https://www.motomag.gr/news/nea-mont...-peter-hickman
Το μηχανάκι που θα βάλει φωτιά στα μεγάλα στριτ-ονοφ....
Μέχρι να απαντήσει η ντουκάτι...
https://www.motomag.gr/news/nea-mont...-peter-hickman
Το μηχανάκι που θα βάλει φωτιά στα μεγάλα στριτ-ονοφ....
Μέχρι να απαντήσει η ντουκάτι...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
me not like.
το απλο πιο ομορφο
Τι δεν σου άρεσε?
Γτ ουσιαστικά είναι το ίδιο με αλλο χρώμα φουλ κάρμπον και το billet pack.+το μοτερ με τα 210 αλογα.ε κανα 2 αεροδυναμικά αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο μηχανάκι!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά η σέλα!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την φτιάξανε!η προηγούμενη ήταν τραγική και για πολλούς deal breaker!3 χρόνια όλοι τους βρίζανε και ευτυχώς ακούσανε!
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 01/06/2023 στις 17:46.
εχει πανω του 5 διαφορετικες αποχρωσεις του μαυρου (χωρις να υπολογιζω λαστιχα και σελα), ενα πολυ κακο ασημι αυτοκολλητο που μοιαζει σαν να περισσευε και το κοψανε για να χωρεσει στο ντεποζιτο και κατι ασχετες μπλε δαγκανες. σε αλλο χρωμα μπορει να ειναι πιο ωραιο αλλα σε αυτο το μαυρο τσιρκο δεν μου αρεσει καθολου. το τοπ μοντελο σου πρεπει να ειναι τοπ και σε εμφανιση.
Θεωρώ πως αυτό δεν είναι τελειωμένο ως προς τις λεπτομέριες και τα χρώματα.τα χρώματα που χρησιμοποιούν στα μοντέλα M έχουν περισσότερο μπλέ και κόκκινο οπότε στην παρουσίαση 6/6 περιμένω να δω κάτι εντυπωσιακότερο!όπως το βλέπω το συγκεκριμένο χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για τα βιντεάκια που θα συνοδέυσουν την παρουσίαση καθώς πάνω σε αυτό εντοπίζω 4 τουλαχιστον βάσεις για gopro οπότε δεν θέλανε να κάνει μπαμ με τα κανονικά του χρώματα.υποθέσεις κάνω και θα δούμε αν στα πρόμο βίντεο έχει μπόλικο tt...
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 01/06/2023 στις 22:28.
Εγώ πάντως περίμενα ότι θα άλλαζε τελείως το XR, είχαν κυκλοφορήσει και διάφορα σχέδια. Τώρα βλέπω απλά κάποια περιφερειακά upgrades που μπορείς να κάνεις και στο "απλό", εκτός φυσικά του μοτέρ που λογικά θα πυροβολάει...
Άρα να υποθέσουμε ότι το απλό παραμένει ως έχει για κανά δυο χρόνια ακόμα ή με μόνη αλλαγή το πίσω μέρος?
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Λογικά ναί,
Πάντα έτσι γίνεται,οι σπέσιαλ εκδόσεις βασίζονται στο στανταρ μοντέλο,πρώτα αλλάζει το απλό και μετά ακολουθούν οι σπέσιαλ!αφού λοιπόν περιμένουμε σπέσιαλ έκδοση ήμουν σίγουρος πως δεν θα αλλάξει κάτι και όλα τα σχέδια ήταν φαντασίες ανεξάρτητου designer.
Όπως ακριβώς έγινε και στο m1000r.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 02/06/2023 στις 08:28.
Μου αρέσει σαν σχέδιο, δεν θα θελα να το εγκαταλείψουν ακόμα. Οκ στο πρότυπο κάνουν επιλογές για να κρύψουν αλλά να βολεύει
για να χρησιμοποιηθούν κάδρα απο αυτό. Με ενοχλεί λίγο να βλέπω τμήματα κάρμπον, είναι όμως στο ύφος των "extreme" σαν Μ.
Νομίζω πως όποιες αλλαγές στην φόρμα είναι στην βασική δομή και όχι πρόσθετες πάνω σε αυτήν, θα περάσουν στο απλό.
Είναι λογικό για το κόστος παραγωγής.
Εγώ πάλι είχα καταλάβει ότι θα βγει νέο μοντέλο με 2 υποεκδόσεις (απλό και M). Το ότι βγάζουν Μ στο υπάρχον σουλούπι δείχνει -μάλλον- ότι θα συνεχίσει και το απλό για 2 χρόνια ακόμα. Ίσως με ένα μικρό facelift στο πίσω μέρος που εντόπισες την διαφορά στις σέλες?
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Η σέλα του αναβάτη μέχρι τώρα ήταν ένα βαθούλωμα που σε κλείδωνε σε μια θέση.η πιό άβολη σέλα που έχω κάτσει!ούτε μα σύρεις να βγάλεις το κωλομέρι έξω δεν μπορείς.είχε σχήμα αυγού.αν δείς τώρα έχει πλατύνει και έχει πιό κλασσικό σχήμα.και η σέλα του συνεπιβάτη μου φαίνεται πιό φαρδιά και αφράτη.αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως στην ουρά και στα μασπιέ του πίσω δεν υπάρχουν οι ενσωματωμένες βάσεις για τις μπαγκαζιέρες.ίσως επειδή δεν είναι 100% τελειωμένο.
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 02/06/2023 στις 10:49.
To Pikes με κάρμπον αν βγάλει η ντουκάτι και 25 αλογάκια πάνω , τους έσβησε.
The Dirty Harry
Στην κατηγορία των κυβικών που πήρα το BMW παίζει καλύτερη (κατ' εμέ ) μπάλα από ότι η ντουκάτι. Budget Wise .
Συν τοις άλλοις , έκατσε η αγορά από τύχη μέσω γνωστού και μου έτυχε να μαρέσει.
Γενικά ψιλό από τύχη έκατσε, αν δεν καθόταν λογικά προς Moto Guzzi V100 θα πήγαινα ή Duc
The Dirty Harry