Σελίδα 22 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Εντάξει και παλαιότερα όλοι Transalp και Varadero έπαιρναν Δεν πάει να πει κάτι αυτό.
    Τώρα αν κοιτάξω έξω από το παράθυρο κάτι Zontes και κάτι Benelli ή Bmw του πόπολου βλέπω.
    παει να πει πολλα. ακομα μερικα κυκλοφορουν και δουλευουν καλα με 20+ χρονια στην πλατη τους. τα ζοντες ειναι άλλη κατηγορία τιμης, δεν μιλαμε για 5χιλιαρα εδω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Το ν4 είναι πολύ κόντα σε λεφτά και με το gs και με το 1290 πλέον.να συγκρίνεις όμοια φορτωμένα μηχανάκια,και σε κάθε σύγκριση το ν4 είναι καλύτερο...
    αλλαξε κατι? θυμαμαι το v4 αρκετα πιο ακριβο απο το 1290. το gs ειναι μια κατηγορία μονο του. τι παιζει με τις ντουκατι στην ελλαδα πλεον? εχουμε κανεναν με μπολικα χλμ και σερβις να μας πει? οταν παιρνεις γιαπωνεζικο και κτμ ξερεις πανω κατω τι θα πληρωσεις. η ducati βαραγε ασχημα... Βασικα η ελληνικη αντιπροσωπια ηταν "ελατε να σας πιασω τον κ0λ0". Τωρα πως ειναι?

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ποιο GS το 1250/1200?
    Έχει ένας στο γκαράζ μου το 1200 Adv.
    Δεν μου αρέσει σαν μηχανή.
    Πολύ πλατιά , πολύ αγελαδέ.
    To 1200 το απλό δεν είναι καθόλου αγελαδέ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20201108_140326.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	439325

Και μία ανφάς

Όνομα:	IMG_20201108_140631.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	439326

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Θεσσαλονίκη πάντως δεν το εχουν και πολυ ευκολο το test ride.
    Αν δεν γίνει κανα event οπου θα βγούν 5-6 μοντέλα βόλτα ,είναι πολυ δυσκολο να
    δώσουν μηχανάκι στον υποψήφιο αγοραστή να το βγάλει βολτα μονος του.
    Αλλά για κάποιον ο οποιος πηγαινει απο τα 60 αλογα στα 110+ σε ενα συγχρονο μηχανάκι του 2022 τι θα καταλάβει σε μια 15 λεπτη βολτα?
    Οποιο και να καβαλήσει θα του φανει διαστημόπλοιο.
    Μηπως θα ρισκάρει να το ανοίξει? να βγάλει ηλετρονικά και να ζορίσει τα φρένα?
    Το μηχανακι θα το πηγαινει Κυρία και καλά θα κάνει γιατι αν ο μη γενοιτο γίνει η στραβή σε δανεικό μηχανάκι,θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
    Ολα αυτα τα μηχανάκια ειναι τρελή αναβάθμιση σε σχέση με αυτα που έχεις και ολα πηγαινουν οπου θες με τα υπέρ και τα κατά τους.
    Κριτήριο σου πρεπει να ναι αυτο που σου αρέσει περισσότερο και σε κάνει χαρούμενο καθε φορα που πας να το βγαλεις βόλτα.
    Οτι και να πάρεις με τον καιρο θα το συνηθίσεις οπότε μην τρελαινεσαι τοσο με το αν μπορεις να το κανεις αμεσα τεστ ride η οχι

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    To 1200 το απλό δεν είναι καθόλου αγελαδέ.

Όνομα:	IMG_20201108_140326.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	439325

Και μία ανφάς

Όνομα:	IMG_20201108_140631.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	439326
    Τότε μάλλον βλέπω τα ADV.
    Γιατί έχει μεγάλη απόσταση με αυτό που έχω εγώ γκαράζ.
    (Χρώμα χακί)
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Taz Προβολή μηνύματος
    Για να καταλάβω, η BMW και η Yamaha δεν έχουν μηχανές στην έκθεση να καβαλήσεις στατικά;
    Έλα ντε τι σκατα έχουν μέσα στις αντιπροσωπείες;;

Moderator
    Παύση το θέμα μέχρι αύριο βράδυ που θα έχω επιστρέψει από το Test Ride.
    (18:30 θα γίνει )

