Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
Θα ήθελα την βοήθεια σας στο γνωστό ερωτημα: τη μηχανή να πάρω…
Ονομάζομαι Γιωργος και αποφασισα στα "γεραματα" (41) να αγορασω μηχανη. Πηρα το Α διπλωμα σχετικα γρηγορα και ευκολα και ειμαι σε αναζητηση. Να σημειωσω οτι δεν εχω απολυτως καμια εμπειρια με μηχανες/μηχανακια, οδηγαω μονο αμαξι απο τα 18. Η μηχανη ηταν παντα ενα απωθημένο που για διαφορους λογους δεν το προχωρουσα.Οποτε πανω κατω η αγορα της αφορα μονο την προσωπικη μου ψυχοθεραπεια. Ειμαι 1.80, 90 κιλα.
Το πλανο ειναι καθημερινη μετακινηση εντος αθηνας, και βολτες σκ οσο μπορω και αντεχω και ισως στο μελλον που θα εχω αποκτησει την εμπειρια και αυτοπεποίθηση μεγαλυτερα ταξιδια. Budget δεν εχω προβλημα ( υποθετω 6-7000).
Παμε στο τι μου αρεσει και θελω την γνωμη σας.
Mt-03 πανεμορφο μηχανακι, ελαφρυ για μενα και οσο γκαζι χρειαζεται. Με προβληματιζει οτι ο συνοδηγος υποφερει αλλα στο κοντινο μελλον δεν σκοπευω να φορτωνω συνεπιβατη μεχρι να μαθω.
Honda cbx500, ευκολοδηγητο, και θα μου κανει και τα ταξιδακι που θα θελησω οταν αποκτησω αυτοπεποιθηση.
Επισης ειδα σημερα στην yamaha το xsr700 το οποιο ειναι μια κουκλα ( πολλα κυβικα το ξερω).
Το mt πραγματικα ειναι πανεμορφο αλλα με φοβιζει μηπως το βαρεθω νωρις λογω μιροτερου κυβισμου και επισης δεν κανει για ταξιδια (υποθετω)
Το honda δεν με τρελενει και ειναι ακριβο αλλα τα κανει ολα.
Xsr πανεμορφο αλλα 700….
Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια και τις γνωμες σας,