Έχεις δίκιο τόσο κάνουν ,μου φάνηκε εξωφρενικό ποσό ,μαθημένος σε απλό motul 5100 .
κατά τα άλλα ότι έγραψαν και από πάνω.
Έχεις δίκιο τόσο κάνουν ,μου φάνηκε εξωφρενικό ποσό ,μαθημένος σε απλό motul 5100 .
κατά τα άλλα ότι έγραψαν και από πάνω.
when life gets complicated... i ride.
Ωπα ωπα, αυτό αλλάζει πολυ τα πράγματα. Χάθηκε να το γράψεις κι αυτό στη λίστα, να μην ανεβάζουμε πιεση χωρίς λόγο;
Παραμένει πανάκριβο αλλά όχι παρανοικο όσο φαινόταν πριν.
Για βαλβίδες συνήθως από τα 150€ ξεκινάνε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Είναι φαρμάκι δεν λέω,απλά για τα λάδια ανέφερα που έχουν πάει στον βραχμαπούτρα.Και το γνήσιο το φίλτρο τόσο κανει,11.5€ νομιζω το πήρα για την Σουζι.Κατα τ άλλα είναι φαρμάκι.Σε αντιπροσωπεία χόντα που γνωρίζω τα λάδια είναι σε βαρέλι,φαντάζομαι παρα πολυ φθηνότερα απο το λίτρο,αλλά σίγουρα στο χρεώνουν ανα λίτρο.Η τιμη πάντως για τα λάδια που του πήραν τόσο έχει το 4λιτρο.Κράτησαν και 200μλ καβάτζα![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Για το σέρβις δεν γνωρίζω - γνωρίζω μόνο ότι τα κτμ έχουν γενικά ακριβά σέρβις. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι, ειδικά από αντιπροσωπεία, το χαρτί ή η απόδειξη με τις εργασίες (δεν μπορώ να καταλάβω τί απ τα 2 είναι το παραπάνω) είναι γραμμένο στο χέρι και όχι μηχανογραφημένο· θα καταλάβαινα το χειρόγραφο αν συναλλαγή ήταν άνευ, αλλά στο παραπάνω χαρτί αναγράφεται και ο φπα.
Αν υπήρχε σε μορφή σεμιναρίου και πιο Remote, θα με έψηνε απίστευτα να το κάνω.
Μόνο για την γαλήνη της ψυχής μου.
The Dirty Harry
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί αφού κάνεις το μικρο σέρβις μόνος, γιατί δεν έκανες πάλι, λάδια φίλτρα, υγρά ψυγείου, και να άφηνες τα χοντρά για το συνεργείο. Θα είχες αρκετα ψιλά, από τα ανταλλακτικά (σίγουρα και από το g12) και ίσως κανένα κατοστάρικο από την εργασία, σωστά?