Εν τω μεταξυ 30.000χλμ θα σου βγάλει και το επισκευασμένο άνετα.
Και εγω μαλλον προς την επισκευη θα κοιτουσα. Κοιτα την πραγματικη καταναλωση ενος μοντελου που σε ενδιαφερει και βαλε τα κατω ποσο κέρδος βενζινης θα εχεις στο χρονο πανω και αρα ποσα χρονια θα χρειαστεις για την αποσβεση μιας καινουριας αγοράς
Θα σταθω όμως και σε αυτο, πως γενεν αυτο;Σε κατηφορα το πηγαινες και το επεστρεφες με οδικη;
Τα 4l τα πιανει οταν κλεινεις το γκαζι.
Να μου ελεγες 5 να το δεχτω, αλλα τα 4 ειναι εξωπραγματικο για το vstrom.
Εφοσον γινει σωστη επισκευη θεωρω πως ναι αν και το μοτερακι αυτο αντεχει πολλες χιλιαδες χλμτρα εφοσον συντηρηθει σωστα και την πρωτη φορα π μ βαρεσε μοτερ εφταιγε μάστορας απλα επειδη δεν το πολυκινουσα δεν ασχοληθηκα να μου το φτιάξει
Με 90-100 χλμτρα σταθερα χωρις αποτομες επιταχύνσεις ειναι πολυ κοντα στα 4. Το εχω παει και παρακατω στα 3.5 αλλα με οδηγηση λες και οδηγουσα παπι χωρις να ξεπερναω τα 90χλμτρ/ωρα. Αλλα ενταξει το 3.5 ειναι κουραστικο αλλα το 4-4.2 ειναι εφικτό
Πάντως 400 χλμ τη βδομάδα, σημαίνει 80 τη μέρα, δε ξέρω αν ένα παπί είναι το ιδανικό όχημα για τέτοια πήγαινε έλα σε καθημερινή βάση
Αν διαθέτει όλα του τα πλαστικά σε σχετικά καλή κατάσταση, το μοτέρ οτι και να εχει, λογικά πάνω απο 300-400ε δεν θα θέλει.
Απο εκεί και πέρα κοιτάς αμορτισερ-λαστιχα-φρένα. Είναι πολύ οικονομικά όλα αυτά. Επίσης αμα του φτιάξεις και καμια σέλα ψιλοανατομική με κανα 50-80αρι (φτάνει και εως 130ε...). Τότε θα είναι ενα πραγματικό εργαλείο στην μετακίνηση σου εντός πόλης...
btw με το παπί(καρμπύρατερ) καίω 4λ ανά 100-130χλμ....