Αν παρθεί απόφαση , προς τα ποια κατεύθυνση θα κινηθώ , το θέμα θα μετουσιωθεί στα υπέρ και κατά της αγοράς και στο ψείρισμα της συγκεκριμένης μοτό, από γνώστες της συγκεκριμένης μοτό.
    Φίλε Johny , κατανοώ αυτό που λες και είναι λογικό.
    Ωστόσο έφτιαξα αυτό το θέμα όχι για να ακολουθήσω το τι πιστεύω εγώ , αλλά για να ακούσω ΌΛΕΣ τις απόψεις .
    Πριν να φτιάξω αυτό το θέμα , ήδη ήξερα ότι μάρεσε η Multi.
    Ωστόσο όπως έχω γράψει πάρα πολλές φορές ήδη, το ζόρι μου με την Multi δεν είναι το οικονομικό της αγοράς . Είναι όλα τα άλλα.
    Είμαι άνθρωπος που φρικάρει με τις βλάβες, που δεν αντέχω ατέλειες . Με την μηχανή μου έχω σπαταλήσει πολλά χρήματα και με έχουν πιάσει πολύ μαλάκα επειδή είμαι ψείρας, πράγματα που άλλος δεν θα τα έκανε τα έκανα.
    Επομένως αν πάρω το Ducati και βγάζει θέματα (που δεν έχω ιδέα αν βγάζει το λέω για κάθε μηχανή που σκέφτομαι να αγοράσω) εγώ προσωπικά θα πέσω στα Brieka για κανένα εξάμηνο. Επομένως σχώρα με για το άγχος της αγοράς μιας μηχανής που για μένα σε αυτή την φάση είναι σημαντική και που θέλω να ακούσω γνώμες και προτάσεις.

Υ.γ. Εννοείται το λέω όσο πιο φιλικά και ότι δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ευθύνη για το τι θα επιλέξω απλά είναι καλό να ακούω από άτομα που σίγουρα έχουν παραπάνω χιλιόμετρα και εμπειρία στις πλάτες τους από εμένα , έναν μοτοσυκλετιστή 2 ετών.

Στις αντιπροσωπείες της BMW πάντως δεν ξέρω τι έχουν , ξέρω πλέον σίγουρα 100% ότι δεν έχουν XR900 και GS850 απλό ή Adv .

Υ.γ. 2 Κύριοι διαχειριστές υπάρχει δυνατότητα να φτιάξω Poll εντός του θέματος?
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 10/11/2022 στις 15:59.
    The Dirty Harry

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Ολα αυτα τα μηχανάκια ειναι τρελή αναβάθμιση σε σχέση με αυτα που έχεις και ολα πηγαινουν οπου θες με τα υπέρ και τα κατά τους.
    Κριτήριο σου πρεπει να ναι αυτο που σου αρέσει περισσότερο και σε κάνει χαρούμενο καθε φορα που πας να το βγαλεις βόλτα.
    Οτι και να πάρεις με τον καιρο θα το συνηθίσεις οπότε μην τρελαινεσαι τοσο με το αν μπορεις να το κανεις αμεσα τεστ ride η οχι
    Αυτο και πάλι αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Το θεμα οσο παει απλωνει χειροτερα και απο τραχανα και επιπροσθετως φορτωθηκε και μονοδρομους-αδιεξοδα.Ρε συ CorpseAlive το κασερι λες οτι το εχεις.Επικεντρωσου σε αυτο που σου κανει κλικ και ενημερωσου παραλληλα για το μοντελο που γουσταρεις και τις δυνατοτητες του.Παιρνοντας γνωμες για μηχανακια απο ανθρωπους που ουτε καν στατικα δεν τα εχουν καβαλησει ,μονο σε λαθος για εσενα επιλογες σε σπρωχνουν .Αναζητησεις-προτασεις καλο ειναι να γινονται μετα και εφ'οσον αποκλισεις την πρωτη σου επιλογη.Προχαραξε μια πορεια που θα ορισεις ,παραλαμβανοντας το V2 για test drive για να μην ψαχνεσαι τελευταια στιγμη στα τυφλα αναμεσα ταξι-λεωφορεια και πεζους , στην Καλλιροης που ειναι η αντιπροσωπια .Κανε καπου αναστροφη στο ρευμα προς Συγγρου με κατευθυνση προς παραλιακη-λιμανακια -Ribas αναστροφη και επιστροφη.Και προς θεου οχι τεστ δικαβαλο.

Σωστός!
    Ελπίζω βέβαια να έχει βενζίνη για τέτοια βόλτα, σε δύο πρόσφατα τεστ ραιντ (όχι ντουκατι, διαφορετικές μάρκες και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους) τα μηχανάκια ήταν με λαμπάκι. Μπορεί να ήταν και τυχαίο βέβαια αλλά δεν παύει να φαίνεται ένα λίγο ανησυχητικό/χαζό μοτίβο.

