Μην κανετε αδικα τον κοπο rcitides εχει και sony alla to diko moy montelo einai pio sik:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα ρε να μην έχει η δικιά μου θύρα υπερύθρων...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Το θελω για την συζηγο![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπάρχει συμβατότητα με όλα τα μοντέλα γυναικών ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Μην κανετε αδικα τον κοπο rcitides εχει και sony alla to diko moy montelo einai pio sik:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για δοκιμασε αυτο, εχει περισσοτερες λειτουργιες. μαλλον ειναι καλυτερο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Το θελω για την συζηγο
καλα το (boobs +)...
το (boobs -) τι το εχει????
χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιο slik ειναι, αλλα οχι καλυτερο... και μονο οτι εχει speedoμετρο το sony, ειναι ολα τα λεφτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Μην κανετε αδικα τον κοπο rcitides εχει και sony alla to diko moy montelo einai pio sik:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για να τα μικρυνεις μετα απο ενα αυτοκρατορικο ισπανικο. που να βλεπεις 2 τσουβαλια για παντα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα το (boobs +)...
χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
AA maκη εισαι τις παλιας σχολης...
Εγω πηρα νεο μοντελο που ειχε στα stadar tiς υπερυθρες blotooth wi-fi
To κακο ειναι οτι δεν λειτουργει παντα σωστα....και λειτουργει αντιστροφα
χχαχααχα δε το θελω λεμε!!!
ακου - ....![]()
![]()
![]()
δε μας φτανουν οι χαζογκομενες οι στεγνες μοντελες που εχουν αναστατωσει τις "προικισμενες" και εχουν τρελαθει στις διαιτες... εχουμε και - τωρα???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πιο slik ειναι, αλλα οχι καλυτερο... και μονο οτι εχει speedoμετρο το sony, ειναι ολα τα λεφτα!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο ειπα δεν στο ειπα??? το ειδα το sony
Alla το diko μου και πιο σικ kai pio slik kai πιο αξιοπιστο Αλλα και πιο ευκολο....
Εγω ειμαι υπερ των βασικων λειτουργιων δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα κουμπια..
Έκανα τη μαλακία και ξανάπεσα στα καρμπυρατεράτα μοντέλα, οι ψεκασμοί με τρομάζουνε ακόμα αλλα στη επόμενη αγορά ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Εγω πηρα νεο μοντελο που ειχε στα stadar tiς υπερυθρες blotooth wi-fi
To κακο ειναι οτι δεν λειτουργει παντα σωστα....και λειτουργει αντιστροφα
Ώ ρε, σπίθες θα βγάζει !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα το (boobs +)...
χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε κουτό.....
Τα μικραίνεις για να μη σου κόβει χιλιόμετρα πάνω στην μηχανή....
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata