Γεια σε ολους και χρονια πολλα,
πασχα και πηγα βολτα στα μαγαζια, για κινεζα, ψαγμενος μονο απο το φορουμ και το ιντερνετ γενικα. δηλαδη δεν ειχα οδηγησει καποια μηχανη. ειχα διαβασει εδω οτι οι περισσοτεροι ειναι οπαδοι της mototrend, χαρακτηριζοντας την ως την πιο σοβαρη αντιπροσωπεια. επισκεπτομενος πρωτα την daytona για το maverick 500, ο πωλητης το πρωτο πραγμα που μου τονισε ηταν οτι πισω της βρισκεται η καλυτερη αντιπροσωπεια και μαλιστα η μονη με στοκ ανταλλακτικων για το maverick. στο μονο που τον ειδα απροετοιμαστο ηταν οταν τον ρωτησα στο εξωτερικο που θα παω το μηχανακι αν παθει κατι και μου ειπε οτι σε ολες τις χωρες υπαρχουν συνεργεια. φυσικα ειχα διαβασει εδω οτι η daytona ειναι μια μαρκα του γκοργκολη οποτε ηταν ρητωρικη η ερωτηση μου για να δω την αντιδραση. οποτε λοιπον ρωταω εσας που ειστε πιο εμπειροι απο αντιπροσωπειες μηχανων, ποια ειναι η γνωμη σας?
αν αυριο αγοραζα μια μηχανη, θα ηταν η qj 800x στα 8300 (brembo, kyb, bosch), σελα 855, μεταξονιο 1540. δεν εχω καθησει πανω της, απλα βλεπω τους αριθμους. καθησα πανω στο maverick και σαν πρωτη εντυπωση μου φανηκε μικρο197cm υψος, 105κιλα. αυτο που με ενοχλουσε ηταν η αλλαγη ταχυτητων και το πατημα του πισω φρενου, γιατι ενιωθα ενα κλικ συμπιεσμενος. ισως ηταν ιδεα μου και με τον καιρο και στην πραξη να μην ειχα προβλημα αλλα η πρωτη εντυπωση ηταν αυτη. κατα τα αλλα η μηχανη μου αρεσε πολυ. την qj 800x την ειδα στον δρομο παρκαρισμενη και μου φανηκε τεραστια. αλλα οπως ειπαμε και η αντιπροσωπεια ειναι σημαντικο για μενα. αναβαθμισεις, σερβις, ανταλλακτικα κτλ
την τριτη θα κανω μια βολτα και απο τα cf και voge.
ευχαριστω