Χαιρετώ την παρέα.
Χρειάζομαι τα φώτα σας. Τα γράφω όσο πιο επιγραμματικά μπορώ για να μην κουράζω.
Χρόνια οδηγός αυτοκινήτου, καμια επαφη με δίκυκλα και φρεσκο το δίπλωμα της μηχανής. Ειμαι 1,85 37 χρόνων χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον να παω σαν παλαβος. Ψάχνω πρώτη μηχανη. Θα είναι μόνιμα στο εξωτερικό (Γερμανία). Και για πόλη χωρίς τρελή κίνηση αλλα διηθήσεις δεν θα γίνονται και εκτός. Καλοί δρόμοι ακόμα και επαρχία και για αρχή δε θα μπει καθόλου χώμα μιας και άπειρος. Εθνική ή ταχείας κυκλοφορίας για το κάθε μέρα καμία 30 χιλ. και βόλτες όπου με βγάλει με προτίμηση επαρχιακές οδούς και στροφές (αλλα με ενδιαφέρον στο τοπίο και οχι στο γκάζι). Χωρίς να ξέρω πως θα είναι θα ήθελα να την κυκλοφορώ και το χειμώνα. Ακομα και τις υπόλοιπες εποχές όμως έχει αρκετές βροχές εκει. Γενικά θέλω να είναι το κύριο μέσο μεταφοράς μου.
Στον εξοπλισμό δε θα κανω σκοντο, ας βρούμε τη μηχανή ομως πρώτα.
Ενα σκεπτικό ειναι να πάρω κατι για να μάθω και στο χρόνο (?) να το αλλάξω.
Σκέφτηκα για αρχή
Cb500x
Nc750x dct
V strom 650
Budget γύρω στα 7 αλλά το συζητάμε και για παραπάνω. Σκέφτηκα μεχρι και καινούργια και να πουληθούν. Ωστε μετα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο προς 800-900 on/off αλλα και παλι οχι με γνώμονα το γκάζι.
Επίσης σκέφτηκα και να παω κατευθείαν σε κατι μεγαλο γυρω στα 100 άλογα και να μάθω σε αυτο.
Δεν ξέρω ποιός είναι ο σωστός δρόμος.
Τι προτείνετε?