Moderator
    Με πήραν από Βαγιανέλη να δω σε έκθεση ένα XR που του φέρανε . Εννοείται μου λέει να κάτσεις και πάνω του αλλά όχι τεστ.
    Επίσης είναι και ακριβώς το πακέτο που θα αγόραζα αν το έπαιρνα.
    Triple black με όλα τα πακέτα εκτός Touring.
    Επομένως το Σάββατο θα κάνω και από εκεί μια βόλτα να το δω από κοντά
    Έχω σοβαρές επιφυλάξεις αν θα μας χωρέσει η σέλα αλλά οψόμεθα.
    The Dirty Harry

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Κάνοντας το φιλοσοφικό οπισθοδρομικό βήμα, δεν πρέπει να υπάρχει άγχος για την αγορά ή στενοχώρια για την καθυστέρηση, αν και καταλαβαίνω την ανυπομονησία.
    1) Καλή μοτοσυκλέτα έχεις ήδη. Πας δουλειά, πας ταξίδια.
    2) Όσο καθυστερεί η αγορά, τόσο μαζεύεις χρήματα. Αν οι αντιπρόσωποι δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε τρεις μήνες, θα πάρεις αργότερα, καλύτερη μοτοσυκλέτα.
    3) Στα χρήματα που κοιτάζεις, υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες πολλές μοτοσυκλέτες καλύτερες από τη δική σου, μεταχειρισμένες μεν, ετοιμοπαράδοτες δε. Οπότε αν σου γυρίσει το φρύδι, πας και παίρνεις τέτοια.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Με πήραν από Βαγιανέλη να δω σε έκθεση ένα XR που του φέρανε . Εννοείται μου λέει να κάτσεις και πάνω του αλλά όχι τεστ.
    Επίσης είναι και ακριβώς το πακέτο που θα αγόραζα αν το έπαιρνα.
    Triple black με όλα τα πακέτα εκτός Touring.
    Επομένως το Σάββατο θα κάνω και από εκεί μια βόλτα να το δω από κοντά
    Έχω σοβαρές επιφυλάξεις αν θα μας χωρέσει η σέλα αλλά οψόμεθα.
    το 900αρι triumph το κοιτας καθολου? εχει παρει πολύ καλες κριτικες.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    το 900αρι triumph το κοιτας καθολου? εχει παρει πολύ καλες κριτικες.
    Δεν τις κοιτάει:
    Την Triumph την φοβάμαι επίσης.
    1ον γιατί λόγω Brexit τα ανταλλακτικά είναι στον θεό.
    2ον γιατί δεν υπάρχει σοβαρό δίκτυο εξουσιοδοτημένων.
    3ον ένα μέλος είχε σοβαρά θέματα με το 1200 και η αντιπροσωπεία πέταγε χαρταετό .
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Εγώ πάλι μπερδεύτηκα.
    Το f900xr βγαίνει triple black ή μιλάμε για το 1000?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι μπερδεύτηκα.
    Το f900xr βγαίνει triple black ή μιλάμε για το 1000?
    https://youtu.be/PNgfxKlg5MM και του πάει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    παει να πει πολλα. ακομα μερικα κυκλοφορουν και δουλευουν καλα με 20+ χρονια στην πλατη τους. τα ζοντες ειναι άλλη κατηγορία τιμης, δεν μιλαμε για 5χιλιαρα εδω.

αλλαξε κατι? θυμαμαι το v4 αρκετα πιο ακριβο απο το 1290. το gs ειναι μια κατηγορία μονο του. τι παιζει με τις ντουκατι στην ελλαδα πλεον? εχουμε κανεναν με μπολικα χλμ και σερβις να μας πει? οταν παιρνεις γιαπωνεζικο και κτμ ξερεις πανω κατω τι θα πληρωσεις. η ducati βαραγε ασχημα... Βασικα η ελληνικη αντιπροσωπια ηταν "ελατε να σας πιασω τον κ0λ0". Τωρα πως ειναι?
    ενδεικτικά αναφέρω πως το 1290 κοστίζει 21800.χωρίς ενεργοποίηση που χρεώνεται έξτρα και χωρίς όλα τα ηλεκτρονικά όλα τα ηλεκτρονικά ενεργοποιημένα που και αυτά χρεώνονται έξτρα!το μαλλί θα πάει 23000 όταν το αντίστοιχο ν4s είναι στα 25000!ναι 2κ διαφορά αλλά πραγματικά τα αξίζει και με το παραπάνω!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε