Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 107

Θέμα: vfm Laptop

Παλαιό μέλος
    Το "κάτι" που έτρεχε από πίσω πιθανότατα ήταν κάποιο windows update ή host service, τα λάπτοπ της Lenovo είναι πολύ ανθεκτικά αν και δεν τους φαίνεται. Τα ThinkPad πχ έχουν αφήσει εποχή.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω googlάρει για την Dell, και ξέρω πολύ καλά ποια είναι η Dell...κάνε ένα κόπο κι εσύ και διάβασε για την Lenovo που χλευάζεις, και τα ξαναλέμε εάν είναι...αυτό που προτείνεις στους άλλους, τήρησέ το εσύ πρώτα...

Στην τιμή που το παλικάρι ψάχνει υπολογιστή, σε αυτό το εύρος τιμής, οι Dell είναι σκουπίδια, καμία σχέση με vfm και ποιότητα...μόνος σου έγραψες, ότι οι Inspiron είναι budget και low end...2 άτομα του γράψαμε μακρυά από Dell για αυτό που ψάχνει...για την τιμή που ψάχνει...μπορεί οι Dell που κάνουν 2 και 3 και 4 χιλιάρικά να γ@αμάνε και να δέρνουν και να είναι τα πιο ποιοτικά laptop που υπάρχουν...στα 700 και στα 800 ευρώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Εγώ δεν έγραψα ότι η Lenovo βγάζει σκουπίδια. Ξέρω πολύ καλά ποια είναι, και τα παλαιότερα Thinkpad ήταν ίσως τα καλύτερα μηχανήματα που μπορούσες να αγοράσεις στα χρήματά τους. Ωστόσο σήμερα δε θα αγόραζα Lenovo.

Επίσης δεν του πρότεινα Dell σε αυτό το εύρος τιμής, αφού υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
    Life begins at 45°.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Τα τελευταία 2 Dell laptops μου των 1500€+ (Latitude και Vostro), με καθημερινή πολύωρη χρήση, με ΠΟΛΥ βαρύ software και ένα σωρό security μαλακίες, πετάνε. Επίσης τη μία φορά που παρουσιάστηκε πρόβλημα (μια στο τόσο εμφανιζόταν ένα warning κατά το boot), είχα next day επισκευή στο σπίτι μου με 0 χρέωση. Και μένω εκτός Αθηνών.

Αυτά.
    Επιβεβαιώνω.... έχω πάρει το ένα από αυτά
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Ρε παιδιά συγκρίνεται ανόμοια πράγματα και τσακώνεστε σαν τα κοκόρια. Δεν γίνεται να βάλεις στην ίδια πρόταση το ThinkPad και το inspiron και να βγάλεις συμπέρασμα για την lenovo και την dell. Κάντε πρώτα μια αναζήτηση γιατί η dell έχει laptop με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά αλλά το ένα το βγάζει σαν inspiron και το άλλο latitude με σχεδον διλπασια τιμη. Επίσης η lenovo ίδια χαρακτηριστικα και το ένα απλά το λέει thinkpad και είναι πολύ πιο ακριβό από το απλό.
    Και για να μην το πάω μακριά. Στην προηγούμενη δουλειά μου όλα τα λαπτοπ ήταν ThinkPad και latitude ή vostro. Του 500αρικου έως 2.500αρικου. Από κακομεταχειριση άλλο τίποτα. Τα πλήκτρα κολλούσαν από τα σουσαμια που είχαν ανάμεσα. Ότι πρόβλημα είχαν ήταν σε θέμα software μετα απο τόσα άσχετα χέρια που τα έπιαναν καθημερινά και τους έβγαζαν τα μάτια. Latitude του 2010 το έχουν καθημερινά για παρουσιάσεις και δεν κάνει κιχ κατασκευαστικα. Κάνει ένα πράγμα και το κάνει άριστα. Έτσι λοιπόν όταν η σύζυγος χρειάστηκε λαπτοπ με σοβαρές επιδόσεις λόγω επαγγέλματος(photoshop, render, video editing) ήθελε ντε και καλά dell με 1500 ευρώ max. Πήραμε ένα inspiron 5547 και μετά από 2 χρόνια άρχισαν τα προβλήματα. Ο λόγος ήταν η ποιότητα κατασκευής. Αντί για μεταλλικό housing μεντεσε είχε πλαστικο με αποτέλεσμα μετά από τα 2 χρόνια να σπάσει ο ένας. Τον άλλαξα και μετά έσπασε ο άλλος. Το έψαξα και έγραφαν στο φόρουμ να αλλάξω και να βάλω τον μεταλλικό του latitude με μια πατέντα. Ο αντίστοιχος latitude έκανε 800 ευρώ παραπάνω. Σίγουρα είχε ένα σωρό λόγους για να κάνει τόσο αλλά αν θες μηχάνημα με επιδόσεις και να το κρατήσεις πάνω από 5 χρόνια για μένα πρέπει να πας στις επαγγελματικές σειρές. Ανάμεσα στις 2 εταιρίες πάντως εγώ θα πήγαινα στο thinkpad γιατί είναι πιο φτηνός. Αν ήμουν εταιρεία που θέλω aftersale θα πήγαινα στην dell.

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Έχω λίγο καιρό να το ψάξω αλλά νομίζω σε γενικές γραμμες τα Huawei εχουν πολύ καλό vfm. Δες λίγο προς τα εκεί.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Αν μας έλεγες ακριβώς τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, πέρα από το Inspiron, i5, 8GB RAM, ίσως μπορούσαμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές, διότι αυτά που περιγράφεις είναι ύποπτα.

Για παράδειγμα μπορεί το laptop να έχει εγκατεστημένο λογισμικό bloatware, καμιά βαριά σουίτα προστασίας ή να έχεις κολλήσει τίποτα και να σου τρώει πόρους. Πάντως η λίγη RAM, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που δεσμεύει μέρος της, είναι βασικός ύποπτος. Σε πολλούς υπολογιστές αναβαθμίζεται σχετικά εύκολα και οικονομικά, λύνοντας μέρος του προβλήματος. Σκέψου το να την αυξήσεις.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	original (1).jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	58,4 KB 
ID:	449695
    The Dirty Harry

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος

Όνομα:	original (1).jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	58,4 KB 
ID:	449695

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Θα συμφωνήσω με blitzer. To εχω ξαναγράψει και σε αλλο θρέντ. Dell και μόνο dell. Αλλα συγκεκριμένες σειρές. Τα inspiron οσο ακριβά και να το αγοράσεις δεν φτανεις την ποιοτητα Lattitude kai xps (Βασικά δεν ξερω σε τι τιμές φτανουν τα inspiron).

Lattitude και παλι lattitude για πανω απο μια δεκαετία. Θα ηθελα να δοκιμάσω και xps αλλα μου ειναι αδυνατο να φυγω απο lattitude

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Ρε παιδιά στα inspiron αγοράζεις την x γαμάτη κάρτα και τον ψ υπερτουμπανο επεξεργαστή οι με 1500 ευρώ αλλά θα ψήνεις αυγά πάνω στο λαπτοπ και σε κάποιο σύντομο διάστημα ξατι θα παραδώσει πνεύμα. Στα latitude αγοράζεις την ίδια κάρτα και τον ίδιο επεξεργαστή με 2500 ευρώ αλλά έχει ποιότητα κατασκευής και το λαπτοπ από μόνο του. Απλά στα dell πληρώνεις και την υπεραξίας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    VOSTRO...INSPIRON...LATITUDE...XPS...ALIENWARE
    Απο τα χαμηλα στα ψηλα.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αχ αυτά τα XPS....

2.980....

Όνομα:	Dell XPS.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	35,1 KB 
ID:	449735
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

3k παίρνεις μηχανή όχι laptop
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    VOSTRO...INSPIRON...LATITUDE...XPS...ALIENWARE
    Απο τα χαμηλα στα ψηλα.
    Έχω μερικές επιφυλάξεις για τη γενίκευση αυτή. Για παράδειγμα στο skroutz βρίσκεις Dell Latitude με 220€. Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι έχει την ποιότητα των μοντέλων των 1.500€.

Έχω δουλέψει σε Dell XPS των 1.800€. Απίστευτη αίσθηση και ταχύτητα. Αλλά νομίζω ότι εκεί πληρώνεις τη συμπύκνωση των χαρακτηριστικών σε μικρό και ελαφρύ μηχάνημα. Δεν πιστεύω ότι φθάνει την ποιότητα των Latitude των 2.000€. Αλλά στα ίδια χρήματα, π.χ. 1.500€, ένα Inspiron θα είναι πιο γρήγορο από ένα Latitude. Διότι στο δεύτερο πληρώνεις καλύτερη ποιότητα κατασκευής, οπότε κόβουν χρήματα από τα υποσυστήματα για να βγει στην ίδια τιμή με το Inspiron.

Δείτε και κανένα Thinkpad. Σχεδίαση 20 έτη πίσω, αλλά έχει μέχρι οπές απορροής υγρών, ώστε αν σου χυθεί καφές στο πληκτρολόγιο, να τρέξει από κάτω, αντί να κλαις το laptop. Μπορείτε να δείτε www.alfanet.gr για ανακατασκευασμένα εταιρικής χρήσης laptop, σε τιμή 1/4 της αρχικής. Νομίζω ότι πουλάει μόνο σε εταιρείες και θέλει προσοχή στα πληκτρολόγια, διότι κάποια έρχονται με αυτοκόλλητα από Ισπανία, Γερμανία, κλπ.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 12/01/2024 στις 10:13.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Σου αφήνω αυτό να ρίξεις μια ματιά.....

https://www.skroutz.gr/s/41944153/De...-Keyboard.html

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά η μηχανή δεν έχει πληκτρολόγιο, καρντιά μου.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. laptop και μοτό
    από skous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 19:21
  2. Poleitai laptop toshiba
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 22:58
  3. Never leave a laptop in a blonde's bathroom