Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Μετά το fazer ...

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    194 κιλά ήταν. Όσο το είχα, μου έδινε την αίσθηση ότι ήταν βαρύ αλλά σβέλτο και στιβαρό στο δρόμο. Δηλαδή θυμάμαι καταστάσεις να οδηγώ με τρελό αέρα και να μην κουνιέται. Μάλλον έχω καλομάθει τώρα με το MT-07 που μου φαίνεται "ελαφρύ σαν ποδήλατο" και όλα τα άλλα μου φαίνονται βαριά.

Για όσα χρόνια είχα το Scarabeo, δεν μου είχε βγάλει τίποτα το εξαιρετικά περίεργο ή ακριβό που να θυμάμαι. Έκανα πιστά τα service στην ώρα τους.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Για περιφερειακό θες ~22 άλογα και πάνω. Για πιο μικρό δε θα κοιτούσα κι ας είναι καινούριο. Θες τελική στα 130-140 μίνιμουμ για να μπορείς να κινείσαι με 100-110 έχοντας και λίγο γκάζι για ενεργητική ασφάλεια.

Τα λεφτά βέβαια είναι πολύ λίγα, δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις με δύο χιλιάρικα.
    Αν πηγαίνει 130, 130 θα πηγαίνω όχι 110 σαν ελάχιστο το είπα το 110. Όντως δεν θα πάω σε κάτι μικρότερο, 250 minimum, γύρω στα 22hp έχουν τα περισσότερα 250αρια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    194 κιλά ήταν. Όσο το είχα, μου έδινε την αίσθηση ότι ήταν βαρύ αλλά σβέλτο και στιβαρό στο δρόμο. Δηλαδή θυμάμαι καταστάσεις να οδηγώ με τρελό αέρα και να μην κουνιέται. Μάλλον έχω καλομάθει τώρα με το MT-07 που μου φαίνεται "ελαφρύ σαν ποδήλατο" και όλα τα άλλα μου φαίνονται βαριά.

Για όσα χρόνια είχα το Scarabeo, δεν μου είχε βγάλει τίποτα το εξαιρετικά περίεργο ή ακριβό που να θυμάμαι. Έκανα πιστά τα service στην ώρα τους.
    Σώπα ρε, ίδια κιλά με το fazer είναι; Δεν του φαίνεται.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    Γεια σου Γιώργο,

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε 300άρι scooter.

Πριν πολλά χρόνια είχα πάρει με €2000 ένα Aprilia Scarabeo 300S (ήταν μοντέλο της τελευταίας χρονιάς που κυκλοφόρησε ποτέ, δεν θυμάμαι έτος), το οποίο πραγματικά με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Έκανα άπειρα, απροβλημάτιστα, χιλιόμετρα για πολλά χρόνια που το είχα. Είχε αξιοπρεπέστατη ροπή για μέσα στην πόλη και τελική περί τα 150χλμ/ω. Είχα κάνει πολλά μακρινά ταξίδια μ'αυτό (και δικάβαλα παρακαλώ), με κορυφαίο (όχι δικάβαλο αυτό) Αθήνα-Αλεξανδρούπολη μονοκοπανιά (και η επιστροφή το ίδιο). Με πήγαινε άνετα 120-130χλμ/ω στην εθνική χωρίς τον παραμικρό κόπο. Θυμάμαι ότι γεμάτο έβγαζε περί τα 200χλμ. Η σέλα του ήταν η πιο αναπαυτική που έχω κάτσει ποτέ.

Δεν λέω ντε και καλά να πάρεις το ίδιο αλλά ενδεχομένως κάτι παρεμφερές. Νομίζω κάνει για αυτό ακριβώς που περιγράφεις.

Βέβαια από την άλλη, συμφωνώ με το να πάρεις κάτι καινούριο αλλά στα λεφτά που παίζεις δεν υπάρχει νομίζω τίποτα που να αξίζει.
    150 θα έκλεβε κάργα το κοντέρ.
    Είχα το αντίστοιχο σε πιατζιο Μπέβερλυ.
    Με 2.000 ευρώ θα αγοράσει 15ετιας χαρβαλο.
    Έτσι δε κάνεις οικονομία ειδικά σε σκούτερ που έχουν ακριβά σέρβις σε σχέση με μοτοσυκλέτα.
    Ας ζοριστει ο φίλος να πάρει καινούριο cf250, voge 300 και να έχει την εγγύηση να κοιμάται ησυχος

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μετα το Fazer τι.....
    από fazerelec στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2011, 20:24
  2. Τι λεει το κάθε ζώδιο μετά το sex...
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 08:14
  3. Ti Λεει Καθε ... Μετα Το Sex?
    από monstermind στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