Λοιπόν...
Το τριήμερο είχα φύγει με την κοπέλα μου οδηγώντας το κουτί για αλεξανδρούπολη. Μιας και η καταγωγή μου είναι από εκεί το ταξίδι αυτό το έχω κάνει οδικώς πάνω από 20-25 φορές ακόμα και αυθημερόν πήγαινε-έλα. Πάντα τύχαινε να δω στο δρόμο πράγματα περίεργα, επικίνδυνα η απλές μαλακίες του δρόμου... Στην επιστροφή όμως προχτές έγινε κάτι που με κούφανε τελείως. Ενώ συνήθως τρέχω όταν έχει καλό δρόμο (βλέπε εγνατία) στα κομμάτια που δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα και πηγαίνουμε από την παλιά Ε.Ο. έχω πείσει τον εαυτό μου να είναι πολύ προσεκτικός και συνετός... Είμαι λοιπόν σε ένα τέτοιο κομμάτι πηγαίνοντας από Ξάνθη για Καβάλα που η Εθνική οδός έιναι μία λωρίδα ανά ρεύμα. Εκεί που πηγαίνω λοιπόν βρίσκομαι πίσω από μία διπλή νταλίκα στα 30-35 μέτρα απόσταση και πηγαίνοντας με 70-75 χλμ/ω. Και τι βλέπω ξαφνικά να ξεπροβάλει κάτω από τη νταλίκα?
Οέο?
Του μαλάκα του έφυγε η ρεζέρβα και ξαφνικά την είδα ξάπλα μες στη μέση του δρόμου. Εδώ με εντυπωσίασα γιατί πριν καλά καλά καταλάβω τι ήτανε κάνοντας ένα σλάλομ και περνώντας άπό το αντίθετο ρεύμα απέφυγα τη ρόδα... Δυστυχώς δεν είχε την ίδια τύχη και ο από πίσω μου που την έφαγε στη μάπα και από ότι πρόλαβα να δω bye bye αμάξι...
Ρε παιδιά φταίω εγώ που με όλα αυτά που γίνονται νιώθω σαν να παίζω κανα παιχνιδάκι στο gameboy όταν οδηγώ στην Εθνική? Δηλαδή μετά από αυτό τι να περιμένω? Να τηλεμεταφερθώ ξαφνικά στη διαμαντόπιστα?