Για μενα ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ
Για μενα ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ
Φαινονται ισαξιοι αλλα numbers don't lie...ο Μιρ ειναι 2 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης(moto3,motogp)...Το 2020 πηρε το πρωταθλημα covid....και το 2021 βγηκε 3ος στο πρωταθλημα.Τον ειχε νικησει κατα κρατος τον Ρινς που ειχε και 2 χρονια εμπειρια παραπανω στα motogp.Ειχε τρελο potential.
Την συνεχεια την ξερουμε,''επεσαν'' τα γιαπωνεζικα ανεβηκαν τα ευρωπαικα και ο Μιρ βρεθηκε στην λαθος πλευρα της ιστοριας.Δε λεω δικαια ή αδικα αφου δε ξερουμε με λεπτομερειες τα μανατζαρεϊκα και τις επιλογες του.
Ο Ρινς ειναι γρηγορος οδηγος κανεις δε μπορει να το αμφισβητησει και εχει περισσοτερες νικες απο τον Mir.
Συμφωνεις οτι ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ?
Θεαμα εχουν προσφερει και οι δυο.Και αυτο ειναι υποκειμενικο οντως,εμενα με εχει ευχαριστησει πιο πολλες φορες ο Μιρ παρα ο Ρινς με τον τροπο που οδηγουσαν ''στα καλα τους''.Μπορεις να πεις ο Ρινς ειναι πιο γαματος...θα το δεχτω.
Δε μπορω να δεχτω οτι ο Ρινς ειναι καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ,γιατι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν ειναι.
δε ξερω πως φτιαξε εσυ
Όταν καβαλουσαν και οι 2 σουζουκι ο Μιρ ήταν πολύ πιο 'αερινος' και smooth. Φυσικά έκανε και ο ρινς κάποιους τρομερούς αγώνες αλλά overall ο Μιρ ήταν ένα κλικ πάνω σε σταθερότητα και συνέπεια. Για αυτό όταν όλοι ήταν στα χαμένα που τραυματιστηκε ο Μαρκ και δεν ξεχώριζε κανένας και σε κάθε αγώνα είχαμε και άλλον υπερτυχερο της κλήρωσης για το ποιος θα κερδίσει αυτός πήρε πρωταθλημα.
Ποτέ δεν εντυπωσίασε αλλά κάτι έκανε σωστά.
Ο ρινς πολύ χαμό και ή του ύψους ή του βάθους.
Εγώ ψηφίζω Μιρ.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
"ποτέ δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε πρωτάθλημα"
το ίδιο λέμε
Καλος ο Ρινς αλλα οποτε σφιγγανε τα γαλατα επεφτε...δυστυχως.
Δεν ξερω αν τον βοηθαει και το περιεργο στυλ που εχει σε σχεση με τους υπολοιπους.
Ο Μιρ ηταν πιο σταθερος...καβαλουσαν και μπιστολι τοτε...οχι οπως τωρα με το ρημαδι το Χοντα.
Ride(s) the wind of change...
θυμαστε εσεις ποτέ τον Μιρ να έχει οδηγήσει απέναντι στον Prime Μαρκεζ (όχι στον τωρινό) με το Prime Honda κάπως έτσι?:
https://www.youtube.com/watch?v=VN5UUnCdy60
ουτε στα τρελά όνειρα του ο Μιρ
Ρινς δαγκωτο
Μιρ, ο ρινς ήταν φωτοβολίδας.
Κρίμα πάντως και για τους δυο και την κατάντια που έχουν περιπέσει σε Χοντα (κυρίως) και Γιαμάχα.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Παγκοσμιος πρωυαθλητης ο Μιρ στην 2η χρονια του?
Τι αλλο να πεις...?
Ride(s) the wind of change...
Αν και οι τελευταίες γλύκες (νίκες) ήρθαν από τον Ρινς, η πρωταθληματικη χρονιά του Μιρ ήταν που τον καθιέρωσε (στο μυαλό μου) ως έναν ώριμο πύραυλο. Φθίνουσα η πορεία από εκείνο το σημείο αλλά numbers don't l1e που έλεγε κι ο συγχωρεμένος.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου