Σελίδα 21 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Καλά πάει αυτό!
    Τραγική η κατάσταση πραγματικά. Και ήθελα να κάνω κι εγώ ένα Test Ride το F900XR, ίσα να πω ότι το σκέφτηκα πριν πάρω την απόφαση.
    Εν τω μεταξύ έναν Boxer η BMW δεν μπορεί να βγάλει στα 850-900cc? Μόνο 1250+ πλέον?

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Καλά πάει αυτό!
    Τραγική η κατάσταση πραγματικά. Και ήθελα να κάνω κι εγώ ένα Test Ride το F900XR, ίσα να πω ότι το σκέφτηκα πριν πάρω την απόφαση.
    Εν τω μεταξύ έναν Boxer η BMW δεν μπορεί να βγάλει στα 850-900cc? Μόνο 1250+ πλέον?
    Ενώ η Ducatara σου λέει έλα φιλαράκο να δοκιμάσει το v2 το S το απλό το έχουμε μόνο για δημοσιογράφους.
    Και απο εκεί που θες να πας στα 15 σε στέλνει άνετη στα 19.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Kαι έτσι σιγά σιγά καταλήγεις να ξεχνάς τις ζελατίνες και να ψάχνεις για μεταχειρισμένα 1-2ετων.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Kαι έτσι σιγά σιγά καταλήγεις να ξεχνάς τις ζελατίνες και να ψάχνεις για μεταχειρισμένα 1-2ετων.
    Γι αυτό και έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα μεταχειρισμένα!
    Είναι εξαιρετική περίοδος να πουλήσεις και κάκιστη να αγοράσεις
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    θα πω το κλασσικο. κοιτα εξω απο το παράθυρο σου....
    τι βλέπεις? παντου tracer/africa/gs/1290. Γιατι? γιατι ειναι πολύ καλα για τα λεφτα που δινεις. Αν πας στα πολλα λεφτα η gs ειναι μονοδρομος για μικτη χρηση και το 1290 μονοδρομος για δρομο. Η ντουκάτι μπαινει σφηνα τωρα με το v2 γιατι το v4 ειναι πολύ ακριβο. Σε λιγότερα χρηματα για μικτη χρηση αφρικα και για δρομο δεν το συζητάμε καν... tracer900.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ίσως του κάνει κακό, διότι ο 1250 boxer έχει πολύ ομαλή λειτουργία και ροπή στις χαμηλές στροφές, σημαντικό πλεονέκτημα για την πόλη. Μετά θα πάρει τον V2 της Ducati που θέλει μπόλικες στροφές για να λειτουργήσει όμορφα και μπορεί να ξενερώσει. Οπότε θα καταλήξει σε Tracer 9, που επίσης δουλεύει καλά χαμηλά.

Όταν είχα δοκιμάσει το MT-09 SP, είχα φάει τρελή ξενέρα για μέρες μετά που οδηγούσα το δικό μου, που δεν το λες και κακό στις χαμηλές στροφές.

Τώρα έχω πάθει το ίδιο με αμάξι. Μου έδωσε γνωστός να οδηγήσω ένα με μηχανικό υπερσυμπιεστή και αρκετά cc, που επιτάχυνε με τη σκέψη και πήγα μετά να οδηγήσω το δικό μου και νόμιζα ότι έσερνα τροχόσπιτο σε ανηφόρα με κόντρα άνεμο και τραβηγμένο το χειρόφρενο.
    Το θέμα είναι να βρει το μότο που του κάνει στο overall. Αφού ψάχνεται... ταγμένος δεν είναι πουθενά ας τα δει όλα.
    Εσύ με το αμάξι απλά γλυκαθηκες αλλά δεν είναι ότι έψαχνες να αγοράσεις αμάξι κ δοκίμαζες.
    Κ γω αν οδηγήσω S1000RR η GSX1000 GT το ίδιο θα πάθω.
    Αλλά δεν είμαι για αγορά...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τι βλέπεις? παντου tracer/africa/gs/1290. Γιατι? γιατι ειναι πολύ καλα για τα λεφτα που δινεις. Αν πας στα πολλα λεφτα η gs ειναι μονοδρομος για μικτη χρηση και το 1290 μονοδρομος για δρομο. Η ντουκάτι μπαινει σφηνα τωρα με το v2 γιατι το v4 ειναι πολύ ακριβο. Σε λιγότερα χρηματα για μικτη χρηση αφρικα και για δρομο δεν το συζητάμε καν... tracer900.
    Το ν4 είναι πολύ κόντα σε λεφτά και με το gs και με το 1290 πλέον.να συγκρίνεις όμοια φορτωμένα μηχανάκια,και σε κάθε σύγκριση το ν4 είναι καλύτερο...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι να βρει το μότο που του κάνει στο overall. Αφού ψάχνεται... ταγμένος δεν είναι πουθενά ας τα δει όλα.
    Εσύ με το αμάξι απλά γλυκαθηκες αλλά δεν είναι ότι έψαχνες να αγοράσεις αμάξι κ δοκίμαζες.
    Κ γω αν οδηγήσω S1000RR η GSX1000 GT το ίδιο θα πάθω.
    Αλλά δεν είμαι για αγορά...
    Κοίτα γενικά δεν έχω και ιδιαίτερα πολύ χρόνο να κοιτάω .
    Δηλαδή η Africa πάει να πάρει τον πουλογλου στο Test Drive.
    Αυτές που καιγόμουν να δοκιμάσω ήταν οι 2 BMW , η Yamaha και η Ducati.
    Πήρα το 1/3 .
    Δεν το λες καλό.
    Γενικά όπως βλέπω την δουλειά θα καθυστερήσω. Είναι φουλ μαλακία να μην μπορώ να δοκιμάσω μηχανές . Ούτε καν να ανέβω πάνω τους στην έκθεση .
    Επίσης τραγικό να μην ξέρω χρόνο παράδοσης
    Τι πάει να πει φέρνω μηχανή και όποιος έχει σειρά? Τι αγοράζω? Σάντουιτς στην μαβίλλη?
    The Dirty Harry

Moderator
    Εντάξει και παλαιότερα όλοι Transalp και Varadero έπαιρναν Δεν πάει να πει κάτι αυτό.
    Τώρα αν κοιτάξω έξω από το παράθυρο κάτι Zontes και κάτι Benelli ή Bmw του πόπολου βλέπω.
    The Dirty Harry

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Κοίτα γενικά δεν έχω και ιδιαίτερα πολύ χρόνο να κοιτάω .
    Δηλαδή η Africa πάει να πάρει τον πουλογλου στο Test Drive.
    Αυτές που καιγόμουν να δοκιμάσω ήταν οι 2 BMW , η Yamaha και η Ducati.
    Πήρα το 1/3 .
    Δεν το λες καλό.
    Γενικά όπως βλέπω την δουλειά θα καθυστερήσω. Είναι φουλ μαλακία να μην μπορώ να δοκιμάσω μηχανές . Ούτε καν να ανέβω πάνω τους στην έκθεση .
    Επίσης τραγικό να μην ξέρω χρόνο παράδοσης
    Τι πάει να πει φέρνω μηχανή και όποιος έχει σειρά? Τι αγοράζω? Σάντουιτς στην μαβίλλη?
    Αφού ήσουν για ψώνια στη θέση σου θα είχα κλείσει εισιτήρια για Μιλάνο να τα δω όλα από κοντά. Κ εκθεσαρα κ δεν θα είχες περιορισμούς. Κ παίζει κ τρελό test ride απ' έξω από την έκθεση σε πολύ μεγάλο χώρο. Τουλάχιστον το 14 που είχα πάει εγώ. Σίγουρα έτσι είναι ακόμα.
    Ride(s) the wind of change...

Εναλλακτικά τσιμπάς ένα Tracer που είναι απίθανο να μη σε ικανοποιήσει και είναι η αγορά με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.

Worst case scenario το πουλάς σε 2 χρόνια με μικρή χασούρα και πας παρακάτω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Αφού ήσουν για ψώνια στη θέση σου θα είχα κλείσει εισιτήρια για Μιλάνο να τα δω όλα από κοντά. Κ εκθεσαρα κ δεν θα είχες περιορισμούς. Κ παίζει κ τρελό test ride απ' έξω από την έκθεση σε πολύ μεγάλο χώρο. Τουλάχιστον το 14 που είχα πάει εγώ. Σίγουρα έτσι είναι ακόμα.
    Σωστος ο δοκτορ.
    Απο την στιγμη που πας για αγορα στην σφαιρα των 20Κ το να τα δεις μαζι και να τα δοκιμασεις μαζι, ειναι τρελο αβανταζ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ειμαι 3 μερες στο παραθυρο μου ,και δεν ειδα καμμια,απ αυτες που αναφερεις,μονο σκουτερ,σκουτερ,σκουτερ,και ντελιβεραδες με παπια.δικηγορε αν παρεις το ντουκατι κανε μου την χαρη ,περνα απο αγιοπαντελεημονα στην αχαρνων ,να σε παρω λιγο ματι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μέλος
    Για να καταλάβω, η BMW και η Yamaha δεν έχουν μηχανές στην έκθεση να καβαλήσεις στατικά;

Το θεμα οσο παει απλωνει χειροτερα και απο τραχανα και επιπροσθετως φορτωθηκε και μονοδρομους-αδιεξοδα.Ρε συ CorpseAlive το κασερι λες οτι το εχεις.Επικεντρωσου σε αυτο που σου κανει κλικ και ενημερωσου παραλληλα για το μοντελο που γουσταρεις και τις δυνατοτητες του.Παιρνοντας γνωμες για μηχανακια απο ανθρωπους που ουτε καν στατικα δεν τα εχουν καβαλησει ,μονο σε λαθος για εσενα επιλογες σε σπρωχνουν .Αναζητησεις-προτασεις καλο ειναι να γινονται μετα και εφ'οσον αποκλισεις την πρωτη σου επιλογη.Προχαραξε μια πορεια που θα ορισεις ,παραλαμβανοντας το V2 για test drive για να μην ψαχνεσαι τελευταια στιγμη στα τυφλα αναμεσα ταξι-λεωφορεια και πεζους , στην Καλλιροης που ειναι η αντιπροσωπια .Κανε καπου αναστροφη στο ρευμα προς Συγγρου με κατευθυνση προς παραλιακη-λιμανακια -Ribas αναστροφη και επιστροφη.Και προς θεου οχι τεστ δικαβαλο.
    κουκουρουκουκου

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε