Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 101

Θέμα: Μετακίνηση για δουλειά στην Κηφισιά και διλήμματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γραφείο δίπλα στο κρεβάτι.

Πέρα από την πλάκα πάντως, θα ήθελα πολύ η δουλειά μου να ήταν σε απόσταση περπατήματος*. Το έχω ζήσει και είναι μεγάλο πράγμα.

* Για όταν πηγαίνω πλέον.
    μπορείς να μετακομίσεις
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Το είχα ζήσει πριν από χρόνια και είναι πράγματι πολύ καλό.

Νομίζω ότι το ιδανικό είναι να πηγαίνεις 3 μέρες την εβδομάδα στη δουλειά με τα πόδια για να βλέπεις κόσμο και να αλλάζεις παραστάσεις και δύο μέρες να εργάζεσαι από το σπίτι. Διότι και το συνέχεια στο σπίτι κουράζει. Γενικά νομίζω ότι το ιδανικό είναι να μπορείς να έχεις αλλαγές στην εργασία σου, ώστε να μην ρουτινιάζεις.
    μπορείς πάντα να διαλέξεις το ελεύθερο επάγγελμα να μην ρουτινι΄σεις ποτές
    η μεγάλη περιπέτεια κλπ κλπ
    θα δεις και τον ήλιο στις 5 το πρωί, το μπάτο της μπουκάλας κλπ
    ανανήψαντας

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Υπάρχουν διάφοροι παράμετροι που εγώ θα εξέταζα στη θέση σου.

Η δουλειά δίπλα στο σπίτι σου σε καλύπτει οικονομικά;
    Η δουλειά δίπλα στο σπίτι σου σε καλύπτει ψυχολογικά;
    Σου αρέσει η ζωή στο Π. Φάληρο;
    Έχεις δικό σου σπίτι ή νοικιάζεις;

Ένα cross checking των παραπάνω θα σου δώσει την απάντηση.

Σίγουρα να αποφύγεις τον Κηφισό με κάθε τρόπο για όλους τους λόγους που ανέφεραν και οι υπόλοιποι, αλλά όπως είπε και ο νεοσσός πιο πάνω, αν συντρέχουν λόγοι που θέλεις πολύ τη νέα δουλειά, τότε στη θέση σου θα κοιτούσα σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακόμιζα στην Κηφισιά.

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Αρχικά θα εξεταζα την φύση της νέας δουλειάς, την αναβάθμιση θέσης, την προοπτική εξέλιξης, το ποσό δυνατά παίζει η νέα δουλειά στο βιογραφικό, το ποσό δυνατό είναι το όνομα της νέας εταιρίας στον χώρο.
    Ύστερα... Χαρτί και μολύβι για να βγάλεις όλα τα έξοδα. Βενζίνες, πιθανών νέο εξοπλισμό σου π. Χ αδιάβροχα + μπότες, λάστιχα, service. Εδώ πρέπει να υπολογίσεις την προθυμία σου να κάνεις την διαδρομή με όλες τις καιρικές συνθήκες, γιατί αν είναι με την πρώτη βροχή να πηγαίνεις με αμάξι..... Τον ξεπατωσες τον προϋπολογισμό!
    Όπως προείπαν κάνε μια δοκιμαστική την διαδρομή, καθημερινή και ώρα που πραγματικά θα πηγαίνεις, για να δεις μόνος σου αν την παλεύεις.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Θα ενημερωσεις για τη προταση που εχεις την εταιρεια που εισαι τωρα..
    Αν σου κανουν αντιπροταση που περιλαμβανει αυξηση μισθου και στατους, μενεις.
    Αν ομως σου πουν "νταξ τι να κανουμε, στο καλο, εμεις δε μπορουμε να σου δωσουμε παραπανω",
    φευγεις ΧΘΕΣ. αν μεινεις, υπαρχει ενδεχομενο να δεχτεις πολεμο και πιεση, τα οποια θα ειναι πιο
    ψυχοφθορα απο τη κινηση που θα τρως..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    50 χλμ κηφισσο καθε μερα;
    κανονικα πρεπει να σου δωσουν μισθο μονο για να πηγαινοερχεσαι
    χωρις να δουλευεις
    μονο να πηγαινεις και να ξαναφευγεις

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Προβολή μηνύματος
    Αρχικά θα εξεταζα την φύση της νέας δουλειάς, την αναβάθμιση θέσης, την προοπτική εξέλιξης, το ποσό δυνατά παίζει η νέα δουλειά στο βιογραφικό, το ποσό δυνατό είναι το όνομα της νέας εταιρίας στον χώρο.
    Ύστερα... Χαρτί και μολύβι για να βγάλεις όλα τα έξοδα. Βενζίνες, πιθανών νέο εξοπλισμό σου π. Χ αδιάβροχα + μπότες, λάστιχα, service. Εδώ πρέπει να υπολογίσεις την προθυμία σου να κάνεις την διαδρομή με όλες τις καιρικές συνθήκες, γιατί αν είναι με την πρώτη βροχή να πηγαίνεις με αμάξι..... Τον ξεπατωσες τον προϋπολογισμό!
    Επαυξάνω στα παραπάνω. Θέλω επιπλέον να ξανατονίσω ότι ο χρόνος που τρως στον δρόμο είναι πολύτιμος και κοστίζει ψυχικά. Ας πούμε ότι υπολογίζεις τα έξοδα με τις τρέχουσες τιμές καυσίμου και συνεργείων (που ποτέ δεν ξέρεις πού θα φθάσουν) και λες ότι θα μου κοστίζει η μετακίνηση 300€ παραπάνω τον μήνα. Μέσα σε αυτά βάζεις βενζίνες, συνεργεία, απαξίωση οχήματος που θα χρειαστεί πρόωρη αντικατάσταση λόγω χιλιομέτρων, ενώ μπορεί να προστεθεί και κάποια ζημιά με τόσες ώρες που θα είσαι εκτεθειμένος καθημερινά.

Οι δύο και 3 ώρες τη μέρα που θα αφιερώνεις και το γεγονός ότι θα γυρνάς σπίτι πιο κουρασμένος, πόσα χρήματα επιπλέον αξίζουν; 100€ με τίποτα, ούτε καν 200€. Δεν μιλάμε ότι δεν έχεις δουλειά και ψάχνεις για κάτι, οπότε συμβιβάζεσαι αναγκαστικά. Είσαι σε επίπεδο να ψάχνεις για κάτι καλύτερο, εκτός αν υπάρχουν παιδιά πίσω με αυξημένα έξοδα, οπότε πας πάση θυσία για τα επιπλέον χρήματα. Τι θα τα κάνεις τα 500€/μήνα επιπλέον, αν τα 300€ φύγουν σε έξοδα και σου μείνουν 200€ για να τα χαίρεσαι σαββατοκύριακα, αφού οι καθημερινές θα έχουν εξαλειφθεί χρονικά; Αξίζουν ίσως αν δώσεις τη διαφορά σε ενοίκιο και βρεθείς κοντά στη δουλειά. Αλλά κι αυτό, εάν ισχύουν όσο λέει και ο S705 για τις δυνατότητες εξέλιξης που δίνει η νέα εργασία, λαμβάνοντας υπόψη αν σου αρέσει η δουλειά που έχεις τώρα.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Οι δύο και 3 ώρες τη μέρα που θα αφιερώνεις το γεγονός ότι θα γυρνάς σπίτι πιο κουρασμένος, .
    Βασικά το Φάληρο - Κηφισιά είναι 45 με 55 λεπτά με φυσιολογικός ρυθμούς και όχι με ταυτότητα στο στομα.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Βασικά το Φάληρο - Κηφισιά είναι 45 με 55 λεπτά με φυσιολογικός ρυθμούς και όχι με ταυτότητα στο στομα.
    Ναι, με μοτοσυκλέτα είναι τόσο. Αναφέρομαι στην περίπτωση που είπε ότι θα μετακινείται με αμάξι.

