Σελίδα 425 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 325375415420421422423424425426427428429430435475525 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 6.361 έως 6.375 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Ο ναζισμος και ο Βππ ειναι ακομα ταμπου για την Γερμανία. Αυτός είναι και ο λογος που ακομη και σημερα δεν καταφεραμε σαν Ευρώπη να απεξαρτηθουμε απο το νατο και να φτιαξουμε την δικη μας υπερδυναμη της Ευρώπης. Η Γερμανία θα επρεπε να παιξει τον ηγετικο ρολο και κανενας, ουτε καν οι γερμανοι δεν το ήθελαν αυτό. Εχουμε μείνει έρμαιο των ηπα. αναγκαστηκαμε να τους ακολουθουμε και να υποστιριξουμε στις δικες τους καφριλες ειτε στην μεση ανατολη ειτε στην Ασία ειτε μεσα στην ιδια την Ευρώπη. Τωρα ταχα μου ο πουτιν ειναι ο νεος χιτλερ και ο μονος υπεύθυνος. Η ευρωπη θελει ηγετες και παραλληλα ηγεσια κεντρικη. Ειναι πλεον ωριμες οι συνθηκες να παιξει η Γερμανία αυτο το ρολο και να αναγκασει και την Αγγλία να επιλεξει αναμεσα στη γειτονια της, την εε, και τους αμερικανους. Δεν μπορουμε να κοιταμε αμεριμνοι τον πουτιν σημερα και την κινα αύριο να καταστρεφει χωρες, επειδη ειμαστε συνένοχοι για τα εγκληματα της Αμερικής.
    Η ιστορία της Ευρώπης, είναι εξόχως "γερμανική", από τότε που η Germania του Ιούλιου Καίσαρα, του άνθρωπου που "επινόησε" του Γερμανούς έγινε κληρονόμος του ρωμαϊκού πολιτισμού, με την Καρολίγγεια Αναγέννηση του Καρλομάγνου... Η Γερμανία είναι ανίκανη ναι ανώριμη να παίξει ηγετικό ρόλο, ενώ το ότι έχουν αιματοκυλίσει τον πλανήτη με 2 παγκόσμιους πολέμους, δεν είναι κάτι που προσπερνάει κανείς... Όπως έγραψα και παραπάνω, ένας από τους 3 πυλώνες δημιουργίας του ΝΑΤΟ, ήταν η επιθυμία για μόνιμη "καθήλωση" της Γερμανίας... Η μόνιμη αποτυχία της Ευρώπης είναι ότι ποτέ δεν "έδιωξε" τους Αμερικανούς, την Αυτοκρατορία του Κακού, μετά τον Β' Π.Π. πλημμύρισε την Ευρώπη με blue jeans και Coca Cola, τώρα θα την πλημμυρίσει με υγροποιημένο φυσικό αέριο. Όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης στο Βλαδιβοστόκ, "γαμώ τα σπίτια σας γαμώ κωλοαμερικάνοι"...

Κι ένα απόσπασμα από ένα ωραίο βιβλίο που διαβάζω αυτόν τον καιρό, James Hawes, Μικρή Ιστορία της Γερμανίας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot 2022-02-28 194034.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	90,6 KB 
ID:	434255

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Πες μου ότι δεν είναι αληθινή, γιατί.....

Είναι ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ αληθινή δυστυχώς, βλέπεις η μαλακία που δέρνει τις εθνικές κομματικές νεολαίες μας, είναι απύθμενη!!! Η συγκεκριμένη φωτό είχε αναρτηθεί από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Τμήματος Τοπογράφων του ΕΜΠ το 2019, τότε που είχε πει κι η Δόμνα η Μιχαηλίδου το περίφημο "Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ίβο Τζίμα.

Συνημμένο 434251

Άπας αήρ αετώ περάσιμος

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Είναι ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ αληθινή δυστυχώς, βλέπεις η μαλακία που δέρνει τις εθνικές κομματικές νεολαίες μας, είναι απύθμενη!!! Η συγκεκριμένη φωτό είχε αναρτηθεί από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Τμήματος Τοπογράφων του ΕΜΠ το 2019, τότε που είχε πει κι η Δόμνα η Μιχαηλίδου το περίφημο "Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού".
    Είτε καμία ντροπή, είτε καμία γνώση της ιστορίας, είτε κουτοπονηριά, καληνύχτα, Ελλάδα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    ....... καληνύχτα, Ελλάδα.....
    Αν περιμένεις να δεις καλημερα από νεολαίους κομμάτων......κονόμησες!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Αν περιμένεις να δεις καλημερα από νεολαίους κομμάτων......κονόμησες!!!
    Ασφαλώς και δεν περίμενα αλλά ούτε τέτοια χοντράδα περίμενα ρε γμτ....
    Τι διάολο, πόσο ηλίθιοι πιστεύουν ότι είναι οι συμφοιτητές τους;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ασφαλώς και δεν περίμενα αλλά ούτε τέτοια χοντράδα περίμενα ρε γμτ....
    Τι διάολο, πόσο ηλίθιοι πιστεύουν ότι είναι οι συμφοιτητές τους;
    Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, είναι θέμα άγνοιας και αμορφωσιάς, πολύ απλά... τα σημερινά παιδιά ΔΕΝ έχουν γνώσεις, αυτό είναι δεδομένο!

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Ο ετσι καταπιε την γλωσσα του...

Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, είναι θέμα άγνοιας και αμορφωσιάς, πολύ απλά... τα σημερινά παιδιά ΔΕΝ έχουν γνώσεις, αυτό είναι δεδομένο!
    -Μπαμπά??! Σήμερα μας μάθαν στο νηπιαγωγείο ποιο είναι το νόημα της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου!
    -Και τι σας είπαν? Ποιο είναι?
    -Είναι η ειρήνη! ότι δεν πρέπει να κάνουμε πόλεμο και να είμαστε φίλοι με όλο τον κόσμο! (δείχνει και την ζωγραφιά που τους κάνανε στο νηπιαγωγείο με ένα περιστέρι να κουβαλάει ένα ουράνιο τόξο (!) )
    -....

Πρόκειται περί πραγματικού διαλόγου με τον μικρό που πάει νηπιαγωγείο. Η μεγάλη πάει 3η δημοτικού και τα έχει περάσει αυτά.
    Είναι αναγκαίο -πλέον- οι γονείς να ασχολούνται με την εκπαίδευση των παιδιών τους. Εάν τα αφήσουν στον αυτόματο τα παιδιά είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι δεν πρόκειται να μάθουν τίποτα.
    Οπότε και από τα "παιδιά" της δαπ αλλά και την Μιχαηλίδου δυστυχώς ΔΕΝ έχω μεγάλες απαιτήσεις.
    Όση σχέση έχει το ουράνιο τόξο και η φιλία με την 28η Οκτ. άλλη τόση έχει η ιβο ζίμα, ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Δηλαδή τι πρέπει να πουν στο παιδί του νηπιαγωγείου; Όπου δεις Γερμανός τουφέκισμα και τώρα σε λίγες βδομάδες όπου δεις Τούρκο εκτέλεση;

Ναι το ΝΟΗΜΑ αυτών των εορτών είναι να μην ξαναέχουμε πόλεμο, κι αν δεν είχαμε τις μαλακίες με τον εμφύλιο λόγω, εμφανώς, του ίδιου κάλου που παρατηρούμε σήμερα με τους υποστηρικτές του εισβολέα πούτιν, θα γιορτάζαμε και εμείς το τέλος του πολέμου κι όχι την αρχή.

Η ιστορία φυσικά πρέπει να διδάσκεται σωστά, δηλαδή ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα. Επίσης δεν γίνεται ούτε να «προετοιμάζουμε» τα μωρά για πόλεμο ούτε να προσπιούμαστε ότι ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο αγγελικά πλασμένο. Αλλά η ιστορία πρέπει να διδάσκεται στην κατάλληλη ηλικία και κυρίως με τον κατάλληλο τρόπο ανάλογα την ηλικία. Το νηπιαγωγείο δεν είναι κατάλληλη ηλικία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή τι πρέπει να πουν στο παιδί του νηπιαγωγείου; Όπου δεις Γερμανός τουφέκισμα και τώρα σε λίγες βδομάδες όπου δεις Τούρκο εκτέλεση;

Ναι το ΝΟΗΜΑ αυτών των εορτών είναι να μην ξαναέχουμε πόλεμο, κι αν δεν είχαμε τις μαλακίες με τον εμφύλιο λόγω, εμφανώς, του ίδιου κάλου που παρατηρούμε σήμερα με τους υποστηρικτές του εισβολέα πούτιν, θα γιορτάζαμε και εμείς το τέλος του πολέμου κι όχι την αρχή.

Η ιστορία φυσικά πρέπει να διδάσκεται σωστά, δηλαδή ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα. Επίσης δεν γίνεται ούτε να «προετοιμάζουμε» τα μωρά για πόλεμο ούτε να προσπιούμαστε ότι ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο αγγελικά πλασμένο. Αλλά η ιστορία πρέπει να διδάσκεται στην κατάλληλη ηλικία και κυρίως με τον κατάλληλο τρόπο ανάλογα την ηλικία. Το νηπιαγωγείο δεν είναι κατάλληλη ηλικία
    Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα?
    Το νηπιαγωγείο είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει να μαθαίνει ένα παιδί ότι πρέπει να διεκδικεί το δίκιο του και να μην αφήνει τους άλλους να (του) κάνουν/επιβάλλουν πράγματα που δεν θέλει.
    Που με τη σειρά του, δεν έχει καμία σχέση με περιστέρια, εθελοντισμούς και κοινωνικές προσφορές.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Τι έπρεπε να καταλάβω δηλαδή;
    Δηλαδή το να κάνουν μια δραστηριότητα όλοι μαζί στο νηπιαγωγείο και να ζωγραφίζουν περιστέρια και να μιλάνε για ειρήνη είναι επιβολή;
    Έχει το παιδί του νηπιαγωγείου την παραμικρή γνώση/κατανόηση περί δικαίου;
    Όσο μικρότερο είναι το κάθε παιδί τόσο περισσότερο θεωρεί ότι «δίκαιο» είναι αυτό που εκείνο το δευτερόλεπτο θέλει.
    Επίσης εννοείται πώς στα παιδιά (ειδικά όσο μικρότερα είναι) ουσιαστικά σχεδόν τα πάντα με τον έναν ή τον αλλο τρόπο επιβάλλονται.
    Το παιδί του νηπιαγωγείου μπορεί πχ να θέλει να τρώει μόνο σοκολάτα τι λες αυτό πρέπει να κάνει ή πρέπει να του επιβάλεις να φάει σωστά;
    Επίσης τι να κάνουμε; Να τα επιβάλουμε ότι πρέπει να περνάνε το δρόμο από τη διάβαση ή να πούμε έχει το δικαίωμα να περνάει από όπου θέλει;

Πριν λοιπόν μάθει να διεκδικεί το δίκιο του πρώτα πρέπει να καταλάνει τι σημαίνει «δίκιο», δικαιώματα υποχρεώσεις κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76

Πριν λοιπόν μάθει να διεκδικεί το δίκιο του πρώτα πρέπει να καταλάνει τι σημαίνει «δίκιο», δικαιώματα υποχρεώσεις κλπ.
    Κάτι που οι σημερινοί γονείς μεταλαμπαδεύουν με τεράστια επιτυχία..
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Τι έπρεπε να καταλάβω δηλαδή;
    Δηλαδή το να κάνουν μια δραστηριότητα όλοι μαζί στο νηπιαγωγείο και να ζωγραφίζουν περιστέρια και να μιλάνε για ειρήνη είναι επιβολή;
    Έχει το παιδί του νηπιαγωγείου την παραμικρή γνώση/κατανόηση περί δικαίου;
    Όσο μικρότερο είναι το κάθε παιδί τόσο περισσότερο θεωρεί ότι «δίκαιο» είναι αυτό που εκείνο το δευτερόλεπτο θέλει.
    Επίσης εννοείται πώς στα παιδιά (ειδικά όσο μικρότερα είναι) ουσιαστικά σχεδόν τα πάντα με τον έναν ή τον αλλο τρόπο επιβάλλονται.
    Το παιδί του νηπιαγωγείου μπορεί πχ να θέλει να τρώει μόνο σοκολάτα τι λες αυτό πρέπει να κάνει ή πρέπει να του επιβάλεις να φάει σωστά;
    Επίσης τι να κάνουμε; Να τα επιβάλουμε ότι πρέπει να περνάνε το δρόμο από τη διάβαση ή να πούμε έχει το δικαίωμα να περνάει από όπου θέλει;

Ας το εξηγήσω.
    Το να ζωγραφίσουν περιστέρια δεν είναι επιβολή, όπως και οτιδήποτε σχεδόν κάνουν στο νηπιαγωγείο. Το να συνδέουν τα περιστέρια και τα ουράνια τόξα με την 28η Οκτ όμως είναι άτοπο. Και αφού την 28η Οκτ πρέπει να συζητάνε για το νόημα της ημέρας (έτσι λέει το πρόγραμμα), τότε περιστέρια και ουράνια τόξα δεν έχουν σχέση με την ημέρα.
    Τα παιδιά του νηπιαγωγείου αλλά και μικρότερα έχουν -σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεις- αίσθηση του "δικαίου" και δεν άγονται όλα τα παιδάκια από την παρόρμηση της στιγμής (δευτερολέπτου) που περιγράφεις, χωρίς όμως να περιγράφεις κάτι που είναι ασυνήθιστο.
    Επομένως αφού πρέπει να καταλάβει καλά έννοιες δικαίου/υποχρεώσεων/δικαιωμάτων (που διδάσκονται πρωτίστως από την οικογένεια και όχι το νηπιαγωγείο) πιστεύεις ότι εν προκειμένω την 28η Οκτ (κάποτε πρέπει να γίνει και μία αρχή) η κατανόηση γίνεται με ζωγραφική περιστεριών και ουρανίων τόξων?
    Εάν ναι, οκ πάσο.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Μαλλον οι δικοι μας νηπιαγωγοι στο σχολειο της κορης μου ειναι πιο hardcore.
    Στην 28η αναφερανε τα σχετικα περι στρατιωτων κ πολεμου κ πως υπερασπιστηκαμε την πατριδα κ γιατι γιορταζουμε αυτη την ημερα κλπ κλπ.
    Καλο ειναι στα παιδια να μιλαμε σοβαρα κ να λεμε την αληθεια.
    Στην ηλικια των 5-6 ετων πολλα παιδια καταλαβαινουν αρκετα πραγματα. Δεν ειναι 2-3 που ειναι yolo (οπως ο μικρος μου) κ οτι του πω μου λεει τα δικα του μετα.

Πολυ βασικο το πως μιλαμε στα παιδια απο μικρα κ τι ειναι σωστο/λαθος κλπ κλπ.

Για να μην αναφερω τι εκπαιδευση εχουν τα παιδια εξω...κ ειδικα στην ανιψια μου που εχει την ιδια ηλικια με την κορη μου κ γεννηθηκε κ μεγαλωνει στην Ελβετια.
    Πολυ μεγαλη κουβεντα αλλα ο τροπος που λειτουργουν στα παιδια εξω δεν εχει καμια σχεση με τον δικο μας.
    Ride(s) the wind of change...

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic