Αυτό θα βοηθήσει!
Αυτό θα βοηθήσει!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ξέρω ότι φαίνεται ότι έχω μπερδευτεί.
Ωστόσο, αν κάποιος παρατηρήσει την πορεία μου στο φορουμ , τα Posts/Replies μου θα καταλάβει ότι το μόνο που άλλαξε είναι η εμπειρία μου στους 2 τροχούς και το ότι πλέον δεν το φοβάμαι τόσο το μηχανάκι.
Π.χ. εξ αρχής έλεγα για Naked/Bobber λόγω του ότι μάρεσε το στυλ.
Πλέον φεύγουν τα Bobber από την εξίσωση γιατί πέραν του στυλ θέλω και επιδόσεις.
Τελικά κατέληξα σε On/Off γιατί τότε το Budget ήταν πιο περιορισμένο και συν τοις άλλοις ήθελα μία για όλα. Για αυτό και πήγα σε Transalp.
Μετά έκανα αυτό το ποστ που είπα τα εξής: Θέλω κάτι πιο δυνατό και όρθια θέση οδήγησης και μαξ 3 κυλίνδρους.
Θεωρώ ότι σε αυτό έχω παραμείνει .
Το βλέπουμε σιγά σιγά το θέμα να εξελίσσεται γιατί εξελίσσεται και η άποψη μου. π.χ. το να πάρει η γυναίκα μηνχαή είναι κάτι που μπήκε πρόσφατα στην κουβέντα και δεν με χαλάει καθόλου σαν σκέψη.
Πάντως εξ αρχής ήθελα να γίνει χαμός στο θέμα.
Δεν λαμβάνω όλων τις απόψεις το ίδιο προφανώς και δεν συμφωνώ με πολλούς από εσάς. ΑΛΛΑ θεωρώ πως είναι γόνιμο να υπάρχουν όλες οι απόψεις γιατί σίγουρα θα εξετάσουμε πράγματα που δεν μπορώ να σκεφτώ ο ίδιος.
Επομένως δεν με μπερδεύει κανείς, ίσα ίσα με βάζει να σκεφτώ και να απορρίψω πράγματα με αποτέλεσμα να κατασταλάξω και εγώ πιο σίγουρα σε κάτι που όντως θα μου προσφέρει τα μέγιστα.
The Dirty Harry
Επίσης , όποιος έχει χρόνο και διάθεση, αύριο με τον Νεοσσό θα κάνουμε μια βόλτα στη Πεντέλη!
Δείτε το θέμα στο ανάλογο Section !
The Dirty Harry
Θέλω να θέσω το εξής ερώτημα.
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος οτι θές όρθια θέση?
τα γυμνά πχ, δεν έχουν ακριβώς όρθια θέση.
Σαφώς, αλλα δεν έχουν μόνο τα γυμνά αυτή τη θέση. Την έχουν και τα ST.
Δες το Z1000SX πχ ή το VFR800...
To S4rs ας πούμε, είναι πιο σκυφτό απο τα παραπάνω...
https://cycle-ergo.com/
Αφού μπήκαν στην κουβέντα και γυμνά στρογγυλοφάναρα, γιατί δεν κοιτάς και XJR1300 ή CB1300;
Παρά τα κυβικά τους είναι κατάλληλα για Αθήνα (πολλή ροπή χαμηλά).
Επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι βρίσκεις πολύ προσεγμένα μτχ. Συνήθως τα αγοράζουν για ήρεμη χρήση.
Πέρναγα μερικά χλμ χώμα σε διακοπές με CB1200.
Απροβλημάτιστο το καημένο αλλά ρε συ lykourgi δεν τον λυπάσαι; είναι ζώα ρε συ.
Θα κατέβει με μικρή εμπειρία παγωμένη κατηφόρα με το εργοστάσιο; Ανάμεσα στα αυτοκίνητα σαν να καβαλάει ταύρο;
Εδώ σε ταξίδι υπάρχουν φορές που λες: κοίτα το ζώο τι βγάζει, βάζει κ.λπ.
Ωραία τα muscle bikes, όπως έγραψα και πιο πριν, θα ήθελα κάποια στιγμή να είχα για μικρό χρονικό διάστημα Yamaha V-Max, Suzuki GSX 1400 (από τα λίγα στρογγυλοφάναρα που μου αρέσουν), Triumph Rocket III. Αλλά νομίζω ότι μετά τους πρώτους μήνες του ενθουσιασμού όπου θα σου αρέσουν όλα, θα κυριαρχήσει η ταλαιπωρία και φυσικά θα αρχίσεις να μην δικαιολογείς στον εαυτό σου τα πολλαπλάσια έξοδα συντήρησης και χρήσης. Επειδή ο βασικός λόγος που μου αρέσουν είναι η ροπή, θεωρώ ότι μετά από αρκετά χρόνια που θα έχουν γίνει προσιτές οι μεσαίες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη ροπή από στάση, χωρίς τα μειονεκτήματα των πολλών σεσέ.
Για τον ίδιο λόγο, θεωρώ το MT-10 ειδικής χρήσης, για Σαββατοκύριακα. Το Tracer 9 θα μπορούσε να κάνει τα πάντα, με κάποιους συμβιβασμούς στην πόλη.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 26/11/2022 στις 11:09.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δεν λέω για το κόστος, αυτός ο όγκος και η γεωμετρία είναι ευκίνητος σαν duc? απορώ που τα συγκρίνεις.
Από τα γυμνά που κοιτάω σοβαρά είναι το XSR 900 (το οποίο να είμαι ειλικρινής κοντράρει την Multi στο κεφάλι μου)
Τα νέα γυμνά της Ducati οπτικά δε μαρέσουν, κινούνται σε πιο Sport στυλ από όσο θα ήθελα.
Τώρα γλυκοκοιτάω και από Triumph αλλά με σοβαρή αμφιβολία λόγω απαράδεκτης αντιπροσωπείας.
Και το CB650R Από Honda.
Το BMW μου κάθεται κάπως λόγω κυβικών του.
The Dirty Harry
Αφού μπήκαν και τα γυμνά στο παιχνίδι, δες και το F900R. Το πήρα τον Απρίλιο του 2021 και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δες τις εντυπώσεις μου εδώ και σε ένα ποστ λίγο παρακάτω από αυτό. Πιο πάνω γράφει εντυπώσεις και ο Viking που είναι επίσης κάτοχος. Για οτιδήποτε άλλο στείλε μου προσωπικό μήνυμα