκουν το αμαξι,να το οδηγανε οι κλεφτες.Γινεται καταδιωξη κτλ.. σκοτωνουν τους κλεφτες και το αμαξι μου το κανουν σουρωτηρι..Εξαρχης καλεσα την αστυνομια για να βρει το οχημα μου το οποιο εχει καποια αξια για μενα,οχι για να τιμωρηθουν οι κλεφτες,ποσο μαλλον να σκοτωθουν.Το αμαξι μου παραλληλα εχει γινει σουρωτηρι..Δεν ξερω αλλα καπου κατι δεν γινεται σωστα..Αντιμετωπιζουμε μια κλοπη-ουτε καν ληστεια,οπου ληστεια=κλοπη με ασκηση βιας,απειλη κατα της ζωης,ξυλοδαρμο κτλ- με φονο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Υποθετικο σεναριο..Μου κλεβουν το αμαξι,περνω τηλ την αστυνομια.Γιατι την περνω?Για να μου βρουν το αμαξι,σωστα?Γιατι εχει καποια αξια για μενα.Και επισης για να μην βρεθω κατηγορουμενος πχ για ληστεια γτ το οχημα με τις ταδε πινακιδες που ηταν στην ληστεια ανηκει σε μενα.Αλλιως δεν θα την επερνα τηλ.Βρισκουν το αμαξι,να το οδηγανε οι κλεφτες.Γινεται καταδιωξη κτλ.. σκοτωνουν τους κλεφτες και το αμαξι μου το κανουν σουρωτηρι..Εξαρχης καλεσα την αστυνομια για να βρει το οχημα μου το οποιο εχει καποια αξια για μενα,οχι για να τιμωρηθουν οι κλεφτες,ποσο μαλλον να σκοτωθουν.Το αμαξι μου παραλληλα εχει γινει σουρωτηρι..Δεν ξερω αλλα καπου κατι δεν γινεται σωστα..Αντιμετωπιζουμε μια κλοπη-ουτε καν ληστεια,οπου ληστεια=κλοπη με ασκηση βιας,απειλη κατα της ζωης,ξυλοδαρμο κτλ- με φονο..
    Γι αυτό αν ξέρανε ότι είναι απλά κλοπή δεν θα κυνήγαγαν κλπ.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ξέρω και ένα που με το πρώτο μοτέρ έβγαλε 500κ.Τ.ώρα με το δεύτερο είναι στα 680
    Μη σε ακούσει ο Βασίλης και το πάρει για τα γεράματα, για να πηγαίνει στα βουνά στα μελίσσια.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Βασικά δεν είναι έτσι.
    Την αστυνομία την καλείς για να προστατεύσει το έννομο αγαθό της περιουσίας σου που πρόσβαλαν με την έκνομη πράξη της κλοπής ενώ παράλληλα ζητάς την παραδειγματική τιμωρία του θύτη.
    Η αστυνομία τους συλλαμβάνει για την κλοπή και ο νόμος δια του δικαστηρίου τους κολάζει τόσο για να τους σωφρονίσει όσο και για να παραδειγματίσει την υπόλοιπη κοινωνία θεσμοθετώντας τα όρια ενεργειών των μετόχων σε μια κοινωνία.
    Τώρα , εσύ δεν έχεις δικαίωμα να πεις βρείτε το αμάξι μου αφήστε τους κλέφτες ελεύθερους. Η ποινική δίωξη είναι αναγκαστικό δίκαιο και η εξουσία αυτής ασκείται από το κράτος αποκλειστικά . (εύκολο παράδειγμα κοινωνικού συμβολαίου) .
    Στην προκειμένη όλα θα βαίναν καλώς αν οι κλέφτες μένανε στην αρχική πράξη της κλοπής.
    Ωστόσο ποινικά μετά την κλοπή αυτοί φέρονται πως έχουν διαπράξει σωρεία άλλων αξιόποινων πράξεων όπως απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης-απόπειρα θανατηφόρας σωματικής βλάβης , διατάραξη δημοσίας τάξεως, τον μισό Κ.Ο.Κ. , κλπ κλπ.
    Επομένως η αντίδραση σε αυτά δεν είναι όμοια με την αντίδραση απέναντι σε κοινούς κλέφτες.
    Ξαναλέω εδώ κάπου ότι προφανώς δεν είμαι υπέρ ή κατά με το όλο σκηνικό.
    The Dirty Harry

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ο κούγιας είπε οτι έπεσαν τόσες σφαίρες γιατί τα όπλα έριχναν κατα ριπάς.

Θα διαβάσουμε πολλά τέτοια! Sniper άκουσες καμιά ρε συ?
    Sent from me using a computer.

Μονοκύλινδρο μέλος Το avatar του/της nikosmec
    Πάντως στην Καβάλας το accent είχε και περιπολικό που το ακολουθούσε μαζί με τους ΔΙΑΣ μιας και με προσπέρασε, τώρα πως κατάφεραν οι ΔΙΑΣ να βρεθούν μόνοι τους υποτίθεται και να κινδυνέψουν γαζώνοντάς το και εκτελώντας στην κυριολεξία τον συνοδηγό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν.

Αυτοί που ορκίζονταν την πρώτη μέρα πως καλά έπραξαν οι ΔΙΑΣ με βάση τις πληροφορίες που έδινε η αστυνομία θέλω να δω πως εξηγούν πως όσο περνάνε οι μέρες πολλές από τις πληροφορίες διαψεύδονται.

https://www.news247.gr/koinonia/pera...o.9402471.html
    https://thepressproject.gr/perama-ic...ima-itan-roma/

Επίσης για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για τον νομικό μας πολιτισμό η αξία της ζωής θεωρείται ανώτερη από την αξία της περιουσίας και αυτό είναι κατάκτηση. Όταν υπάρχει ένας νεκρός άοπλος από πυρά μετά από κλοπή το να μπαίνει το ερώτημα, τι θέλετε να κάνει η αστυνομία να πετάει λουλούδια ή να μην κυνηγάει κανέναν, ΕΙΔΙΚΑ από ανθρώπους που υποτίθεται πως είναι επιφορτισμένοι και πληρώνονται από εμάς για να προστατεύουν αυτό τον νομικό πολιτισμό, είναι αισχρότητα του χειρίστου είδους.

Ναι εγώ αν δω κάποιον να μου κλέβει την μηχανή μπορεί να ευχηθώ χίλιες κατάρες ή να προσπαθήσω να το σταματήσω με απρόβλεπτες συνέπειες, η διαφορά όμως είναι πως δεν πληρώνομαι από την κοινωνία με σκοπό να εφαρμόζω τους νόμους ούτε έχω άδεια να κυκλοφορώ με όπλο. Αυτός που διάλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά και να πληρώνεται από τα χρήματα όλων μας ( η δουλειά του αστυνομικού δεν παράγει κάποιου είδους αξία) οφείλει να λειτουργεί με τους κανόνες που διέπουν την εργασία του και όχι με τα σκατά που έχει στο κεφάλι του.

Το γεγονός πως εξαρχής η δικαιολόγηση της στάσης της αστυνομίας ξεκίνησε με ψέματα δηλώνει πως και οι ίδιοι ξέρουν πως δεν τήρησαν τον νόμο και πάνε να το καλύψουν. Κανένας εμβολισμός με κίνδυνο ζωής που να δικαιολογεί χρήση όπλου, κανένας τραυματίας αστυνομικός, ο νεκρός δεν είναι ο οδηγός αλλά ο συνοδηγός άρα πάει περίπατο η ιστορία πως πήγαν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Το σεσημασμένος κακοποιός έγινε κατηγορία στα 15 του για κλοπή μοτοποδηλάτου κλπ ψέματα που έχουν βγει τις τελευταίες μέρες.

Για όσους εύχονται θανατική ποινή για κλοπή πραγματικά δεν ξέρω τι να τους πω εκτός από το καλή τύχη στον μεσαίωνα.....

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αυτό πως θα μπορούσα να το απαντήσω με σιγουριά?
    Πάντως σίγουρα δεν τον πληρώνει το δημόσιο.
    Τώρα αν έχουν τσοντάρει οι συνδικαλιστές τους τίποτα ή το κάνει ο ίδιος για να είναι στην δημοσιότητα δεν έχω απολύτως καμία ιδέα.
    Αυτη την απορία ειχα και εγω για την τύπισσα που εριξε βιτριόλι στην Ιωάννα. Που βρήκε τα λεφτα για Κεχαγιόγλου

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Επιπροσθέτως με τον nickosmec, οπως βγήκε χθες, σκοτώσανε τον 18χρονο επιβάτη στο πισω κάθισμα και οχι τον οδηγο του κλεμμένου οχήματος
    Ο οδηγός ειναι15χρονος

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dr.Monty Προβολή μηνύματος
    Αυτη την απορία ειχα και εγω για την τύπισσα που εριξε βιτριόλι στην Ιωάννα. Που βρήκε τα λεφτα για Κεχαγιόγλου
    Σπίτια, αμάξια , οικόπεδα, τα πουλάνε για να σώσουν τον κώλο τους συνήθως.
    The Dirty Harry

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikosmec Προβολή μηνύματος
    Πάντως στην Καβάλας το accent είχε και περιπολικό που το ακολουθούσε μαζί με τους ΔΙΑΣ μιας και με προσπέρασε, τώρα πως κατάφεραν οι ΔΙΑΣ να βρεθούν μόνοι τους υποτίθεται και να κινδυνέψουν γαζώνοντάς το και εκτελώντας στην κυριολεξία τον συνοδηγό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν.

Αυτοί που ορκίζονταν την πρώτη μέρα πως καλά έπραξαν οι ΔΙΑΣ με βάση τις πληροφορίες που έδινε η αστυνομία θέλω να δω πως εξηγούν πως όσο περνάνε οι μέρες πολλές από τις πληροφορίες διαψεύδονται.

https://www.news247.gr/koinonia/pera...o.9402471.html
    https://thepressproject.gr/perama-ic...ima-itan-roma/

Επίσης για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για τον νομικό μας πολιτισμό η αξία της ζωής θεωρείται ανώτερη από την αξία της περιουσίας και αυτό είναι κατάκτηση. Όταν υπάρχει ένας νεκρός άοπλος από πυρά μετά από κλοπή το να μπαίνει το ερώτημα, τι θέλετε να κάνει η αστυνομία να πετάει λουλούδια ή να μην κυνηγάει κανέναν, ΕΙΔΙΚΑ από ανθρώπους που υποτίθεται πως είναι επιφορτισμένοι και πληρώνονται από εμάς για να προστατεύουν αυτό τον νομικό πολιτισμό, είναι αισχρότητα του χειρίστου είδους.

Ναι εγώ αν δω κάποιον να μου κλέβει την μηχανή μπορεί να ευχηθώ χίλιες κατάρες ή να προσπαθήσω να το σταματήσω με απρόβλεπτες συνέπειες, η διαφορά όμως είναι πως δεν πληρώνομαι από την κοινωνία με σκοπό να εφαρμόζω τους νόμους ούτε έχω άδεια να κυκλοφορώ με όπλο. Αυτός που διάλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά και να πληρώνεται από τα χρήματα όλων μας ( η δουλειά του αστυνομικού δεν παράγει κάποιου είδους αξία) οφείλει να λειτουργεί με τους κανόνες που διέπουν την εργασία του και όχι με τα σκατά που έχει στο κεφάλι του.

Το γεγονός πως εξαρχής η δικαιολόγηση της στάσης της αστυνομίας ξεκίνησε με ψέματα δηλώνει πως και οι ίδιοι ξέρουν πως δεν τήρησαν τον νόμο και πάνε να το καλύψουν. Κανένας εμβολισμός με κίνδυνο ζωής που να δικαιολογεί χρήση όπλου, κανένας τραυματίας αστυνομικός, ο νεκρός δεν είναι ο οδηγός αλλά ο συνοδηγός άρα πάει περίπατο η ιστορία πως πήγαν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Το σεσημασμένος κακοποιός έγινε κατηγορία στα 15 του για κλοπή μοτοποδηλάτου κλπ ψέματα που έχουν βγει τις τελευταίες μέρες.

Για όσους εύχονται θανατική ποινή για κλοπή πραγματικά δεν ξέρω τι να τους πω εκτός από το καλή τύχη στον μεσαίωνα.....

Αγαπητέ επειδή αναφέρεσαι στον νομικό πολιτισμό.
    Τουλάχιστον , προσωπικά, μέχρι τώρα δεν έχω μπει στην διαδικασία να υποστηρίξω κάτι . Εξ αρχής αμφέβαλα για τις πληροφορίες γιατί δεν έστεκαν απόλυτα.
    Δεν είμαι χαρούμενος που δεν έγινε σύλληψη αλλά σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού ο οποιοσδήποτε.
    Ωστόσο, υποστήριξα πως , αν , και είναι μεγάλο αυτό το αν , κατόπιν επίθεσης ή απόπειρας κατά την σύλληψη και χωρίς να υπάρχει άλλο πρόσφορο μέσο αντέδρασαν έτσι και η κοινωνία και ο νόμος τους δικαιολογεί , αν έγινε καθ' υπέρβαση των ορίων αμύνης τότε θα φάνε την καμπάνα. Αυτό είναι ο νομικός πολιτισμός.
    Όχι η ανοχή της παραβατικότητας αλλά η θεσμοποίηση του τρόπου διαχείρισης της, με τελευταίο βέλος στην φαρέτρα την βία.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Σπίτια, αμάξια , οικόπεδα, τα πουλάνε για να σώσουν τον κώλο τους συνήθως.
    Σίγουρα.... Επιπλέον αυτού όμως ψυχανεμίζομαι ότι οι "πρωτοκλασσάτοι" δικηγόροι όταν έχουν να κάνουν με υπόθεση "εξασφαλισμένης δημοσιότητας" κάνουν και κάποιο γενναίο σκόντο στην συνηθισμένη τους αμοιβή θεωρώντας (και σωστά) ότι η συνεχή δημοσιότητα και προβολή τους είναι επένδυση για τις μελλοντικές αμοιβές...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα.... Επιπλέον αυτού όμως ψυχανεμίζομαι ότι οι "πρωτοκλασσάτοι" δικηγόροι όταν έχουν να κάνουν με υπόθεση "εξασφαλισμένης δημοσιότητας" κάνουν και κάποιο γενναίο σκόντο στην συνηθισμένη τους αμοιβή θεωρώντας (και σωστά) ότι η συνεχή δημοσιότητα και προβολή τους είναι επένδυση για τις μελλοντικές αμοιβές...
    Ναι προφανώς.
    The Dirty Harry

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ο κούγιας είπε οτι έπεσαν τόσες σφαίρες γιατί τα όπλα έριχναν κατα ριπάς.

Θα διαβάσουμε πολλά τέτοια! Sniper άκουσες καμιά ρε συ?

Ναι οκ, νομίζω έχω δει και Vstrom με MG2
    Μπορεί βέβαια να είχαν κανένα mp5 μαζί, ποιος ξέρει. Θα μας πει η βαλλιστική ποιοι έριξαν και πόσες ο καθένας.

Αυτό που άκουσα βέβαια μέσα ΤΑ κάπου στην Αττική, όταν μου έκλεψαν το 954 ήταν "δεν κάνεις μια βόλτα εκεί πάνω προς το νεκτροταφείο μπας και τη βρεις; Κι αν την βρεις πάρε τηλ να έρθουμε."
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2