Ουτε του παπα να το πεις, γιατι την γλυτωσες μονο με πενσακια..
Κανονικα θα επορεπε να παραγγειλει και 5-6 μυτοτσιμπιδα με στρογυλες-πλακε-ισιες-γωνιακες σιαγωνες και να κανεις αιτηση για καταναλωτικο δανειο στην τραπεζα σου..
Ουτε του παπα να το πεις, γιατι την γλυτωσες μονο με πενσακια..
Κανονικα θα επορεπε να παραγγειλει και 5-6 μυτοτσιμπιδα με στρογυλες-πλακε-ισιες-γωνιακες σιαγωνες και να κανεις αιτηση για καταναλωτικο δανειο στην τραπεζα σου..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι έπεσε και σε πονηρό τοπικό έμπορο. Πήγε του είπε τι θέλω εγώ και τι δουλειά θέλει να κάνει εκείνη και της πούλησε τον ουρανό με τα άστρα. Πονηριδης ο κύριος.
Το θέμα είναι ότι δεν έχουν εικόνα της αγοράς των εργαλείων. Είτε 5 είτε 25 για μια πένα της φαίνεται το ιδιο
Γιάννη έκανα λάθος. Δεν είναι peugeot, bost είναι αυτή που έχω. Ίδια με τη δική σου αλλά πολύ δουλεμένη. Ο άξονας έχει αποκτήσει λίγο τζόγο και οι κοπτικές είναι λίγο χαλασμένες. Ακόμα κόβει σύρμα πάντως χωρίς κούνημα. Μια ζωή έστριβε σύρματα και έβγαζε πρόκες με μηδέν προσοχή, ποτέ λάδι, πάντα σε αποθήκη με φουλ υγρασία ή παρατημένη κάπου έξω.
![]()
Sent from me using a computer.
Αυτές δεν ήταν για να βγάζουν προκες!
Μόνο για στρίψιμο και κόψιμο συρματος.Ίσως με προσεχτικο τροχισμα συνέλθει λίγο. Για τον τζόγο βάλε μια μπίλια ρουλεμάν στον άξονα και κοπάνα την λίγο.
Στο πλάι οι λαβές έχουν κτυπημενο αντιολισθητικο μπακλαβαδακι;
Καλησπέρα
Αγόρασα μια γκαζοταναλια κα μια πένσα
Έχω παραγγείλει και την 82 01 200 SB KNIPEX TwinGrip Slip Joint Pliers
Πρώτες εντυπώσεις από ότι πήρα ....
Την bahco αν την είχα πιάσει στο χέρι μου δεν θα την αγόραζα
Με τα δια χρήματα θα έπαιρνα knipex
Από την πένσα περίμενα καλύτερη συναρμογή αλλά επειδή την είχα (μου την έφαγαν μαζί με γκαζοταναλα και μια facom πένσα μέσα από την εργαλειοθήκη) και δεν είχα παράπονο την ξαναπήρα .
Γιατί αν ακουμπάνε τα δόντια, δε θα ακουμπάει ο κόφτης. Δεν είναι προφανές αυτό; Συν ότι θα γδέρνουν τα πάνω δόντια, τα από κάτω. Τα δόντια είναι μαλακά, δεν είναι σαν τον κόφτη.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Πολύ σωστά και αν κάποια στιγμή από σκληρή χρήση φαγωθούν λίγο οι κοπτικες ακμές της πένσας θα καθησουν ελάχιστα και τα δοντάκια μπροστά.
Προσωπικά το θεωρώ πολύ σωστή εφαρμογή.
Για το πιάσιμο πολύ λεπτών επιπέδων ελασμάτων χρησιμοποιούμε πενσες χωρίς δόντια με κάλυψη πλαστικού και ιδανικά με σιαγονες που κινούνται παράλληλα αλλά δύσκολα τις βρίσκεις.
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 24/11/2021 στις 14:22.