Όχι και χίλια ρε συ :-)
να τον ακουσουμε και τον τεο παιδια αλλα με καποιο συγκεκριμενο παραδειγμα. εγω εσενα bowleno διαβαζω και τον panavour εδω στο μοτο ενω στο youtube βλεπω βιντεακια με κατοχους κινεζων με πολλα χιλιομετρα και κανεις δεν διαμαρτυρεται για κατι σοβαρο.απο την αλλη τα gs της bmw ολο μουρμουρα εχουν: μια τα φρενα, δυο τα ψαλιδια, τρεις οι τιμες κτλ κτλ. φυσικα ο τεος ανεφερε χαρακτηριστικα τα γιαπωνεζικα, οποτε ισως εχει δικιο. αλλα ας μην καταδικαζουμε τις κινεζες χωρις κατι χειροπιαστο. και οπως γραφω και στο θεμα που αρχισα, παιζουν ρολο και οι αντιπροσωπειες. που και εκει δεν εχω ιδεα ποιες ειναι οι καλες και ποιες οχι
Στην Δύση η woke-ιλα είναι μην τυχόν και αντιμιλήσεις τίποτα για γυναίκες-φυλές-ουράνια τόξα, εδώ εμείς έχουμε μην αντιμιλήσεις τπτ κριτική για τα κινέζικα moto.
Είμαστε πολύ μπροστά τελικά.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εγώ ,πάντως , έχω "απαγορεύσει" σε συνάδελφο να αγοράσει κινέζικο.
Τον απειλώ με κυρώσεις
Θα το πάρει το sv ,που θα πάει...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Υπερβολές μόνο κάτι ασυντηρητα λόγω κόστους τετρακυλινδρα. Όλα τα άλλα πάνε και με τηγανελαιο. :-)