Στην κάψα του καλοκαιριού με έπιασε να κοιτάω και να θέλω να αγοράσω και άλλο μηχανάκι και έκανα μια διαπίστωση που ίσως έχετε παρατηρήσει και άλλοι αλλά θέλω την αποψη σας.
Τα θέλω φυσικά του καθενός είναι διαφορετικά όπως διαφορετικές είναι και οι ικανότητες.
Σε αυτή τη βάση κοιτάω και θέλω ένα μεσαίο γυμνό σπορ μηχανακι
και διαπιστώνω πως υπάρχει ένα χάσμα στην αγορά. Και εξηγώ,απο τα μεσαία mt09, street triple 765,monster 950,duke 990, f900rπου όλα παίζουν στα 110-120αλογα(το 765 έχει 130 αλλά πάσχει από ροπη)
Το επόμενο σκαλί σε ανεβάζει στα 170-210!
Η μόνη μεσαία επιλογή για τα θέλω μου είναι το suzuki gsxs 1000 αλλά γενικά δεν μου αρέσουν τα ιαπωνικά και το συγκεκριμένο είναι πολύ πίσω τεχνολογικά.
Μιλάω πάντα για καινούργια μηχανάκια.
Το μόνο σαν ενδιάμεσο μοτέρ που βλέπω είναι το 800αρι της mv με τα 140 άλογα αλλά με όλα τα κακά της mv.
Υπάρχει και το streetfighter v2 αλλά η τιμή του φτάνει τα μεγάλα και το ψιλό ακυρώνει.
Αν πχ η triumph έβγαζε ένα ενδιάμεσο από το 765 και το 1200 στα 900 κυβικα με 145 άλογα δεν θα σάρωνε την αγορά?
Ναι ξέρω το 765 είναι εξαιρετικό και στριφτερο όπως είναι αλλά για μένα και για άλλους πέφτει λίγο που από 190 και μετά πέφτει σε τοίχο.
Εχει προβληματιστει κάποιος άλλος με αυτό η είμαι ο μόνος παράξενος??