Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: benelli trk 502x vs voge 500dsx

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skritikos Προβολή μηνύματος
    Και σκέψου πως τα καλά ακόμη και με αυτές τις τιμές φεύγουν σε λίγες μέρες.
    ναιι ισχυει και αυτο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NickTrick Προβολή μηνύματος
    μεταχειρισμενο ? δεν αξιζει περισσοτερο ενα καινουργια εχεις κατι να προτεινεις στο μεταχ ? για Α2?
    πλάκα κάνω , γιατί θα βρεις πολλά θέματα που έγινε το debate μεταξύ καινούργιου Κινέζικου και μεταχειρισμένου γιαπωνέζικου , με πολύ ένθερμες απόψεις
    η κάθε πλευρά

Απο τα 2 , θα πήγαινα στο Voge γιατί λογικά θα είναι ελαφρύτερο σημαντικά απο το Benelli και δεν είδα να αναφέρεις κάποια μεγάλη μηχανή ως εμπειρία
    αλλά αν έχεις πραγματικά καψουρευτεί το Benelli , κάνε το μια βόλτα και πάρε την απόφαση.
    Στο κάτω κάτω , στην Ιταλία έχει ξεπουλήσει το μοντέλο αυτό.

Εν προκειμένω , λεφτά θα χάσεις περισσότερα με το καινούργιο , προφανώς αλλά φαντάζομαι οτι το έχεις σκεφτεί αυτό.

ΥΓ απο μτχ για Α2 , μόνο περιορισμένες εκδόσεις των Tracer ή Versys 650 , που είναι μια κατηγορία πάνω με όλα τα + και τα -

Μέλος
    χααχχα τελεια σε ευχαριστω

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Γιαπωνέζος Α2
    https://www.car.gr/324095267
    https://www.car.gr/330161978
    https://www.car.gr/330502608

Για το δίλλημα τώρα, κόντρα στους περισσότερους -αναγνωρίζοντας τα μειονεκτήματα όγκου και βάρους- θα πήγαινα στο benelli (το φτηνότερο αυτο με τις 17ριδες τροχους) λόγω πιο εύπεπτου ονόματος, πιο όμορφο συνολικά, πιο όμορφη μούρη.

Μέλος
    μαλιστα ναι καταλαβαινω γενικα ειναι το βαρος και ογκος το αρνητικο του βεβαια απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και τοσο κακο οσο λενε

Μέλος
    206 κιλά με 235 είναι διαφορά, φορτωμένο το Benelli θα δυσκολεύεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lakisss Προβολή μηνύματος
    206 κιλά με 235 είναι διαφορά, φορτωμένο το Benelli θα δυσκολεύεται.
    Το μηχανάκι δεν θα δυσκολεύεται , ο αναβάτης θα δυσκολεύεται.
    Ανάλογο βάρος έχουν τα 1000+

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το μηχανάκι δεν θα δυσκολεύεται , ο αναβάτης θα δυσκολεύεται.
    Ανάλογο βάρος έχουν τα 1000+
    Δεν έχουν την ίδια ροπή και ιπποδύναμη όμως.

Δεν έχουν την ίδια ροπή και ιπποδύναμη όμως.
    Ακόμα χειρότερα....

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Φιλε και εγω εχω το 500ds. Εχω και εγώ αναφερθει εκτενώς στα πόστ μου, ψαξτα. Γενικα είχα δει απο κοντα και το benelli αλλα κατι δεν μου άρεσε στις λεπτομέρειες και το απέρριψα κατευθειαν. Αν δεις απο κοντά το Voge θα καταλάβεις. Είναι στην πένα. Από εμφάνιση, μου αρέσει πολυ περισσότερο το voge, αλλα αυτο ειναι καθαρά θεμα γουστου και δεν υπαρχει επιχειρημα.

Καποια notes κυριως σχετικά με το voge. ΔΕΝ γνωρίζω για το benelli γιατι δεν ηταν επιλογή μου λόγω εμφάνισης:

-- Στα + του benelli ειναι οτι εχει 3 χρόνια εγγυηση (παλιότερα ειχε 4) vs 2 που εχει το voge.

-- Στο Voge με 600 ευρω εχεις το τριβάλιτσο +σχάρες για να τοποθετηθει, που ειναι και η ουσία της μηχανης. ΔΕΝ ξερω ποσο εχει στο benelli. Αν πας στο βογκ παρε το τριβάλιτσο. Μετά για να το βάλεις ειναι πανω απο 1000. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η τιμή 600 ειναι αν το παραγγήλεις με το τριβάλιτσο.

