Αν πάντως εμφανιστεί διαθέσιμη και στην Ελλάδα η πιο πάνω πένσα της Knipex (κατά προτίμηση με τις λαβές λεπτής μόνωσης) παρακαλώ ενημερώστε, γιατί την έχω βάλει στα υπόψιν.
Αν πάντως εμφανιστεί διαθέσιμη και στην Ελλάδα η πιο πάνω πένσα της Knipex (κατά προτίμηση με τις λαβές λεπτής μόνωσης) παρακαλώ ενημερώστε, γιατί την έχω βάλει στα υπόψιν.
Το protool στην Παιανία λέει ότι την έχει, κατόπιν παραγγελίας βέβαια. Άμα την χρειάζεσαι, είναι σωστό μαγαζί και γρήγοροι στις αποστολές άπαξ και είναι διαθέσιμα τα εργαλεία
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σε ευχαριστώ. Στο εν λόγω κατάστημα την είδα κι εγώ στο σάιτ τους, πλην όμως όπως μας ενημέρωσε ο Γιάννης (JNP) δεν την έχουν (ακόμα) στοκάρει, που σημαίνει όπως είπες κι εσύ, παραγγελία και αναμονή...
Μπράβο Leon 67, εγώ είχα βάλει τα στοιχεία στη μηχανή αναζήτησης αλλά δεν την ανακάλυψε στην pam.gr.
Πάνω που θα φορτωνομουνα τον γιο μου που σήμερα έφυγε για Βερολίνο.![]()
Ήδη έκανα κι εγώ παραγγελία 1τμχ. από τους φίλους της ΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε...
To 40% των μαγαζιων που γραφουν οτι έχουν ενα προιον σε στοκ, λένε ψέματα![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Μην το γρουσουζεύεις...Συνήθως με την ΠΑΜ έβγαζα άκρη. Σε κάθε περίπτωση, θα δείξει η νεκροψία...
Πήρα τηλ και με βεβαιωσαν ότι είναι ετοιμοπαραδοτη.
Μέχρι τώρα είναι συνεπείς.
Θα φανεί μέσα στην εβδομάδα...
Καλοδούλευτο, περιμένω εντυπώσεις μετά την παραλαβή.
Για την ιστορία και για όποιον ίσως ενδιαφέρεται, έλαβα κι εγώ σήμερα τηλεφώνημα από την κα Πεγίδου από την ΠΑΜ και με ενημέρωσε ότι η παραγγελία ήταν προς αποστολή. Λίγο μετά έλαβα και το μέηλ με τον αριθμό αποστολής. Αναμένουμε το εργαλείο...