Ναι, με μοτοσυκλέτα είναι τόσο. Αναφέρομαι στην περίπτωση που είπε ότι θα μετακινείται με αμάξι.
    Και πάλι έξω έχεις πέσει
    Βάλε 3 να πας και 3 να γυρίσεις
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Νέο μέλος
    Το κάνω κάθε μέρα είτε με πούλμαν της υπηρεσίας μου είτε με το δικό μου αυτοκίνητο.
    Κάθε φορά που βλέπω τρακάρισμα εύχομαι να μην είναι μηχανόβιος.
    Να οδηγάς με 40 50 60 χλμ ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα δεν είναι ποιότητα ζωής.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zpaf Προβολή μηνύματος
    Το κάνω κάθε μέρα είτε με πούλμαν της υπηρεσίας μου είτε με το δικό μου αυτοκίνητο.
    Κάθε φορά που βλέπω τρακάρισμα εύχομαι να μην είναι μηχανόβιος.
    Να οδηγάς με 40 50 60 χλμ ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα δεν είναι ποιότητα ζωής.
    Τα προβλήματα προσωπικά ξεκινάνε μετά τα 60 χλμ αλλά ας μείνουμε στο θέμα.
    Προσωπικά λοιπόν δεν έχω πρόβλημα να οδηγώ την μηχανή μου ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες, έχω βρει κάτι μέσα μου που με κάνει να χαίρομαι την μηχανή μου ακόμα και στην κίνηση.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Ανέβασμα Κηφισού 45-55 λεπτά, μπας και το παραλέτε λίγο; Με μοτοσυκλέτα, σε σαλταρισμένη κίνηση, ένα 20λεπτο είναι.
    Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 28/10/2023 στις 13:07.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Ανέβασμα Κηφισού 45-55 λεπτά, μπας και το παραλέτε λίγο; Με μοτοσυκλέτα, σε σαλταρισμένη κίνηση, ένα 20λεπτο και πολύ είναι.
    Βάζουμε μέσα και τον χρόνο να βγεις στον Κηφισό και να βγεις από αυτό, κάτι σαν πλήρες χρόνος σπίτι - δουλειά.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Προσωπικά λοιπόν δεν έχω πρόβλημα να οδηγώ την μηχανή μου ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες, έχω βρει κάτι μέσα μου που με κάνει να χαίρομαι την μηχανή μου ακόμα και στην κίνηση.
    Έτσι το ένιωθα επί χρόνια όταν είχα πάρει τη μοτοσυκλέτα. Αλλά ήταν ένας σταδιακός συμβιβασμός που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός μέσα μας. Σαφώς και πρέπει να γίνεται για λόγους βιοπορισμού. Όμως αν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις καλές συνθήκες εργασίας, με καλή αμοιβή και καλές προοπτικές εξέλιξης, κοντά στο σπίτι σου, είναι σημαντικότερο από λίγα επιπλέον χρήματα. Τώρα αν σου δώσουν πολύ περισσότερα χρήματα, αρχίζει να γίνεται δελεαστικό, ενώ ταυτόχρονα η αυξημένη αμοιβή σου δίνει τη δυνατότητα να μετακομίσεις και να πετύχεις καλύτερες συνθήκες. Όλα αυτά στην περίπτωση που η αλλαγή κατοικίας δεν επηρεάζει άλλα ζητήματα, όπως εργασία συζύγου, δραστηριότητες παιδιών κλπ.

Ο θεματοθέτης έχει ήδη καλές συνθήκες εργασίας και αμελητέο χρόνο μετάβασης. Αν ψάχνεις δουλειά, είναι αλλιώς. Έχω αλλάξει χώρες για σπουδές και εργασία στο παρελθόν.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανικος για Ural στην Κρητη (και οχι μονο)
    από Lioulios στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2019, 18:27
  2. links για να μαθουμε τιποτα και εμεις ....
    από idi στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 19:58
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 21:46
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 14:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε