Παιδιά θα ήθελα να συστηθώ, για πρώτη φορά γράφομαι στο forum και επειδή όπως το διαβάζω τα θέματα και οι γνώμες σας είναι πολύ καλά και πολύ κατατοπιστικά για μένα. Όπως και για κάθε νέο χρήστη μηχανής μιας και με την κρίση γινόμαστε πολλοί στη χρήση δικύκλου θέματα που έχουν να κάνουν με ασφαλή οδήγηση, τεχνικές λεπτομέρειες οδήγησης, τεχνικά θέματα λάστιχα, κράτημα κτλ είναι πάρα πολύ καλά για νέο χρήστη δικύκλου.
Γενικά είμουν λάτρης και χρήστης γρήγορων αυτοκινήτων με πολύ καλή εμπειρία στο χώρο αλλά οι μηχανές ήταν άλλος κόσμος για μένα πλην απο ένα παππί και ένα GSXR 400 το 89 που το είχα για πολύ λίγο διάστημα στα χέρια μου, μετέπειτα τα είχα παρατήσει.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι ενδιαφέρομαι να αγοράσω για <πρώτη μηχανή στην ουσία> κάτι μεταξύ BMW F650 ή Aprilia pegaso στα ON/OFF τώρα παίζουν και κάτι kawasaki ER-6, versus ή και τίποτα οικονικά CB 400 - 500 κτλ μιας και ήταν της γενιάς μου κάποτε.
Παιδια οι γνώμες για το τι ειναι καλύτερο τι είναι ποιο αξιόπιστο με φθηνότερα ανταλλακτικά κτλ θα είναι χρήσιμες. Έχω διαβάσει παρεμφερή άθρα στο site αλλά δυστυχώς μερικοί τύποι ξευφεύγουν και είναι αλλού τελείως. Δηλαδή διάβαζα κάπου το ίδιο άρθρο με ένα τύπο ο οποίος δεν είχε ιδέα απο μηχανές και μιλούσε για ninja 900, hayabusa κτλ και δυστυχώς με τέτοιες αποφάσεις παλαιότερα και εγώ προσωπικά έχω χάσει αρκετούς φίλους. Για μένα τέτοιες κουταμάρες είναι σαν να μου λές ότι πήρες δίπλωμα τώρα και θες να πάρεις EVO 500῍+ hp. Γενικότερα ψάχνω κάτι που να μπορώ να βγώ εκτός κανά ψιλοκοντινό ταξιδάκι και να κυκλοφορεί άνετα και στην πόλη.![]()