Ατέρμονη κουβέντα που όσες φορές την έχω κάνει με φίλους δεν καταλήγει πουθενά καθώς ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την πλευρά του.
Υπάρχουν δάνεια και δάνεια, κόσμος και κόσμος.
(δηλ. ξέρω ζευγάρι που δούλευαν στην ίδια δουλειά και απολύθηκε ο ένας και ο άλλος έμεινε χαριστικά και είχαν πάρει δάνειο 180Κ όταν εγώ με 50% παραπάνω εισόδημα και μικρότερη θεωρητικά εργασιακή επισφάλεια πήρα δάνειο 80Κ, και πολλά πολλά άλλα παραδείγματα που δείχνουν την ανευθυνότητα του κόσμου)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
το στεγαστικο μου το πληρωνω ανελλιπως και αδιαλειπτως με ολους τους νομιμους τοκους και προσαυξησεις και θα εξοφληθει μεχρι τελευταιο ευρω
αν δεν το εκανα θα μου επαιρναν το σπιτι η θα μου εκαναν ρυθμιση
τα καταναλωτικα πιστωτικες κλπ φαγανε τρελα κουρεματα κατι που εγω δυστυχως δεν θα απολαυσω
αν αντι για yaris kai cbf250 ειχα καγιεν και k1200rt με δανεικα κατι θα μου ειχαν χαρισει κι εμενα
οσο για τον απολυμενο που με την αποζημιωση παιρνει golf η νοητικη του ικανοτητα μου θυμιζει αυτον που κοπαναει τη γυναικα του γιατι το φαγητο ηταν κρυο
δεν είναι μονο αυτη η οπτική...
τα τελευταία 10 χρόνια έχουν πωληθεί χιλιάδες βαριά δάνεια σε πολυεθνικές/τοπικές θυγατρικές εισπρακτικές εταιρείες... τα δάνεια παρότι καρα-κοκκινισμένα η εκάστοτε τράπεζα παρουσίαζε θετικό ισοζύγιο...
Όμως όπως το 2013 (αν δεν κάνω λάθος), τότε ήταν η europunk μια τράπεζα ιδιωτικού δίκαιου όπως όλες, η οποία έπρεπε να ανεβάσει ΑΜΚ λόγω ενσωμάτωσης της στην ευρωπαική κεντρική τράπεζα, ή θα έπαιρνε το μπούλο και θα ειχε συγχωνευτεί όπως πολλες ελληνικές εκείνη την περίοδο, τελικά με παρέμβαση της κυβέρνησης αποφασίστηκε να χρηματοδοτηθεί απο το κράτος(δηλαδή τους φορολογούμενους πολίτες) για την βιωσιμότητα της....με οτι σημαίνει για το που πήγαν τα λεφτά του εκάστοτε παστρικού νοικοκύρη διαχειριστή.
you rise you fall you're down then you rise again
Αν δεν εισαι δανειοληπτης γιατι μενεις σε ενοικιο δεν καλυπτεις καμμια τρυπα τραπεζας
Εγω μιλαω για απλη αριθμητικη
Πηρα 2 κατοσταρικα για πρωτη κατοικια και θα επιστρεψω 4
Κι ο αλλος πηρε 60 χιλιαρικα για να πουλαει μουρη και θα επιστρεψει 8
Εχω λοιπον το αναφαιρετο δικαιωμα να αισθάνομαι μαλακας
Και πολυ καλα εκανε και ηθελε να ξεκουραστει. Το οτι εσυ προτεινες δουλεια δεν σου δινει το δικαιωμα να την κρινεις αρνητικα επειδη δεν ηθελε να ερθει λογω οτι ηθελε να ξεκουραστει η εται σου πε για τους χ ψ λογους.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.. Και εμενα ενας θειος μου δουλευε και μολις πηρε εφαπαξ το φαγε στα φρουτακια κοντεψε να τον χωρισει η γυναικα του. Αλλα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του. Αν εσυ ηθελες να τους βοηθησεις με'γεια σου με χαρα σου αλλα το να λες κιολας οτι δεν θα πω τι ψηφιζει ειναι απαρακδεκτο επειδη θελησε να αραξει! Και μεταξυ μας το κομμα που ψηφιζουν ειναι αυτο που επιτελους θα βγει στις επομενες εκλογες!
το θεμα δεν ειναι οτι δεν εχει λεφτα για να το αγορασει ...αλλα οτι θα ερθει μάιο 2023 (χωρις να ειναι 100% σιγουρο του ειπαν στην toyota ) δηλαδη μετα απο 1.5 χρονο ,χωρις να το εχει οδηγησει πριν σε test ride αλλο παρομοιο yaris cross να δει χωρους κλπ - καλα το οτι υπαρχουν ΒΛΑΚΕΣ γυρω μας ...κοντα μας κλπ ειναι γνωστοτατο ..στη γειτονια μου ατομο ( ασχολειται με οικοδομες δεν ξερω τι ακριβως κανει ) εχει 2 παιδια γυρω στα 15 ετων η γυναικα του δεν εργαζεται , μενουν σε ενοικιο κ αυτος πηρε πριν 4-5 μηνες την τελευταια bmw 1250 που κοστιζει 25 -30.000 ευρω κ αγορασε μετ/νη mercedes 2018 η 2019 μοντελο με 30.000 ευρω περιπου ,τα ξερω αυτα γιατι φιλαρακι μου μενει στην ιδια οικοδομη με αυτον![]()
Τελευταία τροποποίηση από alexis72; 10/03/2022 στις 12:41.