Σελίδα 208 από 243 ΠρώτοΠρώτο ... 108158198203204205206207208209210211212213218 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.106 έως 3.120 από 3642

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Παλαιό μέλος
    Σε είδα με το ιχ σου να έχεις μπει 1,5 μέτρο μέσα στο δικό μου ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς ζώνη ασφαλείας, με τσίτα την μουσική, να μιλάς στο τηλ με ανοιχτή ακρόαση που είχες μάλλον στα πόδια και παράλληλα να κάνεις τον σταυρό σου επειδή περνούσες έξω από εκκλησία.

Εντελώς σουρεάλ σκηνικό

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα κοπελιτσα με το μαυρο fiesta σου, το τεραστιο N πισω και ολη την παρεα μεσα,
    διαπασων μουσκικη και να χασκογελατε δυνατα,
    ενω ειχατε σταματησει πανω στην διπλη διαχωριστικη, με τη μουρη στο ρευμα προς Σουνιο
    και τον κωλο στο ρευμα προς Βαρκιζα
    τα αυτοκινητα να περνανε συριζα μπρος-πισω σας
    και να περιμενες να αδειασει ο δρομος για να φυγεις προς Σουνιο.
    Στον φουρνο Απολλωνιο πριν το Grand Resort Λαγονησιου (πρεπει να μετραμε τουλαχιστον 5-6 θανάτους στο σημειο)
    Δεν εχω λογια...

Συνημμένο 454297
    Μεγάλη προσοχή από Αγία Μαρίνα ως Σαρωνίδα, έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Μεγάλη προσοχή από Αγία Μαρίνα ως Σαρωνίδα, έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα
    Πλεον εχω αποφασιει να πηγαινω απο Αττικη Οδο και μετα το τελος της να βγαινω δεξια για Λαγονησι, Σαρωνιδα κλπ.
    Οσο το δυνατον να παταω λιγοτερο σε αυτον τον κατα τα αλλα πανεμορφο δρομο διπλα στην θαλασσα,
    αλλα πλεον γεματο καγκουρες και μικρους σουμαχερ/rossi.
    Οδηγαω στην τσιτα μην κανει μ@λ@κια ο απεναντι και μπει στο ρευμα μου, ή μην ξεπαρκαρει κανεις λουομενος αποτομα απο δεξια και βγει στο ρευμα μου.

Παλαιό μέλος
    Πλεον εχω αποφασιει να πηγαινω απο Αττικη Οδο και μετα το τελος της να βγαινω δεξια για Λαγονησι, Σαρωνιδα κλπ.
    Οσο το δυνατον να παταω λιγοτερο σε αυτον τον κατα τα αλλα πανεμορφο δρομο διπλα στην θαλασσα,
    Οδηγαω στην τσιτα μην κανει μ@λ@κια ο απεναντι και μπει στο ρευμα μου, ή μην ξεπαρκαρει κανεις λουομενος αποτομα απο δεξια και βγει στο ρευμα μου.
    Τα ίδια και γω, το καλοκαίρι φοβάμαι αυτή τη διαδρομή αλλα επειδή έχω ον/οφ πιάνω εσωτερικούς δρόμους από Κίτσι, Καλύβια κτλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Σε είδα GS τούμπανο με ζελεδιασμένα μέχρι αηδίας τα λάστιχα

ΜΗ βάζετε γυαλιστικά ελαστικών στις μοτοσικλέτες παιδιά και αν πηγαίνετε σε πλυντήρια να τους το λέτε, ειδικά σε πλυντήρια αυτοκινήτων!

*Φίλε με το GS το σημείωμα είναι από εμένα σε περίπτωση που είσαι δικός μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Δυστυχώς εκεί μένω κατά τις επισκέψεις Ελλάδα και πάντα όταν δεν είναι βράδυ να βλέπω τα φώτα από απέναντι είμαι πολλές φορές χεσμένος λες και με πετάξανε σε γκρουπ με αγωνιζώμενους στην πίστα και με βάλανε στην ανάποδη φορά. Έχω δει ουκ ολίγες φορές να βγαίνουν στο αντίθετο, ΙΔΙΩΣ μηχανάκια που νομίζουν ότι είναι χεράδες. Που και να είναι, υπάρχουν 2-3 στροφές εκεί που είναι αδύνατον να τις κάνεις by the book (ούτε νεκροθάφτες να τις είχαν φτιάξει).

