Καλά πάει αυτό!
Τραγική η κατάσταση πραγματικά. Και ήθελα να κάνω κι εγώ ένα Test Ride το F900XR, ίσα να πω ότι το σκέφτηκα πριν πάρω την απόφαση.
Εν τω μεταξύ έναν Boxer η BMW δεν μπορεί να βγάλει στα 850-900cc? Μόνο 1250+ πλέον?
Καλά πάει αυτό!
Τραγική η κατάσταση πραγματικά. Και ήθελα να κάνω κι εγώ ένα Test Ride το F900XR, ίσα να πω ότι το σκέφτηκα πριν πάρω την απόφαση.
Εν τω μεταξύ έναν Boxer η BMW δεν μπορεί να βγάλει στα 850-900cc? Μόνο 1250+ πλέον?
Kαι έτσι σιγά σιγά καταλήγεις να ξεχνάς τις ζελατίνες και να ψάχνεις για μεταχειρισμένα 1-2ετων.
θα πω το κλασσικο. κοιτα εξω απο το παράθυρο σου....
τι βλέπεις? παντου tracer/africa/gs/1290. Γιατι? γιατι ειναι πολύ καλα για τα λεφτα που δινεις. Αν πας στα πολλα λεφτα η gs ειναι μονοδρομος για μικτη χρηση και το 1290 μονοδρομος για δρομο. Η ντουκάτι μπαινει σφηνα τωρα με το v2 γιατι το v4 ειναι πολύ ακριβο. Σε λιγότερα χρηματα για μικτη χρηση αφρικα και για δρομο δεν το συζητάμε καν... tracer900.
Το θέμα είναι να βρει το μότο που του κάνει στο overall. Αφού ψάχνεται... ταγμένος δεν είναι πουθενά ας τα δει όλα.
Εσύ με το αμάξι απλά γλυκαθηκες αλλά δεν είναι ότι έψαχνες να αγοράσεις αμάξι κ δοκίμαζες.
Κ γω αν οδηγήσω S1000RR η GSX1000 GT το ίδιο θα πάθω.
Αλλά δεν είμαι για αγορά...![]()
Ride(s) the wind of change...
Κοίτα γενικά δεν έχω και ιδιαίτερα πολύ χρόνο να κοιτάω .
Δηλαδή η Africa πάει να πάρει τον πουλογλου στο Test Drive.
Αυτές που καιγόμουν να δοκιμάσω ήταν οι 2 BMW , η Yamaha και η Ducati.
Πήρα το 1/3 .
Δεν το λες καλό.
Γενικά όπως βλέπω την δουλειά θα καθυστερήσω. Είναι φουλ μαλακία να μην μπορώ να δοκιμάσω μηχανές . Ούτε καν να ανέβω πάνω τους στην έκθεση .
Επίσης τραγικό να μην ξέρω χρόνο παράδοσης
Τι πάει να πει φέρνω μηχανή και όποιος έχει σειρά? Τι αγοράζω? Σάντουιτς στην μαβίλλη?
The Dirty Harry
Αφού ήσουν για ψώνια στη θέση σου θα είχα κλείσει εισιτήρια για Μιλάνο να τα δω όλα από κοντά. Κ εκθεσαρα κ δεν θα είχες περιορισμούς. Κ παίζει κ τρελό test ride απ' έξω από την έκθεση σε πολύ μεγάλο χώρο. Τουλάχιστον το 14 που είχα πάει εγώ. Σίγουρα έτσι είναι ακόμα.
Ride(s) the wind of change...
Εναλλακτικά τσιμπάς ένα Tracer που είναι απίθανο να μη σε ικανοποιήσει και είναι η αγορά με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.
Worst case scenario το πουλάς σε 2 χρόνια με μικρή χασούρα και πας παρακάτω.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Για να καταλάβω, η BMW και η Yamaha δεν έχουν μηχανές στην έκθεση να καβαλήσεις στατικά;
Το θεμα οσο παει απλωνει χειροτερα και απο τραχανα και επιπροσθετως φορτωθηκε και μονοδρομους-αδιεξοδα.Ρε συ CorpseAlive το κασερι λες οτι το εχεις.Επικεντρωσου σε αυτο που σου κανει κλικ και ενημερωσου παραλληλα για το μοντελο που γουσταρεις και τις δυνατοτητες του.Παιρνοντας γνωμες για μηχανακια απο ανθρωπους που ουτε καν στατικα δεν τα εχουν καβαλησει ,μονο σε λαθος για εσενα επιλογες σε σπρωχνουν .Αναζητησεις-προτασεις καλο ειναι να γινονται μετα και εφ'οσον αποκλισεις την πρωτη σου επιλογη.Προχαραξε μια πορεια που θα ορισεις ,παραλαμβανοντας το V2 για test drive για να μην ψαχνεσαι τελευταια στιγμη στα τυφλα αναμεσα ταξι-λεωφορεια και πεζους , στην Καλλιροης που ειναι η αντιπροσωπια .Κανε καπου αναστροφη στο ρευμα προς Συγγρου με κατευθυνση προς παραλιακη-λιμανακια -Ribas αναστροφη και επιστροφη.Και προς θεου οχι τεστ δικαβαλο.
κουκουρουκουκου