Δηλαδη το ιδιο θα κρυωσει μια ντρομπα βενζινης που θα εχει μεσα ενα τεποζιτο 7 λιτρα και οσο παει θα λιγοστευουν στους 15 βαθμους και το ιδιο αν εχει παει κοντα στους 30 ? δεν νομιζω Τακη.. μπορεις πολυ ευκολα να κανεις ενα τεστ μεσα σε μια λεκανη βενζινης για ενα τεταρτο και θα δεις ποσο πολυ ζεσταινεται, δεν λεω απο τη μια στιγμη στην αλλη θα εχεις προβλημα αλλα με τη παροδο του χρονου παμ παρακατω οσο πιο χαμηλη θερμοκρασια εχει το καυσιμο μειωνεται ο ογκος των αεριων σωστα ? αρα στον ιδιο ογκο που θα περασει απο το μπεκ η βενζινη θα περασει περισσοτερος αεραςτο ιδιο δεν εναι ? και κατι αλλο οσο πιο χαμηλη ειναι η θερμοκρασια τοσο πιο πλουσιο δεν γινεται το οξυγονο η κανω λαθος εκει δεν ειμαι 100% σιγουρος, οπως και να εχει ολες οι ομαδες στο παγκοσμιο μονωνουν πολυ σχολαστικα τεποζιτα φιλτροκουτια μεχρι και τους αεραγωγούς ( ακομα εχω δει ) λογικα κατι παραπανω θα ξερουν
![]()
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 16/08/2022 στις 10:23.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Η τρόμπα βενζίνης κρυώνει επειδή "κολυμπάει" στο καύσιμο ή επειδή περνάει απο μέσα της το καύσιμο?
Έχει την ικανότητα να κρατάει σταθερή την πίεση ή υπάρχει over-pressure valve μετά την έξοδο που γυρίζει πίσω το παραπάνω καύσιμο?
Έχω δεί αντλίες που βιδώνουν στην πάνω πλευρά του ντεπόζιτου για αυτό αναρωτιέμαι.
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Στο GSXR 1000 K7 που ειχα ειχε θερμικο στο τεποζιτο απο τον κατασκευαστη, τωρα ισως στο καινουργιο δεν το εκαναν λογο κοστους
Η θερμοκρασιες δεν εγκλωβιζονται γιατι δεν ειναι τοσο στεγανο και ισα ισα τωρα ακουμπαω το τεποζιτο και ειναι παγωμενο, ενω πριν ενιωθες τη ζεστη στο τεποζιτο.. μετα απο ωρα βεβαια που το ειχα αφησει σταματημενο εννοειται με ζεστο μοτερ
Δες πως ηταν το τεποζιτο απο κατω στο GSXR 1000 K7
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Επανέρχομαι με μικρή αναβάθμιση ακόμα![]()
Άλλαξα το υποπλαίσιο για 3 λόγους
1) Για το βάρος αν και περίμενα μεγαλύτερη διάφορα .. αλλά γενικά αυτό το μηχανάκι δεν είναι όπως τα προηγούμενα μοντέλα και χάνεις δύσκολα βάρος
2) Για το κόστος σε καμιά χαζοπτώση ( σαφώς είναι αρκετά φτηνότερο από το μαμά )
3) Για το χρώμα του που θα ταίριαζε τώρα που θα μπει σε λίγες μέρες το σούτερ ψαλίδι
Με την ευκαιρία αυτή που το έλυσα αλλάχτηκαν μερικές βίδες προ βολτ τιτάνιου και αλουμινίουόλα για το βωμό του βάρους
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Άλλο ένα ματσάκι βίδες φυλάχτηκεκάποια στιγμή θα ζυγιάσω όλες τις βίδες που έχουν αλλαχτεί και θα πάθετε σοκ
Μέχρι και το παξιμάδι του GPS άλλαξα
Σε αυτή εδώ τη βάση που είναι για το IMU κρύβονται ακόμα μερικά γραμμάρια.. κάποια στιγμή θα μπει στη θέση της μια καρπον
Αυτά τα δυο σιδερένια δαχτυλίδια πήγα σήμερα στο τόρνο να μου φτιάξει δυο όμοια σε αλουμινίου εργκαλ 7075 .. για να δούμε τι βάρος θα χάσουμε και από εκεί, γιατί όπως είναι γνωστό .. φασούλι το φασούλι αδειάζεις το σακούλι
Ναι ξέρω ξέρω θα βγούνε και θα πούνε μερικοί μερικοί σταγόνα στον ωκεανό, αλλά μάγκες για κάποιον που ψάχνει το απόλυτο μερικές φόρες πρέπει να βρεις και από τη μύγα ξύγκι![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Jimk7 ποσα κιλα ειναι τωρα το μηχανακι γεματο? Και οταν λεμε το απολυτο τι εννοεις? Υπεροχο το συνολο, πραγματικα εχεις παθος για αυτο που κανεις![]()
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Μπαίνεις πίστα με αυτό και σε περνάει στην στροφή σαν σταματημένο, "χεράς" με ίδιο, όλο μαμά. Αξία ανεκτίμητη
Πολύ ωραίο έχει γίνει!![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μη δίνεις σημασία τι θα πει ο κόσμος, κάνε αυτό που νομίζεις. Αναμένουμε να δούμε το ψαλίδι
Πάντως με τα oem parts που θα έχεις μαζεψει αν έβρισκες ένα ίδιο μηχανάκι από στουκο με τα στοκ πάρτς θα το εκανες καινούργιο
Όλα για το μεγάλο,το KDX στο βάθος παραπονεμένο,ουτε μια αναβαθμισούλα!
Καλή συνέχεια!
Έπεσε και το δικό μου μάτι στο KDX,μπιμπελό φαίνεται !!(για το Σουζουκι τι να λέμε ,τα έχουμε πει ).
when life gets complicated... i ride.
ΑΪΝΣΤΑΙΝ