Δημοσιεύθηκε αρχικά από
svaboda
Γεια σου φίλε, στις επιλογές που έχεις κάνει τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, τι εννοώ. Όπως μάλλον και εσύ γνωρίζεις η Astars είναι από τις top εταιρίες, επίσης και τα κράνη που έχεις επιλέξει άμα τα έχεις δοκιμάσει και σου κάνουν μια χαρά είναι. Αφού έχεις λύσει το οικονομικό η δική μου συμβουλή είναι πάρε δύο μπουφάν ένα καλοκαιρινό και ένα χειμερινό ή τεσσάρων εποχών, -ανάλογα που μένεις-. Για τα δερμάτινα, για καθημερινή μετακίνηση με συχνές στάσεις, βάλε βγάλε κλπ. εμένα δεν με έχει βολέψει. Το χειμώνα μπορεί να φοράς ένα ισοθερμικό από μέσα και να είσαι κομπλέ και να μην κρυώνεις είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε σε ταχείας , είτε μέσα στην πόλη αλλά άμα πας να κάτσεις κάπου σίγουρα δεν είναι βολικό να κάθεσαι με ένα δερμάτινο racing μπουφάν και πόσο μάλλον με μια ολόσωμη στολή. Τα παραπάνω στην δική μου περίπτωση που δεν θέλω επ' ουδενί μπαγκαζέρια μου κάνει αναγκαίο την ύπαρξη τσάντας πλάτης ακόμα και για να πάω και για καφέ. Στο λέω για να το έχεις υπόψη σου γιατί είτε με ολόσωμη, είτε με ένα racing δερμάτινο εμένα δεν θα μου ήταν άνετο να έχω πορτοφόλι, κινητό και ότι άλλο μικρό κουβαλάω με κανονικά ρούχα.