Εγω λεω να φτιαχτει ενα καινουργιο ποστ στις γενικες και να βαλουμε.
Σωστος???????????????
Γιατι απο το message board του μοτο αστα να πανε στοδιαλο ετσι οπως ειναι δομημενο.
Σωστος???????????????
Γιατι απο το message board του μοτο αστα να πανε στοδιαλο ετσι οπως ειναι δομημενο.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=19704Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Σωστος???????????????
osoi exete foto mporeite na tis valete edo
Εκει εχει και μηχανακια.
Εγω λεω μονο μοντελα.![]()
Οκ αν δεν λεει θα βαλω και εκει. Ισως παω σημερα οποτε αυριο θα μπουν.
Λογικα θα εχει πολλα μοντελα αφου ειναι τεταρτη και ειναι κλειστα τα μαγαζια..........
Σωστος?????????????/
![]()
Ego xtipisa kai t shirt 0-300 , tsampe enoeite .Tora vevaia grafei epano "1997 - 2004 --> 100 tefxh " . Lete na tous exei ksemeinei apo tote ???? Genika kalh h ekthesoula xoris na exo ksanapaei vevaia . Ostoso kapos almiro to pasteli sta 8 euros . Tespa . Kai tou xronou :ZZZ:
Modenas Kriss 125
Δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά γιατί μπερδεύτηκα!
Αλλά αφού λέει γνώμες εδώ θα γράψω! Α!
Λοιπόν εχθές (τετάρτη) πήγα και... εμένα μου άρεσε. Αρκετά. Πολλές μηχανές, πολλά μοντέλα, αν δεν κάνω λάθος σχεδόν όλες οι μάρκες.
Τα περίπτερα σε γενικές γραμμές σωστά σχεδιασμένα, ευγενικός ο κόσμος και... ωραίο κοινό...
Προβλήματα:
Κακή οργάνωση όχι μέσα στην έκθεση αλλά κυρίως έξω. Απαράδεκτη η κατάσταση στο χώρο του πάρκινγκ ψιλό έως χοντροχύμα απέξω.
Όσο γι αυτό που έχει γραφτεί κάπου σχετικά με τα αξεσουάρ αναβάτη δεν θα συμφωνήσω.
Μπορούσε να έχει περισσότερα αλλά δεν ήταν και... τίποτα.
Υπήρχαν πολλά σημεία με μπουφάν, κράνη κ.λπ.
Σε γενικές γραμμές καλή κι αφήνει νομίζω ελπίδες για βελτίωση στο μέλλον.
Α. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε και με μέλη της ΛΕΜΟΤ. Είχα μια καλή συζήτηση με κάτι φίλους που πήγα. Περισσότερα από κοντά τη Δευτέρα...
Και μερικές φωτό κι από μένα...
cbr για αρχή...
παίδες με συγχωρείτε αλλά...
δεν δέχεται τα αρχεία μου. Πολύ μεγάλα λέει!!!
Λυπούμεθα χάσατε!!!
Καλή είναι και εάν δέν το ξέρετε όσοι δέν έχετε πάει
στο περίπτερο του Σαρακάκη υπάρχει ένας τύπος που σας δίνει ένα crf450sm να του πιειτε τι αίμα άφοβα μέχρι να σπάσει λέμε , έτσι κι αλλιως άλλος θα το πληρώσει μετά.
Απαραίτητα νομίζω κράνος+γαντια+δέρμα επάνω.
Μήπως τελικά πωλούνται ξερά ως καινούριες; οεο;Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Οι μοτοσυκλέτες της έκθεσης στην συνέχεια πωλούνται φθηνότερα ή οι αντιπρόσωποι... :a13:
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα...αλλά η πρώτη περίπτωση θα ήταν καλή φάση και νομίζω οτι ισχύει σε άλλες εκθέσεις.
Όσο για τη δεύτερη..![]()
Μήπως γνωρίζει κανείς;
Sory για το autoquote![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
αν εννοείς τις μοτοσυκλέτες που βρίσκονατι απλά στην έκθεση, για ποιόν λόγο στην συνέχεια να μην πωληθούν ως καινούριες; Γιατί έχουν κάτσει πάνω τους 2.000 άτομα; Με ένα πλύσιμο είναι σαν καινούριες. Αυτές όμως που διατίθενται για test ride, είναι έγκλημα να πωληθούν ως καινούριες. Άλλωστε έχουν και κάποια χιλιόμετρα στο κοντέρ τους.
Πάντως όλες οι αντιπροσωπίες διαθέτουν μερικές μηχανές όλο τον χρόνο για τέτοιου είδους υποθέσεις. Test ride αχρικά στην έκθεση, παρουσίαση απο τα περιοδικά στην συνέχεια, διάφορα συγκριτικά κτλ.
Thanks....απλά εγώ δεν θα ήθελα να αγοράσω καινούργιο και να είναι από την έκθεση.Γι΄αυτό σκέφτηκα μήπως τις δίνουν (ώς καινούριες φυσικά) με κάποια έκπτωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
.....![]()
'Ενα Jameson με πάγο...