-- To Voge στην τιμή που εχει ειναι όλα μέσα. Δλδ, κεντρικό στάντ, καγκελα προστατευτικά, προστατευτικό μηχανής κτλ. Ολα αυτα συνήθως ειναι έξτρα κυρίως στις established εταιρίες. ΔΕΝ ξερω αν ολα αυτα υπαρχουν στο benelli στην αρχική τιμή. Επισης αν πας σε μεταχειρισμένο (εγω ειμαι γενικά κατα των μεταχειρισμένων) καλο θα ειναι να δεις αν και τι υπαρχουν απο όλα αυτα. Η μηχανη θα σου πεσει. Οποτε, καλο θα ειναι να την εχεις προστατευμενη.

-- Ασφάλεια interamerican οτι πιο φουλ υπαρχει + κλοπή (καλυψη 100%) + οδική βοήθεια, διαμονή επαρχία (Αλεξανδρούπολη) και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 6200 είναι στα 330 το χρόνο. Μάλιστα στον δεύτερο χρόνο ΔΕΝ μου μειώσαν το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Αν τυχόν πηρες τώρα το δίπλωμα της κατηγορίας μη ξεχάσεις να βάλεις επασφάλιστρο νέου οδηγου (+50ευρω)

-- Τιμές για σερβις στην παρακάτω εικόνα. Επιβεβαιώνω οτι οι τιμές ειναι αυτες γιατι τα περασα και εγω σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρουπολη. Η εικόνα ειναι απο το Voge club στο fb οπου τα παιδια κάνουν ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια. Οτι χρειαστεις ρωτας εκει. https://www.facebook.com/groups/VogeMotoClubHellas

-- Παραδοσιακά η voge είχε κανα τρίμηνο αναμονή για παράδοση. εγω ειχα πεσει νομίζω και στο θέμα του σουέζ. Δεν ξερω τι συμβαινει τωρα. Επισης δεν ξερω τι συμβαινει και με το benelli. Εγω την πηρα απο τον Louro στo Χαλάνδρι. Κανε ενα τηλέφωνο και θα στα εξηγήσει όλα. Ο τυπος εχει 500 review 5aria στο google.

-- Απο προβήματα, είχε καποιες παιδικές ασθένειες, καταβάση false alarm με αισθητήρες. Η μηχανή δεν με αφησε ποτέ. Τα προβηματα λυθηκαν με επισκεψη στο συνεργείο και παντα με χρέωση στην εγγυηση (πολλές φορες και επιπλεον πραγματα προληπτικα)

Οτι θες ρωτα. Αλλα νομίζω τα εχω γράψει όλα

EDIT: Τα παραπάνω τα έγραψα για το 500ds και οχι το 500dsx. Ισχύουν ολα. Νομίζω ότι οι μόνες διαφορές ειναι οτι το dsx εχει μπροστά 19αρη τροχό (vs 17άρη στο ds) και και οτι έχει κουμπάκι για να βγαίνει το ABS (ενω το ds δεν έχει).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	voge.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	55,1 KB 
ID:	441444
    Τελευταία τροποποίηση από Dr.Monty; 16/02/2023 στις 10:48. Αιτία: επεξήγηση

Μέλος
    φίλτρο αέρα στο Voge: 13 euro
    φίλτρο αέρα στο CB500X: 57 euro

Κλαίω με τα χάλια μας (Honda)

Τα λάδια όμως, γιατί 49 euro τα 3 λίτρα;
    Τελευταία τροποποίηση από skritikos; 16/02/2023 στις 10:58.

φίλτρο αέρα στο Voge: 13 euro
    φίλτρο αέρα στο CB500X: 57 euro

Κλαίω με τα χάλια μας (Honda)
    Πλενόμενο. Το πληρώνεις μια φορά και στα επόμενα 200Κ χιλ. δεν ξαναπληρώνεις τίποτα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Πλενόμενο. Το πληρώνεις μια φορά και στα επόμενα 200Κ χιλ. δεν ξαναπληρώνεις τίποτα.
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε μηχανή δρόμου είναι αλήθεια. Θα το κοιτάξω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dr.Monty Προβολή μηνύματος
    Φιλε και εγω εχω το 500ds. Εχω και εγώ αναφερθει εκτενώς στα πόστ μου, ψαξτα. Γενικα είχα δει απο κοντα και το benelli αλλα κατι δεν μου άρεσε στις λεπτομέρειες και το απέρριψα κατευθειαν. Αν δεις απο κοντά το Voge θα καταλάβεις. Είναι στην πένα. Από εμφάνιση, μου αρέσει πολυ περισσότερο το voge, αλλα αυτο ειναι καθαρά θεμα γουστου και δεν υπαρχει επιχειρημα.

Καποια notes κυριως σχετικά με το voge. ΔΕΝ γνωρίζω για το benelli γιατι δεν ηταν επιλογή μου λόγω εμφάνισης:

-- Στα + του benelli ειναι οτι εχει 3 χρόνια εγγυηση (παλιότερα ειχε 4) vs 2 που εχει το voge.

-- Στο Voge με 600 ευρω εχεις το τριβάλιτσο +σχάρες για να τοποθετηθει, που ειναι και η ουσία της μηχανης. ΔΕΝ ξερω ποσο εχει στο benelli. Αν πας στο βογκ παρε το τριβάλιτσο. Μετά για να το βάλεις ειναι πανω απο 1000. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η τιμή 600 ειναι αν το παραγγήλεις με το τριβάλιτσο.

-- To Voge στην τιμή που εχει ειναι όλα μέσα. Δλδ, κεντρικό στάντ, καγκελα προστατευτικά, προστατευτικό μηχανής κτλ. Ολα αυτα συνήθως ειναι έξτρα κυρίως στις established εταιρίες. ΔΕΝ ξερω αν ολα αυτα υπαρχουν στο benelli στην αρχική τιμή. Επισης αν πας σε μεταχειρισμένο (εγω ειμαι γενικά κατα των μεταχειρισμένων) καλο θα ειναι να δεις αν και τι υπαρχουν απο όλα αυτα. Η μηχανη θα σου πεσει. Οποτε, καλο θα ειναι να την εχεις προστατευμενη.

-- Ασφάλεια interamerican οτι πιο φουλ υπαρχει + κλοπή (καλυψη 100%) + οδική βοήθεια, διαμονή επαρχία (Αλεξανδρούπολη) και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 6200 είναι στα 330 το χρόνο. Μάλιστα στον δεύτερο χρόνο ΔΕΝ μου μειώσαν το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Αν τυχόν πηρες τώρα το δίπλωμα της κατηγορίας μη ξεχάσεις να βάλεις επασφάλιστρο νέου οδηγου (+50ευρω)

-- Τιμές για σερβις στην παρακάτω εικόνα. Επιβεβαιώνω οτι οι τιμές ειναι αυτες γιατι τα περασα και εγω σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρουπολη. Η εικόνα ειναι απο το Voge club στο fb οπου τα παιδια κάνουν ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια. Οτι χρειαστεις ρωτας εκει. https://www.facebook.com/groups/VogeMotoClubHellas

-- Παραδοσιακά η voge είχε κανα τρίμηνο αναμονή για παράδοση. εγω ειχα πεσει νομίζω και στο θέμα του σουέζ. Δεν ξερω τι συμβαινει τωρα. Επισης δεν ξερω τι συμβαινει και με το benelli. Εγω την πηρα απο τον Louro στo Χαλάνδρι. Κανε ενα τηλέφωνο και θα στα εξηγήσει όλα. Ο τυπος εχει 500 review 5aria στο google.

-- Απο προβήματα, είχε καποιες παιδικές ασθένειες, καταβάση false alarm με αισθητήρες. Η μηχανή δεν με αφησε ποτέ. Τα προβηματα λυθηκαν με επισκεψη στο συνεργείο και παντα με χρέωση στην εγγυηση (πολλές φορες και επιπλεον πραγματα προληπτικα)

Οτι θες ρωτα. Αλλα νομίζω τα εχω γράψει όλα

EDIT: Τα παραπάνω τα έγραψα για το 500ds και οχι το 500dsx. Ισχύουν ολα. Νομίζω ότι οι μόνες διαφορές ειναι οτι το dsx εχει μπροστά 19αρη τροχό (vs 17άρη στο ds) και και οτι έχει κουμπάκι για να βγαίνει το ABS (ενω το ds δεν έχει).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	voge.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	55,1 KB 
ID:	441444
    Οι τιμές που αναφέρονται στον πίνακα είναι με φ.π.α.;;

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Δεν ξέρω. Λογικά ναι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Benelli TRK 502X VS CFmoto 650 mt
    από D.Agr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2022, 21:34
  2. ΚΤΜ 390 ADVENTURE VS BENELLI TRK 502X
    από newmember41 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2021, 17:14
  3. BENELLI TRK 502X VS HONDA CB 500X
    από newmember41 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2020, 14:28
  4. Kawasaki versys 300 x VS benelli trk 502
    από Gavazakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2020, 22:30
  5. Benelli TRK 502 vs BMW F650GS
    από haga1981 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2020, 12:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