Χαχα...πουλάει το στυλάκι, εγώ το συμπαθώ αλλά η τιμή τσούζει...και τα νέα χρώματα αρκετά καλά.
ΥΓ:Τι γκολάρα μπουμπούνισε ο Ντι Μαρία!
Χαχα...πουλάει το στυλάκι, εγώ το συμπαθώ αλλά η τιμή τσούζει...και τα νέα χρώματα αρκετά καλά.
ΥΓ:Τι γκολάρα μπουμπούνισε ο Ντι Μαρία!
Δεν έχουμε αγοραστικό κοινό, αφενός σε αυτούς που αρέσουν τα naked δε φτάνουν το μπατζετ, αφετέρου αυτοί που τα “έχουν” αγοράζουν μεγάλες αντβε
Είναι λίγο πολυτελές" αλλά για κάποιον που του αρέσουν τα μυώδη 4κ είναι από τα λίγα.
Πολύ ωραία μηχανή, αλλά στα ρετρό λουκ υπάρχει Guzzi στα 9.5Κ και Triumph στα 10.5-11Κ. Μετά αν φτάσεις τόσο ψηλά πας λίγο ψηλότερα σε RNineT. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα..
Πολύ δύσκολο φίλε Babis, κρίνω απο εμένα που θα αγόραζα και τα τρία δικύλινδρα.. δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω 4κ.
Ένας - δύο φίλοι που τους αρέσουν τα 4κ δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν 2κ.
Μπορεί να συγκριθεί σαν στυλ αλλά όχι με αυτά. Mε το Katana, με το CB 1000, ναι.
Και πριν τις αντιμησεις που είχε 12-13Κ πάλι ακριβό ήταν, πόσο μάλλον τώρα που όλα ανέβηκαν.
Ομολογουμένως ειναι πανεμορφη μοτοσυκλέτα, συνδυάζει υπέροχα την ρετρό με τη σύγχρονη αισθητική και νομίζω είναι μοναδική στην κατηγορία της.
Την είχα ερωτευτει κάποτε (και ακόμα μου αρέσει) αλλά 15 χιλιάρικα δεν θα τα έδινα. Προσωπικά την θεωρώ υπερεκτιμημένη.