Σελίδα 69 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 19596465666768697071727374 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Βεβαια το θεμα ειναι να υπαρχει ενα πακετο με αλογα, αναρτησεις, φρενα κλπ κλπ.
    Τι να τα κανω τα 77 αλογα αν το υπολοιπο μοτο ειναι σουμιες κ δεν στριβει/φρεναρει.
    Για να πας γρηγορα υπαρχουν κ καποιες προυποθεσεις.
    Βεβαια το γρηγορα ειναι κ υποκειμενικο στον καθενα...

Στο δια ταυτα ουτε εγω θα κοιτουσα αυτα τα GS.

To 750GS είναι ο σουμιές που δεν φρενάρει, ή γενικόλογη η αναφορά;

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Παίδες θέλω απόψεις για Πιπερίγκο (Κυψέλη) σε Vrooms και σε Pms.
    Οχι
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    θυμίζει πισπιριγκου
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή σε ολόκληρη τη χώρα, ένας στην Αθήνα είναι που δίνει Απρίλια Τουονο για test ride?
    Και πολλοί είναι...
    Αν έψαξα καλά μόνο το 660 έχει!σωστά?
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 08/03/2023 στις 22:49.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Εντάξει δεν είμαι όπως έχω ξαναπεί ο ΠΙΟ ΧΕΡΑΣ εδώ μέσα.
    Τα παιδιά στην βόλτα όμως είδαν πως οδηγώ και για τα χιλιόμετρα που έχω γράψει είμαι σε πολύ καλό επίπεδο.
    Ωστόσο , το GS με κινητήρα κινεζιά και τιμή ευρωπαίου να πέσει φωτιά να με κάψει αν το πάρω. Χίλιες φορές να πάω για το Transalp το νέο.
    Το θέμα μου με το τρανσαλπ ενώ έχει το τέλειο Ratio cc/hp για τα ζητούμενα μου είναι η εμφάνιση. Μου θυμίζει έντονα το CB500X (της Honda όχι της Voge ) και δεν μου βγάζει ότι είναι μηχανή που είναι άνετη για 2 άτομα και ταξίδι 800 χλμ την μέρα .
    Ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί η Honda έχει λίγο ηλίθια Renders και όλα της τα μηχανάκια φαίνονται χειρότερα στον υπολογιστή από ότι από κοντά.

Το Moto guzzi (V85TT) επίσης έφυγε για 2 λόγους.
    1ον είναι αερόψυκτο και θα μείνω άτεκνος μέσα στην πόλη το καλοκαίρι
    2ον έχει αστοχία με την θέση καταλύτη και ανεβάζει θερμοκρασία στις βαλβίδες. (νομίζω , το διάβασα σε αντίστοιχο φόρουμ)

Οι επιλογές μου έχουν ως εξής.
    1. Ducati Multi
    2. Tracer 9
    3. Transalp Αν ακούσω την φωνή λογικής μέσα μου.

Το ΣΚ θα πάω να δω την Tracer ξανά γιατί με έχουν πρήξει ΟΛΟΙ ότι έχει τρελό μοτέρ και ότι μαλακιζομαι που δνε την έχω πάρει ήδη .
    1. Για το πρώτο δεν ισχύει σίγουρα. Ίσα ίσα που με τον αερόψυκτο δεν σηκώνει θερμοκρασίες όπως πχ σηκώνουν τα υδρόψυκτα όταν σταματάνε στα 40αρια στο κέντρο.
    2. Για το δεύτερο θα με ενδιέφερε να μου στείλεις την πηγή. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω και αυτό δεν το βρήκα κάπου.
    Ευχαριστώ!

Θεωρώ ότι με ένα test ride στο Transalp θα ξεκαθαρίσουν όλα, ίσως τα 90 άλογα σου αρκούν. Ωραίο το Multi αλλά το κόστος του μεγάλου service κλπ είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας για μένα τουλάχιστον.

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Μπαμπη, γράψε λίγο περισσότερα στοιχεία (δεν έχουμε άλλους ενεργούς MG κατόχους εδώ μέσα), μοντελο, χλμ, χρήση, συντηρήσεις και το κοστος τους
    Δόκτωρα τώρα το είδα το μήνυμα, θα απαντήσω από βδομάδα που θα είμαι Αθήνα πάλι να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει γιατί δεν θυμάμαι απ' έξω.
    Breva 750 ie του 2008 έχουμε πάντως. Χρήση αστικές συγκοινωνίες, μέσα στην πόλη αυστηρά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ισα ισα το αεροψυκτο ΔΕΝ ειναι για την πολη. Σε ταξιδι δεν νοιωθει αλλα μεσα στην πολη με πολλά σταματα-ξεκινα ο κινητηρας βγαζει φωτια και λαβρα και το λιπαντικο βράζει.

Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια από το δικο μου που ειναι (ελαιο)αεροψυκτο (έχει δηλ ψυγειο λαδιου). Κι ακομα δεν έχει "ζησει" ελληνικο καλοκαιρι.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Χάρη,
    Αφενός δεν αγοράζουμε μηχανάκι για ένα τεράστιο ταξίδι σε 2 χρόνια,που για πολλούς λόγους μπορεί να αναβληθεί,αλλά για να μας βολεύει και να γουστάρουμε στο 90% της διαβίωσης μαζί του,αφετέρου με μια ψηλή ζελατινούλα μια χαρά το κάνει το ταξίδι και το mg!
    Και δεν υπάρχει όχημα(μόνο το αεροπλάνο)που θα κάνεις 800χλμ σε μια μέρα και θα είσαι ξεκούραστος!σε μηχανή μόνο το goldwing και το k1600gtl το πλησιάζουν αλλά δεν σου κάνουν για τίποτα άλλο!
    Οπότε πάρε αυτό που γουστάρεις να είσαι happy κάθε μέρα!το mg έχει πολύ τύπο και χαρακτήρα!
    Ρε συ το MG είναι πολύ ωραίο αλλά μου φάνηκε άβολο , το είχα γράψει και την μέρα που το καβάλησα, έπαιρναν παράξενη κλίση τα πόδια μου.
    Θα το δοκιμάσω και αυτο ξανά το σάββατο και θα σας πω!
    Το νέο Γκρι F35 το έχω τσεκάρει , είναι άρρωστο.
    The Dirty Harry

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    1. Για το πρώτο δεν ισχύει σίγουρα. Ίσα ίσα που με τον αερόψυκτο δεν σηκώνει θερμοκρασίες όπως πχ σηκώνουν τα υδρόψυκτα όταν σταματάνε στα 40αρια στο κέντρο.
    2. Για το δεύτερο θα με ενδιέφερε να μου στείλεις την πηγή. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω και αυτό δεν το βρήκα κάπου.
    Ευχαριστώ!

Θεωρώ ότι με ένα test ride στο Transalp θα ξεκαθαρίσουν όλα, ίσως τα 90 άλογα σου αρκούν. Ωραίο το Multi αλλά το κόστος του μεγάλου service κλπ είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας για μένα τουλάχιστον.
    Επειδή έχω δει και διαβάσει τόσα πολλά αυτές τις μέρες και ειλικρινά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που και τι και δεν το έχω βρει ακόμα, θα το στείλω εδώ όταν μου έρθει ξανά η φλασιά.
    Σίγουρα δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου όμως!
    The Dirty Harry

Moderator
    Γιααααααά τσέκαρε...

https://www.motomag.gr/news/epikairo...ntela-toy-2023
    Το τρελό της υπόθεσης, είναι ότι η MG έχει τρομερή εξυπηρέτηση. Το έχω ξαναγράψει και μπράβο τους.
    Δεν χρειάζονται τα Open Days , είναι τρομεροί στις πωλήσεις κάθε μέρα.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ!
    Αυτό με τον καταλύτη δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι το μηχανάκι δουλεύει φτωχά για να περνάει τις προδιαγραφές ε5. Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν ζεσταίνεται να βαράει πυράκια. Όσοι προσπάθησαν να το βελτιώσουν, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν ήταν να αφαιρέσουν τον καταλύτη για να δουλεύει πιο δροσερά. Άλλες λύσεις για να δουλεύει πιο πλούσια και συνάμα δροσερά ώστε να μην βαράει πυράκια είναι τσιπάρισμα ή και άλλος χάρτης. Την λύση όμως την έδωσε η mg περνώντας στο μηχανάκι νέο χάρτη που το κάνει να δουλεύει πιο πλούσια και έτσι τα πυράκια έχουν σχεδόν εξαλειφθεί (μόνο αν το προκαλέσει - σκορτσάρει - κάποιος ψιλοβαράει).

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τον καταλύτη δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι το μηχανάκι δουλεύει φτωχά για να περνάει τις προδιαγραφές ε5. Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν ζεσταίνεται να βαράει πυράκια. Όσοι προσπάθησαν να το βελτιώσουν, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν ήταν να αφαιρέσουν τον καταλύτη για να δουλεύει πιο δροσερά. Άλλες λύσεις για να δουλεύει πιο πλούσια και συνάμα δροσερά ώστε να μην βαράει πυράκια είναι τσιπάρισμα ή και άλλος χάρτης. Την λύση όμως την έδωσε η mg περνώντας στο μηχανάκι νέο χάρτη που το κάνει να δουλεύει πιο πλούσια και έτσι τα πυράκια έχουν σχεδόν εξαλειφθεί (μόνο αν το προκαλέσει - σκορτσάρει - κάποιος ψιλοβαράει).
    Ναι παιδιά αυτό που γράφει είναι, απλά το άκουσα φευγαλέα και δεν το θυμόμουν ακριβώς.
    The Dirty Harry

Moderator
    Μου έδωσε την προσφορά ο φίλος με το GS,
    14500 για μοντέλο του 2015 και 44000 χλμ.
    Αλλά δεν με ψήνει για μοντέλο 8 ετίας τόσα χρήματα και δεν θα προχωρήσω.
    (δεν έχει τελικά ούτε τριβάλιτσο).
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Και πολλοί είναι...
    Αν έψαξα καλά μόνο το 660 έχει!σωστά?
    πολύ πρακτικό, θα κατέβω απο Β.Ελλάδα στην Αθήνα για ένα test ride Tuono

Tuono / RS 660 μόνο Αθήνα, Tuareg 660 έχει και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Έχει βγει καινούριος χάρτης από την εταιρεία και δεν υπάρχει θεμα

Μου έδωσε την προσφορά ο φίλος με το GS,
    14500 για μοντέλο του 2015 και 44000 χλμ.
    Αλλά δεν με ψήνει για μοντέλο 8 ετίας τόσα χρήματα και δεν θα προχωρήσω.
    (δεν έχει τελικά ούτε τριβάλιτσο).
    με ποσα θα τοπαιρνες οπως ειναι ??

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε