Εγώ είπα ότι θα σας βρω στο φαγητό, οπότε count me in & keep me updated.
Εγώ θα κλείσω για μια 15 άτομα να υπάρχει και το βλέπουμε αν γίνει συμπληρωματική.
Τώρα είμαστε από ότι φαίνεται καμία 10ρα ψιλόστάνταρ για φαγητό.
Σχετικά με την ώρα συνάντησης προτείνω να πούμε 9:30 ώστε μέχρι τις 10:00 να έχουμε ξεκινήσει!
The Dirty Harry
Οριστικοποίησε και την διαδρομή Εκκίνηση-πορεία από τον τάδε δρόμο-Καφέ εκεί- κλπ ώστε να υπάρχει ένας καθαρός μπούσουλας.
Μετά θα το βάλω και στο αρχικό ποστ για να μη χαθεί ανάμεσα στα σχόλια.
Διαδρομή
Αφετηρία : Σταθμός 14 στις 9:30 το Πρωί Κυριακής 11/06/2023
1η Στάση : STORK για καφέ.
2η Στάση : Μπατζάβαλης για φαγητό
3η Στάση : Ναύπλιο για καφέ.
Επιστροφή : Ο καθένας ανάλογα με τις ορέξεις και τις δυνάμεις του είτε από Ν. Εθνική είτε από Παλαιά.
Μέχρι τώρα συμμετέχοντες :
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. o Teo
6. Aristidiz
7. Doctor K6
8. DIMISK
9. Karellen
10. Vassilis
11. Pektis
12. Nikos_Dk +1
13. Dimnast +1
14. Gorgo
15. Nostradamus +1
16. Mikes
17. Giorgosb
Υ.γ. έχω αφήσει ανοιχτά τα χρονικά περιθώρια των στάσεων , επιτηδευμένα γιατί μπορεί να κάνουμε άλλα πλάνα.
Υ.γ.2 Θα κλείσω καλώς εχόντων των πραγμάτων για 15 άτομα στο Μπατζάβαλη για φαγητό περί τις 14:30 το μεσημέρι αλλά δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερα δεσμευτικό απλά να υπάρχει ως επιλογή . Επομένως υπάρχει πολύς χρόνος για βόλτες παρακάμψεις κλπ .
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 07/06/2023 στις 16:53.
The Dirty Harry
Ενδιαφέρομαι και εγω γθα δικάβαλος και φαΐ κ τα πάντα αν δεν πάει κάτι στραβά με την δουλειά είμαι μέσα
Τελευταία τροποποίηση από strokt up; 06/06/2023 στις 10:44.
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Επειδή μόλις μίλησα με τον άνθρωπο που έχει το κατάστημα , θέλει ακριβή αριθμό την Παρασκευή .
Έχω κάνει μια μεγάλη κράτηση και περιμένει να του επιβεβαιώσω τα άτομα μέχρι Παρασκευή Απόγευμα.
Επομένως κοιτάμε τον καιρό, κοιτάμε τις δουλείες μας και τους χρόνους και γίνεται συνεννόηση τότε.
The Dirty Harry
count me in!
πακετο φουλ κομπλε
καφε φαι σεξ, οτι εχει το προγραμμα δλδ