Τα λέμε για να τα ακούμε μιας δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Σε ειδα σημερα γυρω στις μια το μεσημερι,να ερχεσαι κατα πανω μου απο το αντιθετο ρευμα,το αυτοκινητο σου να ακολουθει λοξη πορεια..Εκανα τερμα στην ακρη στο πεζοδρομιο,ξυπνησες,με ειδες και τρομαγμενος ξαναμπηκες στην λωριδα σου.Σταματησα να σου πω τι κανεις ρε φιλε,προσεχε θα μας σκοτωσεις,χωρις διαθεση για τσαμπουκα.Σταματησες και ζητησες συγνωμη,εγνεψα καταφατικα και συνεχισα..Στα καπακια μετα μιση ωρα,αναβει πρασινο για μενα σε διασταυρωση.Ξεκιναω και ενω ειμαι στην μεση της διασταυρωσης,σε βλεπω απο δεξια μια 65αρα να ερχεσαι κατα πανω μου περνοντας το κοκκινο φαναρι με μπλοκαρισμενους τροχους, με ανοικτο το στομα να χασκει σαν χανος..Εχει ζεστη και ζαλιζεστε το καταλαβαινω,αλλα λιγο το νου σας ρε γμτ θα μας σκοτωσετε στα καλα καθουμενα

Σε είδα να βγαίνεις πολύ προσεκτικά από Stop κοιτώντας όμως μόνο δεξιά σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Για χιλιοστά δεν έπεσε πάνω σου ο άλλος, που στην είπε κουνώντας το τηλέφωνο στο οποίο μίλαγε μέχρι να τον διακόψεις.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Σε είδα και βραχυκύκλωσα, τα μόνα τσαντάκια που χρειάζεσαι σε μια άδεια μοτό είναι πιασμένα
    έξω από τις μπάρες που προστατεύουν τις κεφαλές του μπόξερ;

Τι θα βάλεις εκεί, δεν θα βράσει; δεν θα κτυπιέται από αέρα - νερά; δεν αυξάνει το πλάτος στο πιο πλατύ σημείο;

δεν το βλέπεις ρε κεφάλα, είναι αλλιώτικο απο τα άλλα..

Παλαιό μέλος
    Άδεια είναι,προστατεύουν τις μπάρες που προστατεύουν τις κεφαλές,ένας γνωστός μου εδώ κάτω τα γεμίζει με σφουγγάρια!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Άδεια είναι,προστατεύουν τις μπάρες που προστατεύουν τις κεφαλές,ένας γνωστός μου εδώ κάτω τα γεμίζει με σφουγγάρια!
    Από Κάλυμνο είναι ?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Που να μην σε έβλεπα......
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 450274575_1785891345271409_6245608716321189992_n.jpg‎  
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Που να μην σε έβλεπα......
    αμα ΔΕΝ χανει,ή χανει πολυ αργα,κανε πως δεν το ειδες.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Σας βλέπω κάθε μέρα πεζούς, δικυκλιστές και αυτοκινητιστές. Ιδιαίτερα κάτι κηδεμόνες με καρότσια πάνω στο δρόμο όταν υπάρχουν πεζοδρόμια χωρίς εμπόδια και τρελαίνομαι!!! Τα παιδάκια σας δεν τα σκέφτεστε ρε γμτ;;

Ειλικρινά, δε θυμάμαι τόση μαλακία στους δρόμους όση βλέπω τον τελευταίο 1,5 (και κάτι) μήνα. Μονόδρομος, τί είναι αυτό; Το κράνος είναι κάτι που τρώγεται; Και άλλα πολλά
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    αμα ΔΕΝ χανει,ή χανει πολυ αργα,κανε πως δεν το ειδες.
    Εννοείται ότι σφυρίζω αδιάφορα μέχρι να αρχίσει να χάνει αέρα! Ελπίζω να μην πάει κανάς έξυπνος να την ξεβιδώσει!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε