Σελίδα 68 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 18586364656667686970717273 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αληθεια τωρα? Ενα δικυλινδρο μοτερ με 77 αλογα ισα ισα που φτανει να κινειται καποιος λιγο σβελτα? Γενικοτητα ειναι αυτο παιδες.

Για τον μεσο αναβατη ειναι παραπανω απο μια χαρα. Στα χερια ενος σβελτου, θα παει παρα πολυ γρηγορα. Μην υπερβαλουμε. Τα χερια λειπουν στους περισσοτερους, οχι τα αλογα.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Μέλος
    Κι εγώ κλαίω με τέτοια σχόλια. 77 ίππους και τους κάναμε 7. Σβέλτα μπορείς να πας σχεδόν με τα πάντα αν έχεις τα χέρια και την επιθυμία.
    Τα 80 άλογα κάποτε ήταν ιπποδυνάμεις supersport και ίσως καλύτερα που δεν μπορούσαν να τις φτάσουν πολλοί τότε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Ε ναι βρε παιδιά επειδή δεν έχουμε χέρια θέλουμε λίγα παραπάνω άλογα για να καλύψουν την κουλαμάρα μας τουλάχιστον στις ευθείες

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Βεβαια το θεμα ειναι να υπαρχει ενα πακετο με αλογα, αναρτησεις, φρενα κλπ κλπ.
    Τι να τα κανω τα 77 αλογα αν το υπολοιπο μοτο ειναι σουμιες κ δεν στριβει/φρεναρει.
    Για να πας γρηγορα υπαρχουν κ καποιες προυποθεσεις.
    Βεβαια το γρηγορα ειναι κ υποκειμενικο στον καθενα...

Στο δια ταυτα ουτε εγω θα κοιτουσα αυτα τα GS.
    Ride(s) the wind of change...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Εντάξει δεν είμαι όπως έχω ξαναπεί ο ΠΙΟ ΧΕΡΑΣ εδώ μέσα.
    Τα παιδιά στην βόλτα όμως είδαν πως οδηγώ και για τα χιλιόμετρα που έχω γράψει είμαι σε πολύ καλό επίπεδο.
    Ωστόσο , το GS με κινητήρα κινεζιά και τιμή ευρωπαίου να πέσει φωτιά να με κάψει αν το πάρω. Χίλιες φορές να πάω για το Transalp το νέο.
    Το θέμα μου με το τρανσαλπ ενώ έχει το τέλειο Ratio cc/hp για τα ζητούμενα μου είναι η εμφάνιση. Μου θυμίζει έντονα το CB500X (της Honda όχι της Voge ) και δεν μου βγάζει ότι είναι μηχανή που είναι άνετη για 2 άτομα και ταξίδι 800 χλμ την μέρα .
    Ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί η Honda έχει λίγο ηλίθια Renders και όλα της τα μηχανάκια φαίνονται χειρότερα στον υπολογιστή από ότι από κοντά.

Το Moto guzzi (V85TT) επίσης έφυγε για 2 λόγους.
    1ον είναι αερόψυκτο και θα μείνω άτεκνος μέσα στην πόλη το καλοκαίρι
    2ον έχει αστοχία με την θέση καταλύτη και ανεβάζει θερμοκρασία στις βαλβίδες. (νομίζω , το διάβασα σε αντίστοιχο φόρουμ)

Οι επιλογές μου έχουν ως εξής.
    1. Ducati Multi
    2. Tracer 9
    3. Transalp Αν ακούσω την φωνή λογικής μέσα μου.

Το ΣΚ θα πάω να δω την Tracer ξανά γιατί με έχουν πρήξει ΟΛΟΙ ότι έχει τρελό μοτέρ και ότι μαλακιζομαι που δνε την έχω πάρει ήδη .
    The Dirty Harry

270° firing order Το avatar του/της katsar
    230 κιλά μαούνα και 77 άλογα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο οκ όταν στο μυαλό του thread starter υπάρχουν οχήματα σαν την Multistrada και το χιλιάρι M.G.
    when life gets complicated... i ride.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    230 κιλά μαούνα και 77 άλογα βάζουν φωτιά στην άσφαλτο οκ όταν στο μυαλό του thread starter υπάρχουν οχήματα σαν την Multistrada και το χιλιάρι M.G.
    Παραδόξως το Multi μου φάνηκε πολύ πιο ήσυχο από το MG .
    Το MG ήταν πραγματικά εμπειρία από μόνο του. Αν δεν είχα στο μυαλό μου πολύ μακρινό ταξίδι (αισίως καλοκαίρι του 24 Nordcapp) θα το είχα πάρει.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Χάρη,
    Αφενός δεν αγοράζουμε μηχανάκι για ένα τεράστιο ταξίδι σε 2 χρόνια,που για πολλούς λόγους μπορεί να αναβληθεί,αλλά για να μας βολεύει και να γουστάρουμε στο 90% της διαβίωσης μαζί του,αφετέρου με μια ψηλή ζελατινούλα μια χαρά το κάνει το ταξίδι και το mg!
    Και δεν υπάρχει όχημα(μόνο το αεροπλάνο)που θα κάνεις 800χλμ σε μια μέρα και θα είσαι ξεκούραστος!σε μηχανή μόνο το goldwing και το k1600gtl το πλησιάζουν αλλά δεν σου κάνουν για τίποτα άλλο!
    Οπότε πάρε αυτό που γουστάρεις να είσαι happy κάθε μέρα!το mg έχει πολύ τύπο και χαρακτήρα!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Εντάξει δεν είμαι όπως έχω ξαναπεί ο ΠΙΟ ΧΕΡΑΣ εδώ μέσα.
    Τα παιδιά στην βόλτα όμως είδαν πως οδηγώ και για τα χιλιόμετρα που έχω γράψει είμαι σε πολύ καλό επίπεδο.

Οι επιλογές μου έχουν ως εξής.
    1. Ducati Multi
    2. Tracer 9
    3. Transalp Αν ακούσω την φωνή λογικής μέσα μου.

Το ΣΚ θα πάω να δω την Tracer ξανά γιατί με έχουν πρήξει ΟΛΟΙ ότι έχει τρελό μοτέρ και ότι μαλακιζομαι που δνε την έχω πάρει ήδη .
    Ακριβως γιατι θυμαμαι τα σχολια της βολτας που κανατε, θεωρω οτι δεν εισαι ουτε για 750/800GS αλλα ουτε για Transalp. Θες κατι που θα σε βοηθησει να εξελιξεις την οδηγηση σου οποτε στην θεση σου, θα αφηνα εκτος οτι ειναι με 21" μπροστινο. και το tracer και το multi ειναι road orientated, και στριβουν τον κ@λο τους.

Και τα αλλα θα το κανουν αλλα οχι ακοπα...

Επειδη ξεκινησες δυνατα αυτο το θρεντ, θεωρω οτι πρεπει να γυρισεις εκει που αρχισες.. η στην Ιταλιδα, η στην Γιαπωνεζα απο την Ιβατα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Βεβαια το θεμα ειναι να υπαρχει ενα πακετο με αλογα, αναρτησεις, φρενα κλπ κλπ.
    Τι να τα κανω τα 77 αλογα αν το υπολοιπο μοτο ειναι σουμιες κ δεν στριβει/φρεναρει.
    Για να πας γρηγορα υπαρχουν κ καποιες προυποθεσεις.
    Βεβαια το γρηγορα ειναι κ υποκειμενικο στον καθενα...

Στο δια ταυτα ουτε εγω θα κοιτουσα αυτα τα GS.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος

Ρε κανιβαλοι και οι δυο, Προφανως και το πακετο κινητηρας, αναρτησεις, φρενα ειναι απαραιτητο. Αλλιως θα ειχαμε ολοι TDM η VMAX

Δεν ειδα τον νηματοθετη να θελει να βαζει φωτια στην ασφαλτο.. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει κλεισει με το transalp και τις δυνατοτητες του, και παει για καλυτερα. Οτι καναμε οι περισσοτεροι καποια στιγμη.

Τα 77 δικυλινδρα αλογα, ειναι κατα την γνωμη μια χαρα αναβαθμιση ΓΕΝΙΚΑ. Και ενα αψογο all around που θα σε παει παντου και θα στριψεις καλυτερα και διασκεδαστικοτερα... Ειδικα ομως μιλωντας, τοτε ο καθενας με τις αναγκες του.

Επισης με τα ηλεκτρονικα του σημερα, μπορεις να καβαλησεις ενα ΚΤΜ 1290 και αλλα αντιστοιχα του και να μην γλυστραει, σουζαρει, αντιδραει περιεργα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... Θα το καβαλησει και κουλος.... Απλα θα φορτωνει χιλιομετρα ανελεητα... Στην ουσια ομως Δεν λεει τιποτα τι αλογα εχει. Μπορει να περναει διπλα σου με τον πιο αχρηστο αναβατη που δεν θα καταλαβει ποτε τι οδηγει...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Ακριβως γιατι θυμαμαι τα σχολια της βολτας που κανατε, θεωρω οτι δεν εισαι ουτε για 750/800GS αλλα ουτε για Transalp. Θες κατι που θα σε βοηθησει να εξελιξεις την οδηγηση σου οποτε στην θεση σου, θα αφηνα εκτος οτι ειναι με 21" μπροστινο. και το tracer και το multi ειναι road orientated, και στριβουν τον κ@λο τους.

Και τα αλλα θα το κανουν αλλα οχι ακοπα...

Επειδη ξεκινησες δυνατα αυτο το θρεντ, θεωρω οτι πρεπει να γυρισεις εκει που αρχισες.. η στην Ιταλιδα, η στην Γιαπωνεζα απο την Ιβατα.
    Yes sir!
    Σάββατο το Tracer.
    The Dirty Harry

Νέο μέλος
    Να ρωτήσω γιατί δεν εχεί μπει καθόλου στην εξίσωση του tuareg660? Εχώ χάσει επεισόδια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Γιααααααά τσέκαρε...

https://www.motomag.gr/news/epikairo...ntela-toy-2023
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Γιααααααά τσέκαρε...

https://www.motomag.gr/news/epikairo...ntela-toy-2023
    Δηλαδή σε ολόκληρη τη χώρα, ένας στην Αθήνα είναι που δίνει Απρίλια Τουονο για test ride?

Moderator
    Παίδες θέλω απόψεις για Πιπερίγκο (Κυψέλη) σε Vrooms και σε Pms.
    Προφανώς όχι εδώ. Παρακαλώ.
    The Dirty Harry

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε