ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Οσο για το KDX που αναφερεστε ειναι εδω για γενικη επισκευη στο μοτερ, που καποια στιγμη τωρα το χειμωνα θα γινει κι αυτη .. οσο για το υπολοιπο ειναι απο ανακατασκευη και ειναι πενα![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Απο 41->14
Τα'παιξε και η ζυγαρια
Είναι αρρώστια αυτό που κάνεις! Κυριολεκτικά και μεταφορικά!![]()
Εντάξει, δεν είναι αμελητέα η διαφορά. Λογικό στο επίπεδο του συνόλου.
Δεν θυμάμαι την διαφορά που είχαν τα πιστόνια δαγκανών από σφυρήλατο αλουμίνιο σε σχέση με τα χυτοπρεσαριστά με επινικέλωση που είχε oem.
Νομίζω 9γρ.
ρε συ jim, παλιότερα στις Σέρρες είδα ένα τύπο, νομίζω με kawasaki, που είχε αντικαταστήσει το ντεπόζιτο και το υποπλαίσιο με ένα μονοκόματο κομμάτι απο carbon.
φοβερή μείωση βάρους και μπορείς να παίξεις με χωρητικότητα ντεποζίτου, θέση οδήγησης, σχήμα και μήκος ουράς κ.α.
δεν φτιάχνεις ένα τέτοιο;
MM#93
Εγώ πάντως αν ανέβω στο Suzuki, θα πάνε πολλά χιλιάρικα χαμένα απ'τη μείωση βάρους.
Νεο project λοιπόν. Να πάρεις ένα Kawasaki και να αρχίσεις να το στήνεις από την αρχή να έχουμε να διαβάζουμε καμία διετία ακόμη. Χειμώνας έρχεται..
Αυτή η "μύγα" πόσο ξυγκι ακόμη ?![]()
Yπάρχουν έτοιμα αλλά πρέπει να το παραγγείλεις για να είναι monocoque μαζί με την ουρά.
Θα πρέπει να υποστηρίζεται από ντεπόζιτο αλουμινίου ανάλογα τις ανάγκες κ.λπ.