Ομολογώ δεν γνώριζα για την ύπαρξη της τρυπουλας. Σήμερα που κοίταξα και την βρήκα είδα σταγόνες ψυκτικού. Την σκούπισα και την ξανακοίταξα μετά από μερικές ώρες και είδα πάλι σταγόνα ψυκτικού. Αυτό όμως δικαιολογεί το λάδι στο ψυγείο?
Ομολογώ δεν γνώριζα για την ύπαρξη της τρυπουλας. Σήμερα που κοίταξα και την βρήκα είδα σταγόνες ψυκτικού. Την σκούπισα και την ξανακοίταξα μετά από μερικές ώρες και είδα πάλι σταγόνα ψυκτικού. Αυτό όμως δικαιολογεί το λάδι στο ψυγείο?
Αυτό σημαίνει ότι έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα η μηχανική τσιμούχα της αντλίας (αναλώσιμο είναι), αλλά σε πολύ ακραία περίπτωση θα περνούσαν τα λάδια από εκεί. (Σου το έγραψε πιο πριν και ο Κώστας).
(Όταν αλλαχτεί, αλλάζει προληπτικά και την άλλη από την πλευρά του μοτέρ).
Αλλά τσέκαρε ότι δεν έχεις καμιά διαρροή από κάνα κολάρο (από αυτά που καταλήγουν στην αντλία), "γλύφει" εκεί και νομίζεις ότι τρέχει από την τρυπούλα.
Το λάδι στο ψυκτικό δεν φαίνεται να είναι μεγάλη ποσότητα, μπορεί να έγινε από βρώμικο χωνί, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα ή φωτό μπορεί να ξεγελάει.
Γενικά το ψυκτικό έχει πολύ χαρακτηριστική οσμή, ειδικά όταν καίγεται, δεν νομίζω να μην το καταλάβαινες. (θα είχες και άλλα συμπτώματα).
Μου φαίνεται απίθανο να έχεις θέμα η φλάντζα κεφαλής, εκτός και αν έχεις παρατηρήσει και κάτι άλλο.
Oldfarts never die
Ναι. Δες εδώ..
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162621
Το είχα κάπως παρατήσει το θέμα λόγω του ότι είχε σταματήσει να το κάνει, ειδικά την χειμερινή περίοδο, αλλά τώρα με τις ζεστές ξανάρχισε
Κοίταξε, εφόσον σου κάνει ο κινητήρας, μήπως είναι ώρα να δεις ένα μεγαλύτερο "service" να επιστρέψουν στο μηδέν
κάποια πράγματα και να φινιριστούν κάποιες λεπτομέρειες;
Θεωρώ θα στα δώσει πίσω σαν απροβλημάτιστη λειτουργία το επόμενο διάστημα.
Τρέλες λέω γιατί στην καλύτερη είναι ένα κόστος κοντά στα 1500.
Αν θα το κρατήσεις νομίζω σε συμφέρει.
Δεν πετιέται αυτό, πωλείται. Έχει ανταλλακτικά απο την kawasaki, βγαίνει μέχρι σήμερα, έχει την MMorini για οτιδηποτε διαφορετικό..
Σύγχρονο συναρμολογούμενο με σπορ γεωμετρία..
Δεν νομίζω να σχετίζονται τα δυο θέματα όπως το διάβασα και το μυαλό μου πάει σε τροφοδοσία.
Αν περνούσαν νερά μέσα θα είχες λευκό καπνό από την εξάτμιση και την χαρακτηριστική μυρωδιά, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αντιληφθείς, εσύ και οι γύρω σου.
Για να σου φύγει η απορία, αν θες κάνε ένα απλό έλεγχο.
Με κρύο μοτέρ (μην καείς).
Άνοιξε την τάπα του ψυγείου, βάλε μπροστά, αν δεις μπουρμπουλήθρες στο ψυκτικό, υπάρχει θέμα, ανάλογο με το μέγεθος και το πλήθος των μπουρμπουληθρών.![]()
Oldfarts never die
Δεν έχουμε μπουρμπουληθρες, το τσεκαρα! Τουλάχιστον αποφύγαμε το δεδομένο της φλατζας!
φλάντζα κεφαλής![]()