πήγα για τις φιλιέρες και τα κολαούζα και έφυγα με ποτηροτρύπανα, καλά πήγε αυτό
πήγα για τις φιλιέρες και τα κολαούζα και έφυγα με ποτηροτρύπανα, καλά πήγε αυτό
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Eυχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη φίλε fasarias, έκανα το δείγμα μου στο χέρι για να βεβαιωθώ και τώρα το βλέπω
υπερβολή να κινητοποιηθούμε γι' αυτό.
Κάπου είδα μεταλλικά κολάρα με παξιμάδι πάνω τους που μπορούν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά που ακουμπάνε τον τροχό.
Οι περισσότερες που βλέπω κινούνται στα ίδια σχεδιο - χαρακτηριστικά και αλλάζει η τιμή μέχρι 120ε.
Αν με πείσει απο κοντά κάποια μέχρι 40ε θα την πάρω και βλέπουμε.
Δημήτρη καταλαβαίνω πως το λες, είναι ωραίο να έχεις μια στιβαρή βάση.
Είναι απλό αυτό που θέλω, είναι πολλά τα κοψίματα και θέλω βάση.
Αν μπαίνει 40x40 mm και κατεβαίνει κάθετα θα βρω τρόπο να είναι χρήσιμο.
Πόσο χάλια να το έχουν κάνει, δεν θα ξεχωρίζω το σφάλμα του;..
αμέσως μετά θα χρειαστώ συρόμενο φαλτσοπρίονο και φρέζα για ξύλο που χρειάζομαι ακρίβεια
και σίγουρα θα κοστίσουν αλλά θα είναι χρήσιμα για πολύ καιρό.
Τα σίδερα σε 4-5 ώρες θα τελειώσουν και μετά θα κάθεται.
Ο metabo είναι ωραίος αλλά και 350ε αν τον βρεις.. παίρνει μόνο μεγάλο τροχό; δεν τον βλέπω με μικρό κάπου.
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.
Τι είναι τα 350 κατοστάρικα?
Είναι και αγορά τροχού μέσα στην τιμή?
Μόνο την βάση αγοράζεις και μετά προσαρμόζεις τον τροχό σου εκεί.
Δεν παίζει ρόλο η εταιρεία του τροχού γιατί όλοι κάνουνε.
Εγώ αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να την είχα αγοράσει πάνω από 30-35 ευρώ αλλά πάνε και πολλά χρόνια από τότε.
Λυπήσου με φτιάχνω μια πρέσα αυτή την εποχή..
Θα κοιτάξω όμως.
Πρέσα υδραυλικια;![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Lidlακηδες τα φώτα σας:
Κληρονομημενο απ τον πατέρα μου Parkside μπαταρίας τύπου dremel.
Προφανώς κ οι μπαταρίες απ το 2007 έχουν χαιρετησει. Το pack έχει μέσα 8ΑΑ, περιεργως ανοίγει πολύ εύκολα για να αντικαταστησεις τα στοιχεία, είναι κουμπωτο, ούτε βίδες ούτε κόλλα δεν έχει.
Αξίζει τα 16€ για 8 νέες μπαταρίες AA, ή θα είναι πεταμένα λεφτά. Ο φορτιστής του θα φορτίζει τις 2450mAh?
Την άποψή μου για τα Parkside την ξέρετε, αλλά επειδή dremel δεν έχω, να του δώσουμε μια ευκαιρία;
Προφανως ναι αλλα θα χρειάζεται 2,45 φορές περισσότερη ωρα..
Υ.Γ.
Θα συνιστούσα, αν ειναι εφικτό, η αρχικη φορτιση των μπαταριων να γινει σε τροφοδοτικό 6V με δυνατότητα 3A (και πανω..)
(μπορείς να φορτίσεις και με μεγαλυτερη ταση αλλα θα πρέπει κατα διαστήματα να παρακολουθεις την ταση φορτισης να μην ξεπερασει τα 1,5V ανα στοιχείο..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κάπου δω μέσα, έχω βάλει μια φωτό με ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας του praktiker όπου είχα βάλει καλώδια στους ακροδέκτες του εργαλείου και στην άκρη τους τσιμπιδες, το συνέδεα με μπαταρία μοτό που είχα εύκαιρη και έκανα δουλίτσα (τρύπημα πινακίδων για αμάξια, ΠΟΛΛΕΣ πινακίδες.....) το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι εξακολουθεί να είναι φορητό το εργαλείο (οκ, περίπου φορητό) κάποιοι (ειδικά ο γέρος) θα το θυμούνται.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τρελοκοτσιδιαρη, τα μοτεράκια συνεχους εχουν καποια ορια τασης λειτουργειας..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...