Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: vfm Laptop

Ας το παραλάβω πρώτα και να πάνε όλα καλά. Όπως και να έχει , ευχαριστώ!

@σενιορ
    Η τελευταία πρόταση του αρχικού ποστ:
    "Απλώς θα ήθελα να είναι όσο πιο futureproof γίνεται και να μπορέσει με υπομονή να κάνει κάνα κοψε-ραψε σε GoPro-ειδή βίντεο"

Πιστεύω θα είμαι καλυμμένος.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Φρόντισε να μην το δουλεύεις σε ξύλινες ή γυάλινες επιφάνειες. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, αγόρασε μια βάση ή τουλάχιστον βάζε δύο βιβλία να πατάει επάνω τους στις άκρες.
    Μπορείς, εάν θες, να εξηγήσεις αυτό με την ξύλινη (κυρίως) και την γυάλινη επιφάνεια, δεδομένου ότι όλα σχεδόν τα γραφεία είναι από ξύλο ή "ξύλο"; Το θέμα, εάν δεν κάνω λάθος, είναι να είναι επίπεδη η επιφάνεια για να είναι επαρκής ο αερισμός, κι όχι το υλικό της επιφάνειας.

Παλαιό μέλος
    Ζεσταίνονται τοπικά από την θερμότητα που εκλύεται, θερμαίνουνε τον αέρα μεταξύ της επιφάνειας και της εισόδου αέρα και στην ουσία προσπαθείς να ψύξεις το σύστημα με ζεστό αέρα. Τα βιβλία βοηθούν να έχει καλύτερη ροή. Μία βάση με ανεμιστήρα βοηθάει στην ψύξη, ειδικά όταν εκτελείς βαριά εργασία.

λογικά η έξοδος θερμού αέρα είναι στο πλάι. επίσης έχει και ελαστικές βάσεις για να υπάρχει κάποιο κενό για την ροή του αέρα αλλά σίγουρα μια βάση βοηθάει.

η χρήση του θα είναι πρωτίστως οικιακή άρα σε ξύλινες/γυάλινες επιφάνειες και σε καναπέδες!
    κάνοντας την ίδια χρήση στο inspiron, δεν χάλασε. για να δούμε πως θα πάει αυτό...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Ζεσταίνονται τοπικά από την θερμότητα που εκλύεται, θερμαίνουνε τον αέρα μεταξύ της επιφάνειας και της εισόδου αέρα και στην ουσία προσπαθείς να ψύξεις το σύστημα με ζεστό αέρα. Τα βιβλία βοηθούν να έχει καλύτερη ροή. Μία βάση με ανεμιστήρα βοηθάει στην ψύξη, ειδικά όταν εκτελείς βαριά εργασία.
    Ευχαριστώ. Φαντάστηκα ότι έχει να κάνει με την θερμότητα και τον αερισμό του λάπτοπ, απλά έχω διαβάσει ότι το θέμα είναι να μην μπλοκάρεται το σύστημα, πχ πάνω σε κουβέρτα, μαξιλάρι, κι ότι εάν το λάπτοπ είναι επάνω σε σταθερή επιφάνεια, ψύχεται επαρκώς και δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού δεν εμποδίζεται η εισαγωγή. Στον Inspiron που ανέφερα και παραπάνω, αξίζει βραβείο μηχανικής σε αυτόν που το σχεδίασε και το κατασκεύασε, καθώς είχαν τοποθετήσει το σύστημα ψύξης ακριβώς πίσω από το καπάκι του υπολογιστή, οπότε με το που άνοιγες την οθόνη, ουσιαστικά μπλοκάρει και εμποδίζει την ομαλή ψύξη του λάπτοπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Τελικά παρήγγειλα ένα zenbook i5 13500H, ενσωματωμένη iris xe και μόλις 8gb ram χωρίς δυνατότητα επέκτασης!
    Αλλά με OLED 120hz οθόνη και σε λιγότερα λεφτά από αυτά που είχα κατά νου.
    Το μαγαζί έχει ανάμεικτες κριτικές αλλά βασίστηκα στην εγγύηση skroutz. Για να δούμε πως θα πάει αυτό...

Επίσης είναι 14.5" και παναλαφρο, κάτι που το ήθελα πολύ, αλλά λόγω δυνατού επεξεργαστή η μπαταρία λογικά θα είναι meh
    Υπάρχει power bank που να μπορεί να το φορτίσει ίσως?
    Ψάχνοντας για τον αντικαταστάτη του Inspiron είχα καταλήξει μετά από ψάξιμο σε 2 μοντέλα, το 2ο ήταν ένα Asus Zenbook με την OLED οθόνη...απλά φανταστική και χωρίς αντίπαλο στην τιμή που έπαιζε...όλα τα λεφτά κυριολεκτικά η απίστευτη οθόνη...με απέτρεψαν κριτικές (σε sites και forum ΗΠΑ και Η.Β) για δυνατό θόρυβο από τους ανεμιστήρες και μικρή διάρκεια μπαταρίας, λόγω των επεξεργαστών που επιλέγει η Asus. Καλορίζικο και απροβλημάτιστο, να το χαρείς!

τρίτη και φαρμακερή δεν λένε?
    μετά από ένα φθηνό asus vivobook κι ένα φθηνούτσικο lenovo ideapad, βρήκα το laptop μου. (και τα 2 επεστράφησαν)
    ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν

επιστρέφω για να γράψω πόσο ευχαριστημένος είμαι για την ώρα. Η οθόνη παίρνει 12/10 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε λαπτοπ , η αφή βολεύει αφάνταστα και γενοκότερα η κατασκευή είναι ποιοτική με πολύ καλό backlit πληκτρολόγιο. Ανοίγει κυριολεκτικά σε 1" , η φόρτιση είναι γρήγορη με 90w και η μπαταρία είναι μέτρια 6-7 ώρες περίπου.

τώρα θα ήθελα 2 προτάσεις, μια για ασύρματο ποντίκι και μια για ενσύρματα ακουστικά. ευχαριστώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ψάχνοντας για τον αντικαταστάτη του Inspiron είχα καταλήξει μετά από ψάξιμο σε 2 μοντέλα, το 2ο ήταν ένα Asus Zenbook με την OLED οθόνη...απλά φανταστική και χωρίς αντίπαλο στην τιμή που έπαιζε...όλα τα λεφτά κυριολεκτικά η απίστευτη οθόνη...με απέτρεψαν κριτικές (σε sites και forum ΗΠΑ και Η.Β) για δυνατό θόρυβο από τους ανεμιστήρες και μικρή διάρκεια μπαταρίας, λόγω των επεξεργαστών που επιλέγει η Asus. Καλορίζικο και απροβλημάτιστο, να το χαρείς!
    ο ανεμιστήρας στην τελική του κάνει θόρυβο,όντως. όμως με τη χρήση που του έχω κάνει ως τώρα, χρειάστηκε να τελικιάσει ελάχιστες φορές και μόνο όταν το χρησιμοποιώ και παράλληλα φορτίζει οπότε κι ανεβάζει μια "άλφα" θερμοκρασία.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    επιστρέφω για να γράψω πόσο ευχαριστημένος είμαι για την ώρα. Η οθόνη παίρνει 12/10 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε λαπτοπ , η αφή βολεύει αφάνταστα και γενοκότερα η κατασκευή είναι ποιοτική με πολύ καλό backlit πληκτρολόγιο. Ανοίγει κυριολεκτικά σε 1" , η φόρτιση είναι γρήγορη με 90w και η μπαταρία είναι μέτρια 6-7 ώρες περίπου.

τώρα θα ήθελα 2 προτάσεις, μια για ασύρματο ποντίκι και μια για ενσύρματα ακουστικά. ευχαριστώ
    Άριστο

https://www.skroutz.gr/s/42985262/Lo...-Graphite.html
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλημέρα,για ακουστικά θα πρότεινα τα ''gaming'' over ear λόγο απόδοσης και passive noise cancel,δεν ακούς από έξω-δεν σε ακούνε.
    Έχω ένα razer του 50ρικου και είναι πολύ καλό,μου έκαναν δώρο κάποια στιγμή όμως αυτά https://www.skroutz.gr/s/22576226/Sp...esi-3-5mm.html και είναι πραγματικά πολύ Vfm.
    when life gets complicated... i ride.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Αυτο εχω εγω τα τελευταια 3 χρονια.
    Χρηση απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα...
    Για τα χρηματα του παρα πολυ καλο.
    Τωρα αν θες να ανεβεις παραπανω εχει και αλλα πολυ καλυτερα...αλλα θα πλερωκεις!!!
    Ride(s) the wind of change...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Αυτο εχω εγω τα τελευταια 3 χρονια.
    Χρηση απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα...
    Για τα χρηματα του παρα πολυ καλο.
    Τωρα αν θες να ανεβεις παραπανω εχει και αλλα πολυ καλυτερα...αλλα θα πλερωκεις!!!

Το ίδιο έχω κι εγώ! Όντως πολύ καλό για τα λεφτά του! Ξεχνάς πότε άλλαξες μπαταρία....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Τελικά για ποντίκι πήγα με την πρόταση του co-legendary. Καλή πρώτη εντύπωση για 33€.

Λίγο freewheeling ο τροχός αλλά εντελώς αθόρυβος.

Βολικό μέγεθος.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. laptop και μοτό
    από skous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 19:21
  2. Poleitai laptop toshiba
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 22:58
  3. Never leave a laptop in a blonde's bathroom