Η μη εμπορική μηχανή πουλήθηκε!
Αύριο (μέσω γνωστού ) πάω για Test το Tracer 9 2023 .
The Dirty Harry
Τι έγινε πουλήθηκε σε μα εβδομάδα ανάρτησης??
Πολύ τυχερός στάθηκες γιατί έχει μπόλικα μέσα.
Για την περίπτωση να μείνεις αμήχανος για μήνες αν μπεις σε φάση παραγγελίας το έχεις σκεφτεί;
Για άμεση αγορά θα παρεις ότι έχει διαθέσιμο η αγορά, εκτός και αν εξυπηρετηθεις με κατι προσωρινό
Ωραία το pcx αλλά δεν ξέρω πόσο θα το βολευτεις λόγω σωματότυπου. Είσαι ψηλός για το συγκεκριμένο αν κατάλαβα καλά.. Από την άλλη γαϊδουράκι θα είναι, μια στο τόσο, οπότε σηκώνει το θέμα περιορισμους.
Τελικά το οδήγησες το tracer?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Στα του θέματος.
Κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος με το 900ρι το Yamaha.
Όντως πολύ ωραίο μηχανάκι, κακό σασμάν (έχω συνηθίσει σε Honda) οι οθόνες τελικά δεν είναι ΤΟΣΟ κακές όσο τις είχα αξιολογήσει πρόσφατα.
Το μόνο μείον για μένα είναι ότι σχεδιαστικά μου φαίνεται λίγο καγκούρικο.
Αλλά ξέρω ότι θα βγάλω γούστα με αυτό και ξέρω ότι θα είναι άνετο για τα ταξίδια και τα στροφιλίκια που το θέλω.
Θέλει σίγουρα άλλον ανεμοθώρακα για μέσα γιατί αυτός ήταν τεράστιος και σίγουρα λίγο δουλειά σε Detailing με Wraps προστατευτικά γιατί νιώθω ότι τα πλαστικά του δεν θα αντέξουν πολύ.
Overall για τα λεφτά του πολύ δυνατό όμως και είναι δεν θα κρύψω το φαβορί πλέον.
Λίγο η σχεδίαση να ήταν πιο στα μέτρα μου θα είχα κλείσει σήμερα.
The Dirty Harry
το γουστο του καθενος ειναι υποκειμενικο..........
το αντικειμενικο ειναι οτι μηχανακια σαν το tracer αν θελησεις τα πουλας την ιδια μερα και παιρνεις τα λεφτα σου πισω για το επομενο
Θα πάρεις το καινούργιο το plus που έχει κανονική οθόνη και πολλά ακόμα!
Αλλά καλό θα είναι να ξανακάνεις μια βόλτα πάλι το ν2,να το βάλεις και αυτό στο σπορ να έχεις πλήρη εικόνα.έτσι θα ξεκαθαρίσεις τι θες.κάντο και πάρτο!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!