Σελίδα 44 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Έλαβα τις απόψεις όλων στα πολύ σοβαρά.
    Θέτω σε παύση το θέμα.

Θα γίνει ένα από τα 2 σχήματα.
    1η περίπτωση: Αγορά καινούριου τον Μάρτιο.
    Η πιθανότερη επιλογή είναι προφανώς η Multistrada V2 S .
    Λιγότερο πιθανές αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι η V100 Moto Guzzi (μαρέσει πάρα πολύ οπτικά ) και BMW XR 900 (αν βρω φυσικά κάποια να τεστάρω) .
    2η Περίπτωση :
    Αγορά μεταχειρισμένου 2ου για την κάβλα μου σε γυμνό με πολλά άλογα και στημένο κυρίως για πίστα και ενασχόληση μου με το σπορ πιο σοβαρά με εκπαίδευσεις κλπ κλπ και μόνο για βολτάδικο μονός.
    Κρατάω για λίγο καιρό την Transalp για εργάτη/μικρά ταξίδια διπλός και την στέλνω για κάτι μεγαλύτερο πουλώντας και τα 2 μετά τον γάμο.

Το τι από τα δύο θα κριθεί από κάποιες βόλτες που θα κάνω με ένα Z1000 και ένα Hornet 900 φίλων να δω την αίσθηση.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Καλά άμα οδηγήσεις και δυνατό τετρακύλινδρο, αντίο ζωή.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    αν δεν κλειδώσεις το θέμα, τον ήπιες
    you rise you fall you're down then you rise again

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    αν δεν κλειδώσεις το θέμα, τον ήπιες
    Γιατί έτσι?
    The Dirty Harry

Μέλος Το avatar του/της Pan
    Γιατί δεν πρόκειται να καταλήξεις σε αυτό που θες

Νέο μέλος
    Καλησπέρα,

Και εγώ ήμουν ανάμεσα στα ίδια μηχανάκια με έσενα(v2/900xr), τελικά κατέληξα στο 900XR για διάφορους λόγους.
    Αναφορικά με το XR , η μαμά σέλα είναι απαράδεκτη και για επιβάτη και συνεπιβάτη. Την έφτιαξα στην Αθήνα όμως με 150ε και είναι τζιτζι. Στο τεστ ride του Duc η σέλα ήταν πάρα πολύ άνετη.

Το μεγαλύτερο αρνητικό του XR (για μένα) είναι ότι δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις στο μπροστινό(το πακέτο ηλεκτρονικής ανάρτησης αφορά μόνο τη πίσω) το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο για "premium" μοτο .

Αν θες να το δοκιμάσεις μπορείς να μου στείλεις PM να σου το δώσω για τεστ ride κάποια στιγμή .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Έλαβα τις απόψεις όλων στα πολύ σοβαρά.
    Θέτω σε παύση το θέμα.

Θα γίνει ένα από τα 2 σχήματα.
    1η περίπτωση: Αγορά καινούριου τον Μάρτιο.
    Η πιθανότερη επιλογή είναι προφανώς η Multistrada V2 S .
    Λιγότερο πιθανές αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι η V100 Moto Guzzi (μαρέσει πάρα πολύ οπτικά ) και BMW XR 900 (αν βρω φυσικά κάποια να τεστάρω) .
    2η Περίπτωση :
    Αγορά μεταχειρισμένου 2ου για την κάβλα μου σε γυμνό με πολλά άλογα και στημένο κυρίως για πίστα και ενασχόληση μου με το σπορ πιο σοβαρά με εκπαίδευσεις κλπ κλπ και μόνο για βολτάδικο μονός.
    Κρατάω για λίγο καιρό την Transalp για εργάτη/μικρά ταξίδια διπλός και την στέλνω για κάτι μεγαλύτερο πουλώντας και τα 2 μετά τον γάμο.

Το τι από τα δύο θα κριθεί από κάποιες βόλτες που θα κάνω με ένα Z1000 και ένα Hornet 900 φίλων να δω την αίσθηση.
    Να σου πω και κάτι ακόμα,αυτό το σχήμα με τις 2 μηχανές είναι πιό βολικό μετά το παιδί που θα αργήσει να ακολουθήσει πάλι η κυρία.τώρα θες ένα καλό μηχανάκι να τα κάνεις ΟΛΑ.Και δουλειά και βόλτα και μαθήματα σε πίστα και ταξίδι και άνεση με την γυναίκα και ομορφιά με στυλ.
    Μετά μπορείς να το χωρίσεις καλύτερα και να έχεις μηχανάκι μόνο για πάρτυ σου εκ των πραγμάτων!στο λέω εμπειρικά!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shagrat Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα,

Και εγώ ήμουν ανάμεσα στα ίδια μηχανάκια με έσενα(v2/900xr), τελικά κατέληξα στο 900XR για διάφορους λόγους.
    Αναφορικά με το XR , η μαμά σέλα είναι απαράδεκτη και για επιβάτη και συνεπιβάτη. Την έφτιαξα στην Αθήνα όμως με 150ε και είναι τζιτζι. Στο τεστ ride του Duc η σέλα ήταν πάρα πολύ άνετη.

Το μεγαλύτερο αρνητικό του XR (για μένα) είναι ότι δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις στο μπροστινό(το πακέτο ηλεκτρονικής ανάρτησης αφορά μόνο τη πίσω) το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο για "premium" μοτο .

Αν θες να το δοκιμάσεις μπορείς να μου στείλεις PM να σου το δώσω για τεστ ride κάποια στιγμή .
    Φίλε μόνο και μόνο για την πρόταση σε ευχαριστώ πολύ!
    Ωστόσο δεν ανεβαίνω σε μηχανάκια που δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να έχω ευθύνη και παρατράγουδα!
    Και πάλι σε ευχαριστώ για την πρόταση!
    Μοτοκ να φανταστώ η σέλα ε?
    The Dirty Harry

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Να σου πω και κάτι ακόμα,αυτό το σχήμα με τις 2 μηχανές είναι πιό βολικό μετά το παιδί που θα αργήσει να ακολουθήσει πάλι η κυρία.τώρα θες ένα καλό μηχανάκι να τα κάνεις ΟΛΑ.Και δουλειά και βόλτα και μαθήματα σε πίστα και ταξίδι και άνεση με την γυναίκα και ομορφιά με στυλ.
    Μετά μπορείς να το χωρίσεις καλύτερα και να έχεις μηχανάκι μόνο για πάρτυ σου εκ των πραγμάτων!στο λέω εμπειρικά!
    Εγώ σκεφτόμουν πως θα συνέβαινε το ανάποδο!
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Εγώ σκεφτόμουν πως θα συνέβαινε το ανάποδο!
    Σκεψου το,εσυ είπες πως η γυναίκα παραπονιεται για το ta!Αρα αυτό το πρόβλημα θα παραμείνει.σκοπός είναι να κάνεις όσο περισσότερες και απολαυστικότερες βόλτες με την γυναίκα εώς κάνετε παιδί.
    Επίσης σκέψου,όταν κάνετε παιδί για περίπου 2 χρόνια η σύζυγος δεν θα ακολουθεί εύκολα,οπότε μπορείς να βγάλεις τα γούστα σου!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Θέτω σε παύση το θέμα.
    Τελικά να συνεχίσουμε να σχολιάζουμε ή όχι;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Τελικά να συνεχίσουμε να σχολιάζουμε ή όχι;
    Ούτως ή άλλως ο νέος καφενές είναι δεν έχω θέμα, απλά δεν θα έχω άμεσα απαντήσεις για το τι επιλέγω. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα .
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Σκεψου το,εσυ είπες πως η γυναίκα παραπονιεται για το ta!Αρα αυτό το πρόβλημα θα παραμείνει.σκοπός είναι να κάνεις όσο περισσότερες και απολαυστικότερες βόλτες με την γυναίκα εώς κάνετε παιδί.
    Επίσης σκέψου,όταν κάνετε παιδί για περίπου 2 χρόνια η σύζυγος δεν θα ακολουθεί εύκολα,οπότε μπορείς να βγάλεις τα γούστα σου!
    τι παράπονα κάνει κ τί θα μπορούσε να διορθωθεί με ένα ακριβό ον-οφφ (vs ταπεινό ta)?
    γνήσια απορία.
    τί αντιλαμβάνεται ο συνεπιβάτης εκτός από τη σέλα, η οποία και διορθώνεται?
    φαντάζομαι η κλίση γονάτων είναι άνετη και στο ταπεινό.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Λογικά το z του φίλου σου θα σε βάλει στην πρίζα. Απολαυστικό είναι και το 900 το χορνετ απλά έχει λιγότερο "επιθετική" θέση οδήγησης.

Αν πας προς αυτήν την κατηγορία, μπορείς πραγματικά να μπεις σε τελείως άλλη φάση στον χώρο. Είναι ιδανικά επίσης για Αθήνα.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    To Z1000 λες έτσι;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε